Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmanuellaa

Z jakiego kraju są najlepsi kandydaci na mężów?

Polecane posty

Gość Marcyela
Moj maz jest amerykaninem he is the coolest guy ever!!!

Gość do terwyhfsd
nie kłam i nie dodawaj centymetrów tam nic nie ma o tym, że polacy teraz mają 180 cm tam jest napisane, że 177cm to średni wzrost i myślę, że nic się nie zmieniło od 2001 roku

Gość a gdzie ten Peruwianczyk
Emanuellaa ;-)

Gość qweruiujygtfdzxbcn
do terwyhfsd Ale to pokazuje że Polacy nie są mali i należą do czołówki a jeśli Ci tak zależy na wielikm facecie to zwiąż sie z holendrem oni są najwyżsi na świecie

Gość kyodai mahjong
Amerykanie Niemcy Rosjanie

Gość Norwegia albo Szwecja
jezeli chcecie miec meza i dzieci. Tam faceci sie nadaja nie tylko na mezow, ale takze na ojcow. I nie gnoja tak kobiet jak Polacy.

Gość hahaha a wpiszcie wzrost
Polek :D to dobpiero krasnale Jeśli porównać je do innych kobiet to są małe natomiast jeśli porównać Polaków do innych facetów to wypadają bardzo dobrze :D

Gość do wyzej
jak cie to pociesza...

Norwegia albo Szwecja jezeli chcecie miec meza i dzieci. Tam faceci sie nadaja nie tylko na mezow, ale takze na ojcow. I nie gnoja tak kobiet jak Polacy. Pewnie dlatego tam jest najwięcej gwałtów na kobietach i upokarzanie kobiet hehehe Ty gadasz głupoty a ja przedstawię fakty http://pawlickiego.blox.pl/2009/04/Najwiecej-gwaltow-w-Unii-Europejskiej-ma-miejsce.html

Gość w Polsce wiekszosc kobiet
nie zglasza gwaltow, bo sie boja reakcji policji i otoczenia. W skandynawii gwalty sa zglaszane i scigane z urzedu. Ta statystyka przypomina mi troche wynik statystyczny ilosci katolikow w Polsce...

do wyzej jak cie to pociesza... Nie o to chodzi tylko nie lubię jak ktoś pierdoli głupoty wyssane z palca niczym nie poparte a było tutaj kilka mściwych Polek które mówiły że Polacy tacy niscy a okazuje się że jedni z wyższych na świecie :D natomiast Polki wypadają kiepsko Tak samo ta co pierdoliła że Polacy to zwyrodnialcy a najlepsi norwegowie i szwedzi :D to poczytajcie link który dałem wcześniej jak oni szanuja kobiety żyjeci w ułudnym świecie

Gość TenŁysiejącyZgred
Cudze chwalicie, swego nie znacie.

nie zglasza gwaltow, bo sie boja reakcji policji i otoczenia. W skandynawii gwalty sa zglaszane i scigane z urzedu. Ta statystyka przypomina mi troche wynik statystyczny ilosci katolikow w Polsce... Tam zapewniam Cię że też nie zgłaszają wszystkich jak wszędzie to jest wstyd dla kobiety i trudno z czyms takim iść no ale ty i tak będziesz żyć w swoim wymarzonym świecie którego nie ma nie zważając na fakty i mówić że to Polacy najgorsi

Gość do wyzej
Polacy napewno nie z tych co gorsi ...

dobrz mówisz koleś a jak Polka się nie podoba to niech wyjadą do afryki gdzie kobiety są gwałcone a dziewczynki zabijane przez czarnych, lubi jedźcie do arabusów oni szybko pokażą wam miejsce w szeregu a jak byście się rzucały to ryj kwasem by wam oblali w azji kobieta też ma być wierna i posłuszna ( z czego słyna azjatki ) Więc może doceńcie to co macie 🖐️

Gość możecie sobie chłopcy
pogadać, ale faktem jest że nie należycie do pożądanej czołówki... Zastanówcie się, dlaczego?...

Polska x9 Norwegia x5 :classic_cool: Belgia x4 Niemcy x4 :classic_cool: Anglia x3 Ameryka x3 :classic_cool: Hiszpania x3 Holandia x2 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1 Indie x1 Litwa x1 Peru x1:classic_cool: Rosja x1 :classic_cool: Szwecja x1 :classic_cool: ­ a gdzie ten Peruwianczyk - Sorry, już go wpisałam, po prostu myślałam, że ktoś sobie ze mnie jaja robi :classic_cool:

Gość ykiyo
Pewnie dobrzy ale wyglądem.

