Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postaramy się za chwilę

Proszę o polecenie ginekologa w Katowicach lub Sosnowcu

Polecane posty

Chcemy starać się o dziecko, chciałabym trafić do dobrego lekarza, a w woj. śląskim mieszkamy od niedawna, więc proszę o polecenie kogoś kompetentnego i godnego powierzenia zdrowia swojego i dziecka. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

ja już druga ciążę prowadzę u doktora Dobrosza w Sosnowcu

Dziękuję za opinie :)

jak chcesz być pod dobrą opieką i bez stresu to dr Jędrzejko Maciej wystarczy ze wejdziesz na stronę znanylekarz.pl i wszystko w temacie. Jest fantastycznym specjalistą wyprowadził mnie z niepłodności a teraz prowadzi moja pierwszą zagrożoną ciąże i jestem bardzo zadowolona.Zawsze pod telefonem,zleca wszystkie badania,nie trzeba sie go o nic pytać-sam wyczerpująco mówi o wszystkim Ma swój gabinet w Sosnowcu i w Katowicach-zdecydowanie polecam Katowice bo ma kapitalny tam sprzęt do USG. Tyle,że on przyjmuje tylko prywatnie.

Gość funsionto
dr wlodzimierz migacz, dyreltor szpitala na raciborskiej przyjmuje prywatnie na żelaznej w katowicach suuper lekarz

Gość vann zann
dr Piasecki jest bardzo dobry z kliniki Animus www.animus24.pl

Bardzo dziękuję za opinie, posprawdzam na pewno :) Prywatny gabinet nawet bardziej mi odpowiada, ze względu na koszmarne godziny pracy.

Gość funsionto
prowadze u niego 3 ciaze i nie moge tego powiedziec,wg mnie jest bardzo dobrym ginekologiem poloznikiem a w szpitalu na raciborskiej na samo slowo ze prowadzisz ciaze u dyrektora panie polozne niemal klękaja i chca ci wejsc do tyłka:D

Gość migacz to największy
wiesz akurat czy panie przy porodzie klękają to nie to jest najważniejsze ale opieka ginekologa w trakcie ciąży jest najważniejsza-ale ty chyba mało co wiesz. Ja osobiście go odradzam i znam wiele osób które także poprą to co napisałam. Byłam z niego zadowolona jak nie miałam problemów jak się zaczeły niestety musiałam szukac pomocy gdzie indziej. Jeśli masz zdrową ciąże to sam osioł na NFZ poprowadzi Ci dobrze - taka prawda!

Gość funsionto
obydwie ciaze-zalozony pessar, zagrozenie porodem przedwczesnym, leki i lezenie wiec wybacz jesli to wg ciebie ciaze bez problemow to nie mam pytan teraz jestem w 9 tygodniu i obawiam sie ze ta bedzie taka sama do Migacza nie mam najmniejszych zastrzezen i uwazam ze jest godny polecenia

Gość migacz to największy
jesteś jego kuzynką siostrzenica czy dalsza rodzina ze tak go bronisz- aż nie ładnie !

Gość funsionto
litosci, dziewczyno oragnij sie nieco w logicznym mysleniu!! nie twierdze ze jest na swiecie lekarz ktory bedzie pasowal kazdemu, ale w MOIM przypadku TO LEKARZ GODNY POLECENIA nie mozesz pojac ze nie kazdy mysli tak jak ty? i swoja droga skoro takie chamstwo od ciebie bije to sie nie dziwie ze nawet lekarz cie olał:O

Gość bede mama
polecam prywatna klinike w ochojcu Provita sie nazywa i pania doktor marte paliga- zytnewska albo pana dr. manke

