Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy rynku

czy 200 000 to duzo na rozpoczecie działalnosci ??

Polecane posty

Gość ciekawy rynku

mam własne mieszkanie w bloku zadnych kredytow pozyczek czy innych zadłuzen. i mam w skarpecie 200k ale brak pomyslu na bizns. myslicie ze mozna z czyms ruszyc z taka suma ?

Gość to duzo nawet jakbys chcial
od razu zakladac spolke

Gość ciekawy rynku
myslałem o czyms biznesie typu hurtownia, czyli kupuje taniej sprzedaje drozej. przezucam tylko towar z doliczeniam swojej marży. tylko jaka branża w pinde.

na hurtownie to troche za malo moim zdaniem, no chyba ze jestes wlascicielka placu, hali, magazynów,ale jest sporo biznesów, z którymi mozna wystartowac z ta suma.

Gość ciekawy rynku
no nie mam nic. mieszkam w blokowisku miasto 300 000. jakie firmy masz na mysli ?

Gość ciekawy rynku
ewentualnie importowac cos z chin

zalezy czym sie interesujesz, w czym jestes dobra, co lubisz robic. Import z chin to dosc skomplikowana sprawa i trzeba importowac cale ogromne kontenery, a jak nie masz doswiadczenia mozesz latwo wtopic kase. Moze w Twoim przypadku, jakies mniejsze biznesy. Moze jakas mila kawiarnia, piekarnia, cukiernia, ewentualnie jakis sklep..

Gość ciekawy rynku
kawiarnia sklep ... na dzien dzisiejszy zarabiam 15 tysia na reke, nie bede pchałs sie w biznes w ktorym zarobie 5 tysia pracujac 12 h . dziennie. w swojej ranzy nie zostane bo rynek sie wypala. jeszcze max 2 lata i moj sektor bedzie bezrobotny wiec dusze kase i szukam w co wejsc.