Gość Blondas_Kraków
Blondyni z jasną karnacją to rasa panów,to prawdziwi Słowianie!

Gość gmdka
Nie jestem za polakami, uważam, że są za bardzo krytyczni do kobiet, szukają w nich tylko mankamentów, znajdą każą pierdołę i będą ją wypominać. Spójrzcie jak wyglądają polki i porównajcie je np z brytyjkami, polki dużo lepiej się prezentują a polscy faceci i tak grymaszą, taki obcokrajowiec byłby przeszczęśliwy mając taką kobietę, ale polak będzie ględził bo według niego duży palec u stopy źle się komponuje z kształtem pięty :O Jeszcze żeby chociaż sami byli jacyś super przystojnie, ale nie. Sami nic sobą nie reprezentują ale wymagania to mają, że oho ho

Gość iuytrekjhgfdmnbvc
Blondyni z jasną karnacją to rasa panów,to prawdziwi Słowianie! To germanie kretynie pojebało Ci się z cywilizacją germańską tam człowiek powinien być tylko blondynem o niebieskich lub szarych oczach W cywilizacji słowiańskiej człowiek może być blondynem i brunetem a chodzi o jasność oczu czyli mogą być tylko niebieskie zielone lub szare

Gość weyy
Nie jestem za polakami, uważam, że są za bardzo krytyczni do kobiet, szukają w nich tylko mankamentów, znajdą każą pierdołę i będą ją wypominać Tylko że na forum to polki gadały na polaków 😴

Gość taa jasne
gmdka Podczas Euro kobiety z wszystkich krajów wybrały najprzystojniejszego faceta Polaka 🖐️

Gość taa jasne
http://www.tvn24.pl/euro-2012,61,m/wybralyscie-oto-najprzystojniejsi-pilkarze-euro-2012,262014.html Żeby nie było my dajemy fakty wy walicie mitami z dupy 🖐️

Gość gmdka
"Tylko że na forum to polki gadały na polaków" Tylko, że ja codziennie widzę w necie krytykę polaków wobec kobiet, wystarczy zajrzeć na jakikolwiek portal i od razu sypią się negatywne komentarze w stosunku do wyglądu kobiet. Raptownie raz pojawił się temat gdzie kilka osób skrytykowało polskich facetów i już jest lament, mimo, że i tak w tym temacie więcej kobiet jednak jest za polakami. KIedyś widziałam pewien eksperyment przeprowadzony w usa, przedstawiano nagie fotki kobiet mężczyznom i oni mieli opisać to co widzą. Oceniali je w samych superlatywach, skupiali się na zaletach, zawsze znaleźli w nich coś pięknego mimo, że tym kobietom było daleko do ideału. Widziałam też polskie komentarze do tego artykułu. Można się spodziewać co tam wypisywali (słonice, tłuściochy, staruchy, galarety itd) :O

Gość głupie poleczki
myślą że oczarują zachodnich facetów tylko że to mit bo tylko wyjątki się z wami wiążą które są zdecydowaną mniejszością wszyscy na świecie już wiedzą że nie warto się z wami wiązać bo zdradzacie i jesteście łatwe

Gość łąki pola lasy
17:29 [zgłoś do usunięcia] taa jasne "Podczas Euro kobiety z wszystkich krajów wybrały najprzystojniejszego faceta Polaka" ­ hahaha, dobry żart, no rzeczywiście jest się czym podniecać - http://www.weszlo.com/fotonews/1297862646_szczesny-wojciech.jpg a nie przyszło ci do pustego łba, że euro było u nas i ludzie nie chcieli nam robić przykrości? tak samo jak polka (siwiec) została wybrana miss euro... jak był mundial w niemczech to też niemcy byli najprzystojniejszymi facetami na ziemi.

Gość A ja uważam że
Że Polki są piękne ale oprócz piękności trzeba wybrać kobietę która ma rozum a dużo poleczek jest oczarowana zachodnim światem nie wiedząc tak naprawdę jaki jest i po prostu go idealizują

Gość Blondas_Kraków
To germanie kretynie poj**ało Ci się z cywilizacją germańską tam człowiek powinien być tylko blondynem o niebieskich lub szarych oczach W cywilizacji słowiańskiej człowiek może być blondynem i brunetem a chodzi o jasność oczu czyli mogą być tylko niebieskie zielone lub szare Widać jak znasz historię miszczu :) W czasach Polski pierwszych Piastów osób z czarnymi włosami i ciemną karnacją prawie w ogóle nie było dopiero jak Polskę najeżdżali Tatarzy,Turcy i inne nacje ze wschodu to zaczęły się rodzić dzieci z ciemnymi włosami.