Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEPEWNA30

potrzebuje rozmowy... nie wiem co robic...ma ktos chwilke?

Polecane posty

Gość NIEPEWNA30

potrzebuje rozmowy... nie wiem co robic...ma ktos chwilke?

Gość taka jedna 31............
ja jestem :)

Gość NIEPEWNA30
jestesmy od 5 lat ze soba...ostatnio urodzila nam sie corka...wspaniala jest...:-) a on mi dzisiaj mowi ze brzydzi sie mna...

Gość Kobieta przed 40
Co za palant

.... Moj byly caly czas mi to mowil, ze rzyga jak patrzy na mnie itp...

Gość Kobieta przed 40
Zapewne przybrała na wadze jak to zwykle w ciąży bywa

Gość NIEPEWNA30
nie spimy w jednym lozku od 6 m- cy... dzisiaj chcialam zeby pobawil sie z coreczka to mi odpowiedzial "nie bede sie z wami bawil"... sama sie zastanawiam po jakiego jestem z takim h..

Gość NIEPEWNA30
i co zrobilas?

Gość NIEPEWNA30
bez przesady... po ciazy wygladam bardzo dobrze...nie mam kompleksow...miedzy nami jest roznica jesli chodzi o wyksztalcenie i prace...moze leczy kompleksy obrazajac mnie...

moze Ty jestes nowa mojego bylego????? Wypisz, wymaluj, bydlak. Dzisiaj rodzi mu sie drugie dziecko z nowa ofiara. Ofiarą narcyza-socjopaty, bo tak sie oni nazywaja. Ty tworzysz dom, rodzisz, opiekujesz sie rodzina i jedyne o co prosisz to chwila uwagi, a dostajesz takie gowno w zamian...Rany, aj co poniektorych facetow zabilabym bez litosci...Dobrze ze jestem od 3 lat z kims innym....

i tez uwazam ze takie osoby lecza swoje kompleksy w ten sposob, ponizajac druga osobe...Duzo by pisac.... Sproboj umowic was moze na jakas terapie malzenstw? Wiem ze to trudne, no ale....

Gość NIEPEWNA30
34 ... powiedzialam mu dzisiaj ze nie mam zamiaru tej farsy dalej ciagnac bo oboje sie meczymy a on na to ze wie ze bedzie sie musial wyprowadzic... zero rozmowy jakiej kolwiek...

Gość NIEPEWNA30
zawsze wychodzi jesli chce z nim porozmawiac... wiec jak zyc dalej...

to niech sie wyprowadzi- kazda kobieta zasluguje na to aby czuc ze jest sie kims wyjatkowym dla mezczyzny...Sory ze tak wprost ale nienawidze przemocy psychicznej i jestem tak wyczulona ta takie opowiescie ze hej. JMojego bylego wystawilam na wycieraczke jak syn mial 2 lata.

Gość zaraz ci odkryjemy jakieś
facet jest socjopatą i się nie zmieni. Tylko człowiek w takich razach sam siebie oszukuje, ze nie jest tak zle itepe... on po prostu ciebie nie szanuje. A minimum w relacji między ludzmi, zwłaszcza jak jest dziecko to szacunek sobie okazywany.

to brzydko mówiąc - niech spierdala. To nie jest dobry partner i ojciec. To sadysta psychiczny, i tylko czekać aż zacznie się znęcać też fizycznie. Wywal go.