Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrtenss

Nawigacja 6-7 cali

Polecane posty

Gość Mrtenss

Witam, szukam nawigacji 6-7 cali, fajnie by nie była związana z żadną mapą tylko aby można było samemu wgrać.

Gość Xenoniks
Do jakiej kwoty, tylko jako navi, i gdzie będziesz jeździł

Gość Mrtenss
Na mapach mi nie zależy dlatego szukam czegoś z otwartym systemem. Co do kwoty nie mam na razie jakiejś przeznaczone kwoty, bardziej to działa w drugą stronę muszę wiedzieć ile trzeba nazbierać :D No jeśli przy okazji będzie możliwość dodatkowych funkcji to się nie obrażę

Gość Mrtenss
A ewentualnie jak ktos ma Automapę z kluczem to może mi podrzucić na maila :)

Gość gaderypoluki12
zobacz peiyinga, ja mam od dłuższego czasu i sprawuje się świetnie, a zapłaciłem grosze w porównaniu z podobnymi Mio czy Garminami. No i nie zawiesza się co chwilę co było koszmarem w moim wcześniejszym navi. No i system jest otwarty, jeżdżę na AM i i w polsce i poza jest bardzo dobrze.

Gość gaderypoluki12
ja mam 5' ale podejrzewam, że technicznie niewiele się różnią. Róznicą jest tu system - android więc można z niego korzystać trochę jak z tabletu(oczywiście wyświetlacz jest inny niż w tabletach) ale funkcje te same. Jeśli sama navi spisuje się równie dobrze co moja to polecam.

Gość Czesławe
Większość nawigacji na allegro jest odblokowana i możesz sobie wgrać co chcesz. Poszukaj sobie. :classic_cool:

Gość Lider_Navi
He temat wskoczył na 1 stronę to się podepnę. Sprzedawałem kiedyś nawigacje i inne akcesoria do samochodów. Jeśli chodzi o nawi to te Peiyingowe są naprawdę warte uwagi. Klienci nigy nie wracali ze zwrotami. Dodatkowo wiem z własnego doświadczenie: Szybko łapały sygnał GPS Dosyć szybko przeliczały trasę i jej zmianę w trakcie jazdy Ergonomiczna konstrukcja ;) Mały minus to czasem problem z polską czcionką ;)

Gość Genek_
Ja tam żadnych problemów z czcionką nie miałem :)

Gość Mrtenss
Należący do koreańskiego producenta zakład w Kobierzycach jeszcze w tym roku rozpocznie masową produkcję telewizorów, które będą wyposażone w panele typu OLED. Według ekspertów może to być nawet kilka tysięcy odbiorników rocznie. Do tej pory podwrocławska fabryka zajmowała się produkcją telewizorów z wyświetlaczami LCD.