Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł123456

Czy ktoś nawiązał ciekawą znajomość na portalu randkowym np. sympatii???

Polecane posty

Gość Paweł123456

Jest w ogóle sens nawiązywać znajomość z dziewczynami z tego portalu? Właśnie założyłem konto na sympatii i mam upatrzoną tam jedną dziewczynę z tym, że nie wiem czy jest sens się umawiać w ten sposób? Czy dziewczyny tam są w miarę normalne ? Jak sądzicie?

Ja znalazłam miłość życia, tyle że na innym portalu. Wszędzie są perełki, warto próbować.

Gość Paweł123456
A Panowie ?

Gość jaaaaaaaaaaa natomiast....
znalazłam męża na portalu randkowym. mamy dwójkę dzieci i jesteśmy bardzo szczęśliwi. jesteśmy razem juz jakies 6 lat. powodzenia

Mialas szczescie, Noxelio. Tu sie z Toba zgodze, ze moze i sa perelki, ale jest takich 'okazów' niewiele. Ja raczej nie zakladalbym konta na takim portalu, zbyt duzo szalenców w internecie :)

Gość Paweł123456
coś mi nie pasuje, ze ładna dziewczyna, wykształcona i inteligentna z tego co piszę zakłada dam konto! Nie może poznać nikogo w realu?

oczywiście ze moze ale np w moim przypadku nie zawsze miałam z kim wyjść na jakas imprezę, czy gdziekolwiek a sama przecież nie bede biegać po imprezach aby znaleźć faceta. wyglądałoby to tak ze szukam kogos na raz lub jestem zdesperowana. poza tym zawsze wkurzało mnie to,ze faceci najpierw patrzyli na mnie jak na obiekt seksualny a dopiero pozniej na to co sobą reprezentuje. takie portale dają szanse aby dwoje ludzi mogło sie poznać od środka a nie pod względem seksualności.

zeby bylo jasne nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem faceta ale zawsze wkurzało mnie to,ze faceci widzieli moje ciało a nie zauważali ze,mam jeszcze cos innego do zaoferowania a tak to facet zobaczył moje zdjęcie tylko wtedy gdy widziałam ze interesuje go cos więcej niż tylko sex

Gość Paweł123456
A jeśli dziewczyna w profilu zaznacza, że szuka stałego związku/ miłości a na zdjęciu profilowym ogromny dekolt ?

Gość 212sexy
Paweł, ile masz lat?

Gość Paweł123456
mam 30 lat

Gość dziś na pomarańczowo
ja nawiązałam, ale tylko znajomość koleżeńską. nie pasowaliśmy do siebie jako para, natomiast jako znajomi bardzo.

Gość 212sexy
ja też nawiązałam znajomość w necie co prawda nie jesteśmy parą, ale myślę, że to dobre miejsce do poznawania ludzi.

Gość Paweł123456
a ile wy macie lat?

ładna, inteligentna, wykształcona i nie może znaleźć w realu. hmm, nie oszukujmy się, ciężko jest poznać kogokolwiek w dorosłym życiu. szkoła, studia, imprezy, znajomi znajomych - w takich okolicznościach można kogoś poznać. później jest tylko praca, a romansowanie w pracy to słaby pomysł. większość z nas nie ma czasu na poznawanie ludzi, mamy już jakichś znajomych, swoje życie, plany, zainteresowania. a jak nie, to znaczy, że nam to ciężko przychodzi i tak czy siak pozostaje ten nieszczęsny internet. ludzie są różni, trzeba pamiętać, że użytkownicy internetu to te same osoby, które co dzień mijamy na ulicy, w pracy, w sklepie. tylko jeśli ktoś się zastanawia nad kwestią taka siaka i owaka i szuka w sieci, a to dziwne, to już wiem, że człowiek ma ze sobą ciężki problem. kariery autorowi na portalach nie wróżę

ja mam 28, mój znajomy 32

Gość 212sexy
ja mam 23.

Gość zew ryczacej gesi
Według bardzo starej legendy, żył kiedyś mężczyzna, który zrozumiał kobiety i pojął ich logikę. Niestety, nie podzielił się z nikim swoją wiedzą, bo umarł ze śmiechu.

Gość 212sexy
przecież faceci nie muszą rozumieć kobiecej logiki ;)

Gość Paweł123456
maja je tylko kochac? ;)

Gość 212sexy
Tak... Lepiej tego nie mogłeś ująć. :)

Gość etttnaaa
Ja nie mam problemu z nawiązaniem takiej znajomości na portalu randkowym/ Na mydwoje jestem już pół roku- obecnie poważna 1 znajomość z Austriakiem