Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

obrzydza mnie jak ludzie mają paznokcie u rąk wyglądające jak u stóp (krótkie)

Polecane posty

Gość taktaktakk
wiem o co chodzi, przyciete do polowy fuuuj ohyda, duzo facetow tak ma. Ale u kobiet nie podobaja mi sie krotkie paznokcie nawet jak przyciete normalnie sa, lapy wygladaja wtedy jak meskie

Gość taktaktakk
niektorzy maja tez oblesnie szerokie te pazury, a dramat jak dziewczyna ma szerokie i do tego na krotko przyciete

Gość taktaktakk
waskie i proste paznokcie, oczywiscie, ze wymalowane:) i czyste. Oraz naturalne a nie jakies tipsy. Lubie tez spilowane na prosto, nie podobaja mi sie na okraglo

Gość taktaktakk
obsmarkana moze jakies tabletki ze skrzypem? zalezy tez jaka masz prace, moze akurat masz taka, ze chocbys niewiadomo jak dbala to musza sie polamac...

Gość taktaktakk
grunt to czyste, ksztaltne i zadbane. Koniecznie pomalowane

moje maja ladny ksztalt, nawet jak sa krotkie to uwazam ze ladnie wygladaja, sa dosc waskie. lamia mi sie bo od zawsze mam taki problem, biore jakies suplementy ale szalu nie robia, poza tym bardzo lubie malowac i ciagle maluje, nie ukrywam ze miedzy innymi od tego mi sie lamia. poza tym z dlugimi paznokciami niewygodnie sie dlubie w uszach :classic_cool:🖐️

niestety, kurdupelka, nie kazdy ma taki ksztalt paznokci, jaki by chcial, na pewne rzeczy wplywu nie mamy. a jesli ktos krytykuje i wysmiewa innych ze wzgledu na cechy ktorych sie nie da zmienic, to jest najzwyczajniej idiotą :)

Gość edward miszczak
fuj ta prukwa ze zdjecia ma do tego poobzerane te pazury blleee najpierw podciera dupsko, potem obgryza pazury i syfy przedostaja sie do organizmu a na koniec serwuje mezowi buziaka z resztkami kalu mmm

Gość taktaktakk
nikomu bez powodu biala czesc paznokcia nie zaczyna rosnac juz od polowy palca. Dzieje sie tak na jej wlasne zyczenie, albo obgryzala do polowy, albo obcinala. Jak sie juz obetnie to wtedy bedzie rosl bialy

Gość Ruda z Wyboru :)
ludzie mają różny kształt paznokci, niektórzy mają w kształcie "łopatek" (rozszerzane ku górze) i z dużą białą częścią. I co z tego? Co was obchodzą paznokcie innych ludzi? weźcie ruszcie dupę i zróbcie coś pozytecznego. cieszcie się ze sprawnych dłoni, z tego że w ogóle je macie, a nie zastanawiajcie się które ładniejsze, bo to i tak nic nie zmien. a do taktaktak - a właśnie że niektórzy mają tak od urodzenia, na przykład moja siostra. nie obgryzała i obcinała normalnie. tak ma i już.

taktaktakk też mi się wydaje że to od obgryzania i zabardzo przyciania, moja koleżanka tak sobie "wyjadała" że miała kilku milimetrowe :(

Gość taktaktakk
obsmarkana normalnie zajebalas najbardziej adekwatne porownanie jakie kiedykolwiek w zyciu slyszalam. A do kogos tam wyzej- zamiast mowic tu nam czym mamy sie zajmowac i o czym rozmawiac, radze poprostu zajac sie wlasna dupa a nie pouczac innych. Poki co rozmawianie o rzeczach, ktore sie nam nie podobaja nie jest zakazane

Gość taktaktakk
kurdupelka hahahah

Gość taktaktakk
a i jeszcze jedno do rudej- bardzo mi przykro z powodu wadliwego genu twojej siostry