Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grtuyt

co na prezent dla 5 letniej chrześnicy?

Polecane posty

Gość grtuyt

Nie mam pomysłu w zeszłym roku kupiłam jej lalkę i jakieś ubranko. Teraz kupiłam książkę z bajkami i zastanawiam się co do tego dobrać....

Gość grtuyt
niewiem ok 100 zł, ja też mam córkę w tym wieku ale wiem że lalek ma duzo lubi torebki ale też jej mama mówiła żeby już nie kupować, chodzi do przeczkola...

Gość przeczkola
:D kup jej słodycze i rekawiczki ktore wciaz dzieci gubią

http://allegro.pl/monster-high-stylizacja-szkicownik-i-700-naklejek-i2809820623.html mimo że od 7 lat, moja uwielbia tekie wyklejanki... http://allegro.pl/simba-piesek-chi-chi-paris-ii-zdodatkami-9700-i2790245824.html może zabrać pupilka do przedszkola... fajny jest smok spike z my little pony. no i lego friedns, na topie... pet shopy. zawsze super jest też ciastolina. a może coś z żywych zwierzątek, mała rybka w szklanej kuli?

rękawiczki praktyczna rzecz, ale z takich rzeczy dzieci się nie cieszą... tak mi się wydaje...

Gość grtuyt
Uważam że zwierzątko w takim wieku to za wcześnie, pozatym my mamy psa i jak już pisałam mam córkę w tym samym wieku i wiem jak męczy tego psa, pozatym moja koleżanka kupiła swojemu synkowi wiewiórkę żeby nauczyć go odpowiedzialności i też ma kłopot. Pozatym wiadomo że zwierzątko to odpowiedzialność i niewiem jak jej rodzice by zareagowali na taki prezent.

Też mamy kota, i też wydaje mi się że córka jest za mała... tak tylko strzeliłam z tą rybką ... jest u nas na osiedlu taka dziewczynka ok.9 letnia, codzień widuję ją z psem na spacerze. Bardzo mi imponuje jej odpowiedzialność.

Gość zwierze to nie zabawka
dla dziecka zwierzak bedzie chcial isc siku w nocy i co pójdzie dziecko na dwór ? skoro to dziecka "zabawka" to cała odpowiedzialnosc ma spasc na niego moje chcialo psa nie kupilam bo nie i juz kupilam tama goci toto takie urzadzenie co udaje zwierzatko mały w ogóle nie zajmował sie tym zwierzakiem elwktrycznym wyrzucil do kata bo go budziło w nocy i juz wiadomo co by zrobił z psem zzwierzaków nie deje sie nikomu w prezencie nawet dorosłemu to nie jes zabawka

Gość grtuyt
Ja też bym chciała nauczyć tego moją córkę ale uważam że na to przyjdzie czas jak będzie większa. Pozatym teraz są takie czasy że dzieci maja wszystko, dawniej to się czekało na mikołaja bo tylko raz w roku dostawało się prezent była ta magia oczekiwania....

..właśnie, kiedyś było inaczej. moja córa co chwilę zmienia zdanie co chce, ma katalog z barbie i playmobil, co dzień chce co innego. ja pamiętam jak pół roku przed świętami marzyłam o jednej wymarzonej lalce. Teraz to co innego. Dziecko ucieszy się z prezentu, mijają dwa dni i prezenty leży na półce...

Jejku, ryby nie trzyma się w kuli. Kula jest dobra na kwiatek, nie dla żywego zwierzęcia. Co do odpowiedzialności to bywa różnie. Mój syn ma 4 lata i ma sporo zwierząt i są one jego prawdziwą pasją. Codziennie sam je karmi i dzielnie pomaga sprzątać :D Ale zwierzęta to absolutnie zły pomysł na prezent. Dziewczynki w tym wieku bardzo lubią te wszystkie Polly Pocket i Monster High czy jak to tam się pisze. Nawet jak mają ich dużo, to wiadomo, dziecko się ucieszy najbardziej z zabawki. Są też takie pamiętniki na hasło, to jak chodzi do przedszkola to dobry prezent. Może trochę jeszcze za mała, ale wiadomo, może dać coś narysować koleżankom z grupy i będzie fajna pamiątka.

Gość Perw w przelocie XV
Kup jej prezent za 80zł, a 20zł przeznacz na jakikolwiek słownik ortograficzny. :o

przed nadchodzącymi swietami zaszalalm i tego roku sprawiłam swoim dzieciakom niespodziankę:) co roku wysyłamy list do Św. Mikołaja żebyśmy z mężem wiedzieli co chcą dostać nasze pociechy. W tym roku, buszując pewnym popołudniem w internecie natknęłam się właśnie na mikołajowe listy, ale wygląda to inaczej niż wszędzie, wysłaliśmy list poprzez stronę internetową www.imikolaj.pl - dzieciaki wręcz dały upust swoim wyobrażeniom co do tegorocznych prezentów :) no i słuchajcie, za kilkanaście złotych dostałyśmy list zwrotny, ale w formie wideo, mikołaj mówił po imieniu do moich dzieciaków (trzeba było wybrać imię) i w oparciu o to co mu napisaliśmy o sobie, można było też załączyć zdjęcia to daliśmy po jednym małej i małego, fajnie były wplecione w całość,polecam serdecznie wszystkim rodzicom stronę www.imikolaj.pl

Gość Joooolietka
Moze taka mala kuchenke dla dziewczynek... :)