Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacekkk..

lepsze jest zycie na wsi/małym miasteczku czy w duzym miescie

Polecane posty

Gość jacekkk..

??

Gość taka prawda........
dla kazdego coś innego jest lepsze:P mieszkam w duzym miescie i spotykam zarówno tych którzy wyrwali sie z wiosek i sa zadowoleni zyciem w miescie jak i takich co całe życie mieszkali w duzych miastach i marzy im sie chata na wsi. Wszystko ma swoje uroki i wady

miasto jest dobre do pracy, a wieś do mieszkania... tak przynajmniej uważa światła, świadoma i bardziej wykształcona część społeczeństwa. natomiast wszelkiej maści kmioty zamieszkują szuflady zwane apartamentami - w myśl zasady " kto nie ma miedzi ten na dupie siedzi"... kmiot musi mieć dostęp do autobusu, aby w miarę szybko znaleźć się na taśmie produkcyjnej, względnie kasie w sklepie - zwanym dla niepoznaki marketem...

bez wątpienia wieś, spokój, cisza, przestrzeń, brak sąsiadów ..... uwielbiam swój dom:) i nie zamieniłabym go na apartament

bez wątpienia wieś, spokój, cisza, przestrzeń, brak sąsiadów ..... uwielbiam swój dom:) i nie zamieniłabym go na apartament

Gość Ruda z Wyboru :)
ja z małego miasta wylądowałam w gigantycznym londynie, gdzie wszędzie daleko, i marzę o domku na wsi we wschodniej polsce. Ale ja jestem koniarą, uwielbiam las, przyrodę, spokój, ciszę. Doceniam duże miasto, gdzie jest wszystko czego potrzebuję pod ręką, ale chyba jednak wieś, O ILE masz pracę która pozwala pracować z domu albo która jest dostępna i na wsi, i w mieście:)

Ja niestety do pracy muszę dojeżdżać, całe 35 km. Do miasta, którego bardzo nie lubię. W ogóle nie lubię miast, zgiełku.

Ja niestety do pracy muszę dojeżdżać, całe 35 km. Do miasta, którego bardzo nie lubię. W ogóle nie lubię miast, zgiełku.