Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia86

Marny poziom intelektualny tutejszych mamusiek

Polecane posty

Gość Mia86

Błędy ortograficzne, interpunkcyjne, składniowe oraz, przepraszam za wyrażenie, darcie mordy na każdego, kto ma inne zdanie niż one.

Gość asdff
błedy błędami ale co do darcia sie i różnych epitetów to w 100 % musze się niestety zgodzić:(

Gość oczywiście wiesz, że
80% z piszących tutaj to żadne mamuśki a sfrustrowani małolaci i małolaty, które uważają, że "prowokują" :D?

Gość Mia86
Szczerze mówiąc to ja się właśnie obawiam, że to naprawdę są matki, które wychowują nam nasze przyszłe pokolenie :(

Gość Mia86
A najlepsze są te, które mówią, że dzieci bić nie można, a innych by pozabijały. Hipokrytki.

Gość Jagoda najdurniejsza
Ja nieznosze Jagody okropnie :o Dz.iu.nia.. gratka, avent okropne baby

A okropne to są raczej to co na każdego mają tutaj taką mordę że na żywo to pewnie szyby w oknach pękają od tego wrzasku :D

Gość wavasza
Ja tu wchodze jedynie po to, aby sie posmiac. Glupie baby, ktore bez kafeterii nie potrafia ubrac dziecka, nakarmic, zdecydowac o wizycie u lekarza itd.

Gość apollonnia
A mnie niezmienniebawią wpisy "plujace jadem" na tych, którym dobrze się wiedzie, ulatwiają sobie życie, opłacaja pomoce domowe i niańki. Wtedy odzywaja się jakieś bzdurne wpisy o "zlych rodzicach", "leniwych matkach" itp ;)))))))))

Jagoda najdurniejsza Ja nieznosze Jagody okropnie " 1 1 A co ? Pewnie Ci wytknelam kiedys glupote i tak sie wzruszasz. :D

Gość halu haluuu
gratka ty cały dzień siedzisz na kafeterii.

Cały dzień? nierealne :) bo godzinami nie ma mnie w domu. Dziś też między 11 a 17 na kafeterii mnie nie było :P słabo prowadzisz ten swój pamiętnik na mój temat :P

Gość halu haluuu
pamiętnik na twój temat? nie wlewaj sobie ..

A tak w zasadzie to skoro mówisz, że ja siedzę na kafeterii cały dzień to co Ty w takim razie robisz? :D sama tu siedzisz od rana do nocy i obserwujesz kto ile siedzi haha tylko rób dokładniejsze notatki bo coś Ci nie poszło :)

Gość halu haluuu
na kafe jestem wieczorem bo w dzień pracuje. Po godzinach wpisów widać że spędzasz tu większość dnia.

Ale Cię to boli kobieto haha żal mi Ciebie :) A ja jestem rano i popołudniu i wieczorem i co z tego?

Gość halu haluuu
no dla mnie trochę dziwne ze tak młoda dziewczyna nie ma innych zainteresowań...no ale ok .

Ale skąd Ty wiesz jakie ja mam zainteresowania i co ja robię? Nie jestem przez kilka godzin ciągle na kafe. późnym wieczorem mam czasu najwięcej kiedy dziecko wykąpane nakarmione śpi w najlepsze. Ja wtedy szukam materiałów do pracy licencjackiej i szperam po necie w między czasie udzielając się na kafeterii.

Gość halu haluuu
:)

Gość hokkej
avent to pijaczka. chleje jak stary.Co czytam,codziennie pije to wino to rum to inne swinstwa. i co sie dziwic,ze ma leb splasowany.

Ale skąd Ty wiesz jakie ja mam zainteresowania i co ja robię? Nie jestem przez kilka godzin ciągle na kafe. późnym wieczorem mam czasu najwięcej kiedy dziecko wykąpane nakarmione śpi w najlepsze. Ja wtedy szukam materiałów do pracy licencjackiej i szperam po necie w między czasie udzielając się na kafeterii.

Gość nie dziwi mnie to
.......... avent to pijaczka. chleje jak stary.Co czytam,codziennie pije to wino to rum to inne swinstwa. i co sie dziwic,ze ma leb splasowany.............. Nie dziwi mnie to bo tez to mysle co ty

Gość mamanaba
I znowu ta gratka...ech dziewczyno działasz mi na nerwy i chyba nie tylko mi:P

Gość juliannka
gratka ale ty faktycznie jestes jak wrzod na dupie kadzisz, radzisz jakbys co najmniej 5 dzieci wychowala zbastuj nieco, wyhamuj z tymi "radami " za dyche

Za to moja mama wychowała dwoje dzieci i jej rady, które mi przekazuje są dla mnie cenne. A dychę to Ty jesteś warta z tą swoją wredotą :P I nie nie zbastuję bo mam takie samo prawo do korzystania z forum i pisania czego mi się podoba jak i Ty. Daruj żebym słuchała rozkazów jakiejś pomarańczowej kafeteryjnej zołzy...