Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajamama11

Co chcielibyscie dostac pod choinke?

Polecane posty

Gość ja w tym roku
pod choinkę kupuję trzy "magazyny" w postaci pendrive. Każdy 32 GB o fikuśnych kształtach. To dla młodzieży. Oprócz tego każdemu kubeczek do herbaty z jego osobistym wizerunkiem (wybieram ich fajne, śmieszne minki na zdjęciach, które robili w ciągu kilku ostatnich miesięcy). Mężowi akurat sfatygował się portfel, więc upatrzyłam ładny, skórzany, praktyczny. Ja natomiast jestem smakoszką herbaty. Sądzę, że dostanę coś ekstra, egzotycznego, jakiś bukiet herbat z całego świata, którymi będę się delektować do następnej Wigilii

Gość singielka800
los z wygrana w totka

Leviatan ja dopiero teraz dopatrzylam, ze ty rocznik 88 jestes. W tym wieku juz tracisz nadzieje? chlopie ja znam staruszkow co nie traca nadziei i szukaja szczescia. Ty to wez sie do dzialania zamiast biadolic, bo wierz mi zaden mikolaj, aniolek czy ciul wie co jeszcze nie polozy ci kobiety twojego zycia pod choinke:)

Gość a ja w tym roku
kupilam zestaw bialych, wzyklych filizanek i farb do malowania na porcelanie (mamusia obdarowala mnie telentem plastycznym). Kazdemu podaruje jedna filizaneczke i spodeczek z wlasnorecznie malowanym wzorem. Tylko bratu najmlodszemu kubek- kawy nie lubi :D mam nadzieje, ze sie uciesza, juz mam pomysly co komu namaluje. Takie prezety lubie najbardziej- od serca i przemyslane, nie koniecznie drogie

takaja -> jakoś wątpię abym w tym wieku znalazł wartościową kobietę która mnie zechce.

Gość hmmmmmm ????
ja chciałabym karnet na saune :)

hmmmmmm ???? -> ja kiedyś (jak się dorobię własnych czterech kątów) planuje sobie zrobić mini saunę :P

Gość Ja bym chciala dostac
nowego laptopa bo moj juz staruszek i mu odbija,albo karnet na zumbe i dobra ksiazke:)

Gość Ja bym chciala dostac
A nie dostane pewnie nic:)

mmm takie karnety albo vouchery np. na saune albo na kolacje we dwoje tez fajna sprawy, widzisz nie pomyslalam o tym.

Gość Liberał111
słoik

Liberał111 słoik - no to powiem ci, ze ciezko bedzie z takim wygorowanym marzeniem:D A wypelniony chociaz czyms (ogorki?) czy pusty:D

Gość mala malina
a ja nie dostane nic, w domu juz nie kupujemy sobie prezentow od dawna pod choinke, a chlopak tez mi nigdy nie dal zadnego ani na swieta ani na urodziny to ja tez nic nie kupuje mu w tym roku. Jeszcze w tym roku dalam mu na ur ale jak ja mam nie dostawc nigdy nic to sama nie bede dawac tez