Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość al.

Jestem tą drugą.

Polecane posty

Gość al.

Cześć dziewczyny, jak w temacie. jestem kochanką faceta, który jest o 12lat starszy ode mnie, ma żonę i dziecko. z żoną się nie uklada, odkąd urodziła dziecka przechodzi chyba depresję, nie chce się kochać z nim, unika go. sama mam chłopaka, nie wiem co robić. spędzając czas z tym drugim (A.) czuję się, jakbym znalazła kogoś, z kim można sensownie porozmawiać i poczuć się naprawdę dobrze. z chłopakiem też nie jest źle (B.), czuję coś do niego, ale on nie chce mieć narazie dzieci i nie chce się żenić, chyba nawet o tym nie myśli... do tego wszzystkiego dochodzi moje sumienie, NIE MAM GO ! nie czuję nic będąc z B. a myśląc o A.

Gość z tym swoim
kochankiem dzieci tymbardziej nie bedzisz miala nie badz naiwna-dla ciebie nie rzuci zony, dzieci jestes prawdopodobnie niedowartosciowana ze szukasz zainteresowania u zajetego faceta i jeszcze uwierzylas w kit ze zonka ma depresje i unika seksu ...:D:D:D

Gość al.
Pracujemy w jednym przedsiębiorstwie, znam ją. ; ) więc wiem, że z nim nic nie robi.. ostatnio powiedział mi, że nie chce takiego małżeństwa, dało mi to do myślenia. nawet śpią osobno.

Gość taka jedna 31............
a byłaś u nich w sypialniach/w domu, że wiesz że śpią osobną. Niech odejdzie od niej, wyprowadzi się, złoży wniosek rozwodowy. Będzie wolny wtedy próbujcie

Gość al.
on już nogdy nie będzie wolny. zawsze będzie łączyć ich dziecko.

Gość autorka dupodajka
znam takiego ktory wyprowadził się od żony i skomle jak pies by żona go przyjęła