Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość domino4321

2 randka wypad do kina

Polecane posty

Gość domino4321

witam zakochałem się w koleżance z klasy i znamy się dopiero 3 miesiące. Na ogół widzimy się codziennie, ale rozmawiamy w kratkę. Wyznałem jej miłość i zaprosiłem na pierwsze spotkanie [ale nie na randkę tylko obgadanie sprawy ]. Z mojej perspektywy wyszło dosyć źle, ale odnosząc się do SMS to stwierdzam, że ona tylko z grzeczności odpowiada coś w stylu " nie było tak źle ". Była ona bardzo zaskoczona, lecz nie odrzuciła mnie zbytnio i po tym pierwszym nieudanym spotkaniu dała mi drugą szanse i dała się zaprosić do kina. Więc mam pytanie :: czy mógłbym złapać ją za rękę w czasie seansu czy też rozciągając się objąć ją rękoma [ a chciałbym uświadomić, że moja wybranka jest bardzo śmiała i niczego się nie wstydzi a ja jestem nieśmiały .. ] . Miałbym również pomysł na oryginalny plan czyli po pretekstem " chodź pokarze ci wyjątkowe miejsce " pójść tam z nią i poprosić o to żeby nauczyła mnie tańczyć, aby złapać się za ręce bynajmniej i żeby doszło do miłego uczucia . Po kinie zapytał bym oczywiście o to czy chce coś zjeść i tu chciałbym również jakieś propozycje o czym mógłbym z nią gadać. Bo jest to prawdopodobnie moja ostatnia szansa na udaną randkę bo kolejnej może nie być no wiecie zawsze tak jest że na początku wie się o czym będzie się rozmawiać a potem może nastąpić grobowa cisza ... a nie wiem naprawdę czy to wypada osobę z klasy z którą już chodzę bardzo długo i jednak ją znam zadawać o takie pytania jak zainteresowania czy też inne rzeczy bo mi się po prostu wydaje, że to dla niej jest nudne ! chciałbym wymyślić coś oryginalnego z czego " szczęka jej opadnie " :P a jeśli taniec odpada to co byście sugerowali

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować