Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heelool helooo

Co robic zeby dorosle zycie nie bylo takie nudne?

Polecane posty

rev, ale ty nei miałeś dziecka an utrzymaniu tylko swoja d**ę tak samo jak ty :classic_cool: poza tym można być samemu i też nie mieć kasy - jak ty :classic_cool:

widac ze podobam sie mojemu. zalozylam stare spodnie i bluzke.I wymalowalam sie i moj juz mowi jak ladnie wygladam.Ze go kusze. to daj mu do zrozumienia , że chcesz nową , ze jako kobieta potrzebujesz czasem nowych rzeczy - potraficie to robić doskonale :P

nie trafileś, nie narzekam a umiesz z nich korzystać? np. kupujesz już odpowiednie jakościowo i cenowo rzeczy? czy dalej te same szmaty? :classic_cool:

Gość heelool helooo
kupuej ciagle to samo.

Gość heelool helooo
czyli szmaty i tylko w lumpie. juz chyba ze 3 lata nie kupilam sobie nic w sklpeie. nie liczac bielizny i butow. bo tego w lumnie nie kupie.

odpowiednei cenowo? tzn że kupowanie po przecenie jest zabronione? :D:D🖐️ nadal jestem skromną kobietą, to tkwi w charakterze

Gość prowo prowo kiepskie
nie facet dupa, tylko ty nudna, nieorganizowana i z postawą roszczeniową.Ja bym jako facet kopnęłą cię w dupę, taka niedojda że szok.Sra za ciebie też facet , bo do klopa nie trafisz?

heelool helooo szkoda...ale mozesz przecenione dostać ....jak jesteś atrakcyjna , to podkreślisz swoje walory.. odpowiednei cenowo? tzn że kupowanie po przecenie jest zabronione? nie....sam kupuję w przecenach ale nadal nie są czasem tanie....

Gość heelool helooo
nie zroumiales sensu pytania. i chyba nie czytales/As o co mi chodzi.

prowo prowo kiepskie sens autorki jest zupełnie inny ...wystarczy inaczej ruszyć głową 💤

Gość heelool helooo
chcialabym sie ladniu ubrac. np. fajna sukienka czy spodnica szpilki. ale mowi jak mam kase to wole kupic cos praktycznego co bede nosic ma codzien. a wydam na szpilki i sukienke to nie bede nosic tego codziennie.

Gość heelool helooo
chce w koncu wykladac jak kobieta a nie jak nastolatka. tak za klasa.

heelool helooo tak , ale w szafie musisz mieć różnorodne rzeczy - niekoniecznie drogie jak nie masz kasy - ale różne , czaisz?

Gość heelool helooo
o to mi chodzi a jak nie ma sie nic nowego tylko stare szmaty. to wiesz jak mam kase to wole cos kupic praktycznego. jakies dzinsy bluzke. jakies plaskie buty. bo taki styl teraz mam. a chcialabym zaczac sie ubierac bardziej kobieca.

Gość heelool helooo
a jak uda mi sie raz na pol roku wydac na siebie ze 200zł i to jeszcze na raty. to co ja moge sobie za to kupic.? dobra zmykam na zakupy.

Gość heelool helooo
bede musiala.

Gość Nuuuuuudy

Ale nudne to dorosłe życie pracowabia od rana do wieczora, nawet nie mam czasu dla siebie.