Gość mama_anna
Polecam dr Marte Paligę -Zytniewska

Gość Tylko nie on
Odradzam prowadzenie ciązy u dr Macieja Jędrzejko. Zgodzę się z przedmówczynią, że zleca wszystkie badania itp - u swoich znajomych. Prowadził mi prawie całą ciążę - w końcówce nie wytrzymałam nerwowo i zmieniłam lekarza na dwa tygodnie przed terminem porodu - przed każdą wizytą byłam strzępkiem nerwów, ponieważ pan doktor wymyślał coraz to nowsze zagrożenia - miałam już 3 razy zdiagnozowaną cukrzycę ciążową (której nie miałam co dwa miesiące robiłam test obciążenia glukozą), byłam faszerowana niepotrzebnymi lekami, a najlepsze było to gdy pan doktor tak zaczął przyjmować umówione pacjentki że mając wizytę na godzinę 19 weszłam o...24... pan doktor na oczy nie widział wyglądał koszmarnie i robiąc usg stwierdził że dziecko ma wadę serca (38 tydz) - żadnej wady serca nie było - dzisiaj synek ma pół roku i jest zdrowym rumianym brzdącem. Jestem pielęgniarką i poznałam ostatnio na kursie kilka położnych z Tychów gdzie pan doktor pracuje - przezwisko ma - "złotówa", ponoć tak stresuje pacjentki, że dużo ciąż leci a jeszcze więcej rodzi przedwcześnie. Mi pan doktor przewidział że urodzę w 34 tygodniu... urodziłam w 40... szkoda mi tylko jednego - moich nerwów, ponieważ nabawiłam się nerwicy w ciąży i przytyłam aż 3 kg... Dziecko oczywiście miało mieć niedowagę urodzeniową a ważyło 3400 g. Na początku naprawdę byłam zadowolona z pana doktora lecz później bardzo się rozczarowałam dlatego postanowiłam napisać to w tym topiku. Ponieważ każdej kobiecie będącej w ciąży należy się nie tylko fachowa opieka lecz także ludzki podejście i dużo zrozumienia i wsparcia od lekarza.

Gość Tylko nie on
Gratuluję że masz zdrowe dziecko i wykrytą endometriozę dzięki czemu zostałaś mamą. Nigdy histeryczką nie byłam i uwierz mi moja ciąża przebiegała prawidłowo - każde usg robione przez doktora było ok tylko to ciągłe straszenie i gdybanie - to moje pierwsze dziecko więc bardzo się tym przejmowałam. Co do cukrzycy ciążowej glukoza była w górnej granicy normy i za każdym razem kazał robić test twierdząc, że to cukrzyca. Ogólnie w ciąży tak się denerwowałam tym wszystkim, że waga stanęła i koniec - jadłam dużo ale nerwy robiły swoje. Jeśli mi nie wierzysz a masz prawo zapraszam do położnych do szpitala w tychach. Cztery moje znajome u niego również prowadziły ciążę - i żałują. Lekarz jak to lekarz jednej pacjentce super pomoże i spasuje - innej mniej - jeszcze innej wcale. Nie ooczerniam ludzi bo to nie leży w mojej naturze - odpowiadam tylko na topik kobiecie która chce prowadzić ciążę u dobrego specjalisty. Ty uważasz że Jędrzejko jest dobry to w porządku - każdy ma prawo wygłosić swoją opinię - Tobie pomógł, mnie nie itp. Nie życzę sobie abyś mnie obrażała nie wiedząc o mnie nic, tym bardziej tego - jak doktor prowadził moją ciążę. Odpowiedziałam na pytanie i tyle. Ja Ciebie nie obrażam choć mogłabym, ponieważ nasze opinie różnią się diametralnie i Ciebie proszę o to samo.

Gość a ja szczerze polecam
Dr Wieczorka na Lubinowej gdzie smialo potem możesz rodzic!!! A dr REWELACYJNY!!! Prowadzi moja 2 ciaze, polecilam go 3 znajomym i wszystkie zadowolone!!!

Gość _sama nie wiem_
Popieram wypowiedz "Tylko nie on".

Gość gość
Polecam dr Leszka Nowaka ,prowadzil mi ciaze,porod odberal,o wszystko mozna zapytac*****swieci czas,chodzilam do niego na Witosa w Katowicach do Plast-Medu,naprawde fajny lekarz

Gość gość
Również zgadzam się z opinią "Tylko nie on". Nie polecam nikomu tego lekarza, a pozytywnymi opiniami ze "znanego lekarza" nawet nie ma co się sugerować, ja się zasugerowałam i teraz żałuję.

Gość gość
Bardzo dobry gabinet ginekologiczny, w którym na pewno otrzymacie pomoc jest www.vitalonga-nzoz.pl Sama korzystam z ich usług od dawna i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Warto się z nimi skontaktować.