Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocomuchodziiiiiii

problem z... hm znajomym?

Polecane posty

Gość ocomuchodziiiiiii

a więc w skrócie rozwiodłam się- mój mąż okazał sie.... jakoś się pozbierałam, jestem jeszcze młoda, więc postanowiłam teraz korzystać z życia w pełni wróciłam do miasta rodzinnego, on został za granicą znalazłam fajną pracę, wynajęłam mieszkanie, które chyba nawet kupię postanowiłam, że będę spotykać się z facetami, ale nie będę się w żaden poważny związek pakować no i zaprzyjaźniłam się bardzo ze znajomym - który był znajomym mojego męża, stąd go znam zaczął regularnie mnie odwiedzać, oglądalismy filmy, gotowaliśmy razem, chodziliśmy na piwo, zwierzaliśmy się sobie z życia uczuciowego no i pewnego wieczoru nie powstrzymaliśmy się i przespaliśmy się ze sobą po tym wszystkim on nie odzywał się kilka dni - ja też nie, bo było mi jakoś głupio nie oczekiwałam żadnego związku, niczego poważnego ale żal mi przyjaźni po kilku dniach przyszedł i niby wróciliśmy do poprzedniego etapu - przyjaźń wczoraj mówięmu, że byłam na randce aon WIELKI FOCH, wręcz awantura niby o nic mu nie chodzi a nerwowy jakbym mu coś zrobiła sam już PO tamtym spotkał się ze swoją byłą, nawet zastanawiał się nad powrotem do niej ale jednak nie dał jej szansy a do mnie pretensje co mam robić? on doskonale wiedział, że nie chce związku poważnego poza tym sam już po nie dał mi sygnału, że chce czegoś więcej a teraz obrażony zazdrosny itd

Gość ocomuchodziiiiiii
już sama nie wiem co robić nie chce stracić przyjaciela, ale też czuję, że z jego strony to coś więcej i chyba powinniśmy urwać kontakt tylko że dawno się z nikim tak dobrze nie dogadywałam, żal mi go stracić ta wczorajsza kłótnia była tak długa i głupia, że nie mam pojęcia jak bym miała z nim teraz porozmawiać, jak zacząć co mu powiedzieć