Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa seksu

Czy dobrze zrobię?

Polecane posty

Gość ciekawa seksu

Czy to nie będzie głupota, jeśli przeżyję pierwszy raz z BLISKIM przyjacielem? Na razie się nie zanosi u mnie na jakikolwiek związek- od zawsze sama.

Gość mirinapomarańczowa
a czemu chcesz to zrobić? ile masz lat?

Gość friendo
ale wiesz, ze narobisz mu tym wielka ochote i nadzieje? powiedz, ze to tylko z PRZYJAŹNI :D

Gość ciekawa seksu
Chcę to zrobić bo tak jak mówię- nie mam nikogo, a jestem już dorosłą dziewczyną i budzą się we mnie potrzeby, ciekawość... Przyjacielowi ufam, wiele razy były między nami intymne sytuacje, bliskość, no ale pełnego stosunku nie było. Nie wiem czy zaryzykować, w sumie to nie zanosi się abym miała z kimś teraz być w związku i to zrobić. Mam prawie 23 lata...

Gość ciekawa seksu
Ochotę na co? Wiem, że on nie chce teraz być z nikim w związku, dlatego jesteśmy tylko przyjaciółmi ;)

Gość mirinapomarańczowa
No to jeśli jesteś dorosła, świadoma tego co robisz to śmiało! :) Skoro dobrze się znacie to nie powinnaś żałować, życie jest za krótkie, tym bardziej, że jesteś teraz wolna.

Gość no i tak właśnie
a nic do siebie nie czujecie? bo bedzie przykro jak ktos sobie narobi nadziei :P

Gość ciekawa seksu
On mi się bardzo podoba, strasznie mnie podnieca, no ale nigdy nie było rozmowy o tym żeby przejść na inny etap znajomości. Gdyby coś czuł to by próbował ze mną być, a wciąż powtarza że nie chce związków :) Tak więc seks raczej niczego między nami nie zmieni.

Gość no i tak właśnie
zmieni albo i nie... a dlugo sie znacie?

Gość ciekawa seksu
Ponad 2 lata się znamy. Widzieliśmy się nago, byliśmy często w sytuacjach intymnych, podobamy się sobie, ale nic więcej- to znaczy, nie jesteśmy parą, a po prostu przyjaciółmi, między którymi jest chemia i pożądanie. Gdyby coś miało wyjść, to by wyszło na początku a nie po 2 latach. Bez obaw :D

Gość Kolorado City
Po seksie nic już nie jest takie samo ;)

Gość ciekawa seksu
Eee tam, mi nie chodzi o to, bo wiem że wszystko pozostanie między nami po staremu :) Po prostu nie wiem czy zrobić to z nim, czy czekać dalej na jakąś wielką miłość, która w sumie może nigdy nie nadejść. A jeśli nadejdzie za 5 lat? Mam znów stracić 5 lat młodości w celibacie? :(

Gość friendo
racja Kolorado :) sam mam przyjaciółkę, iskrzy nadal po 6 latach znajomości, iskrzy i to jak! a po seksie... mmmm... co to bylo... duzo sie zmienilo :) zawsze sie zmienia

W zasadzie to oboje nie macie nikogo więc krzywdy nikomu nie robicie. Jeśli naprawdę czujesz że przyszła odpowiedni czas i odpowiednia pora z pierwszy sex to nie ma w tym nic złego. Ja swój pierwszy raz miałem w wieku 26 lat z moją dziewczyną dopiero po roku zdecydowaliśmy się na pierwsze zbliżenia. Była to właśnie odpowiednia pora i odpowiedni czas dla niej. W tym dniu wiedziała że możemy iść na całość bez zabezpieczenia.

Gość ciekawa seksu
Nie sądzę, żeby to coś zmieniło w naszej relacji. Podobamy się sobie bardzo, ale chyba charakterami byśmy nie pasowali, on to widzi i nigdy nie było gadki o jakiś uczuciach między nami :) Jest ok, ale już nie mogę czasem wytrzymać jak mnie dotyka, kiedy jesteśmy nadzy. Czuję, że już nie chcę czekać. Tylko zawsze miałam taką wizję, że zrobię to będąc w związku :/ Nie wiem, czy to nie będzie dla mnie jakaś ujma.

Gość ciekawa seksu
Friendo no ale widzisz, nadal jest tylko przyjaciółką :) Widocznie to nie TA. Tak samo czuję się z tym moim przyjacielem, widzę jak na mnie patrzy z pożądaniem, a jednak nie jestem tą właściwą dla niego, no i ok :) A myślę, że lepiej to zrobić z kimś do kogo mam zaufanie, kto mnie szanuje, podnieca, niż kiedyś w jakimś związku, który może się rozpaść po kilku miesiącach. Ech, już sama nie wiem.

Gość Kolorado City
Ujmą by było, gdybyś to zrobiła na imprezie z jakimś przypadkowym typem. A tutaj masz PRZYJACIELA (jakkolwiek to rozumieć), znasz go 2 lata, widzieliście się już nago, iskrzy między wami. Nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów po tym.

Czasem lepiej żałować tego co się zrobiło niż tego co się nie zrobiło. Ja sam czasem sypiam ze znajomą właściwie to koleżanką. Oboje się dobrze znamy dużo o sobie wiemy i co istotne nie robimy nikomu krzywdy bo jesteśmy sami. Po prostu przychodzą takie dni w życiu kobiety że potrzebuje czegoś więcej niż przytulenia i pocałunku.

Gość ciekawa seksu
No właśnie, tym bardziej, że ja nawet nie wiem jak to smakuje. Nie chodzi o to, że mam jakieś parcie, no ale skoro chcę tego z nim to czemu mam się powstrzymywać. Szkoda życia, tym bardziej że jestem sama :)

No więc to zróbcie ale w wyjątkowych okolicznościach wyjątkowej atmosferze w wyjątkowym miejscu! N.P przygotujcie na to pierwsze zbliżenie mieszkanie. Np zróbcie kolację przy świecach i nastrojowej muzyce. Wspólna kąpiel przy zapalonych zapachowych świecach lampce szampana cichej relaksującej muzyce gdzieś z głębi mieszkania. Np wepnij sobie w włosy różę skrop swoje ciało lekko perfumami. niech ta chwila rozkoszy utrwali wam się w pamięci na zawsze. Ten pierwszy raz ma być naprawdę wyjątkowy dla was obojga!!