Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buntowniczka__

wdychanie różnych chemikaliów....

Polecane posty

Gość buntowniczka__

Od zawsze kochałam zapachy rożnych takich gazów, rozpuszczalników... Pamiętam ,że zawsze jak byłam z rodzicami na stacji benzynowej wdychałam benzyne. Kocham nadal zapach benzyny, spalin... Oprócz tego różne zapachy np. korektora, zmywacza do paznokci, gazu z zapalniczki, różnorodnych rozpuszczalników i rocieńczalników. Farb, terpentyny... Wdycham to praktycznie codziennie. Można powiedzieć ,że jestem artystką więc zawsze w pokoju mam jakieś farby, terpentyne etc. Czy ktoś z was też wdycha takie zapachy? Wiem ,ze to nie zdrowe ale po prostu muszę to wdychać, kocham ten zapach...czy ktoś z was też tak czuje?

Gość lesia254
Kochana ile masz lat? Czy zdajesz sobie sprawę ,że grozi Ci to np.Białaczką? .Nie życzę tobie.Przeszłam białaczkę 11-e lat temu,,,chemia, sterydy, przeszczep szpiku,ponad rok w klinice.i przez 2-a lata po 13-e tabletek dziennie.Nie mówiąc o kosztach,przez rok transfuzje co 2-i tydzień. Przestań dosyć zanieczyszczeń mamy w naszym otoczeniu i jedzeniu. Jak najszybciej oczyść swój organizm z toksyn,dożyw go naturalnymi witaminami. jeżeli chcesz pogadać napisz na mojego maila ...astefanska43@wp.pl