Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamka147

Co możecie polecić na katar u malucha?

Polecane posty

Gość mamka147

Właśnie meczymy się z katarkiem. Nosek zatkany i generalnie smutek na twarzy. Smarkać już nie mamy siły.

Gość ja sciagam taka rurka
ktora podlaczam do odkurzacza.b polecam

ja swojej 3 miesiecznej coreczce jak miala katarek zakrapialam sola fizjologiczna i odwracalam na brzuszek zeby scieklo poza tym psiusialam mgielka izotonicznym roztworem wody morskiej zeby rozrzedzalo ta flegme no i przez 3 dni rano i wieczorem po jednym psiuknieciu do kazdej dziurki nasivin soft 0.01

nasivin 2 razy dziennie przez 2-3dni, pozniej grip stop, masc majerankowa, woda morska i tyle mi do glowy przychodzi.

Gość ja mam taki zestaw ratunkowy
wit. C, JUVIT EUPHORBIUM, SPRAY DO NOSKA MAŚĆ MAJERANKOWA, WODA MORSKA TE LEKI STOSUJEMY OD 4 MIESIĄCA, WTEDY PIERWSZY RAZ MIAŁ KATAR

Gość lilka45
Zakup dziecku plasterki aromactiv, nosek odetkany, nie podrażniają śluzówki i mają w miare długie działanie.

Gość tereska_czesc
Ja jestem bardzo zadowolona z aromactivu dla dzieci. Wystarczają na całą noc i mam pewnośc, ze nic się nie odklei więc noc będzie przespana.

Gość N. Weigle
Sól fizjologiczna (taka w jednorazowych ampułkach) + aspirator. Nie polecam wody morskiej w sprayu, bo to ciśnienie jest strasznie nieprzyjemne dla małych dzieci i będzie kupa płaczu.