Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaalll

Co według was stanie się wam, gdy zjecie żywność modyfikowaną genetycznie?

Polecane posty

Gość Maaalll

:)

Gość zaczniemy pierdzieć
pierdzieć przez całe dnie i noce. Zwiększy się przez to ilość CO2, stopnieją lodowce i zaleje wszystko, a wszelkie życie przestanie istnieć. GMO STOP KURWA :classic_cool:

Gość cccvolumin
"Gdy zjecie''....już sam sposób sformułowania przez ciebie pytania w tej kwestii sugeruje próbę wykpienia niejako tych,którzy nie chcą na rynku tego typu produktów.

Gość o to chodzi,ze jeszcze do
końca nie wiadomo co sie stanie. Chcesz być królikiem doświadczalnym ? W imię czego ?

Gość cccvolumin
Dyskusja ma głębszy sens dopiero przy świadomości jakiegoś ryzyka nie po jednorazowej konsumpcji czegoś takiego a zwykłej,wieloletniej konsumpcji tak jaki innych "naturalnych"produktów.Jeśli o tym nie wiesz to nie zadawaj głupich pytań tylko zrób w tył zwrot i marsz na pomponik albo pudelek.Względnie nabijać levele w cs.

Gość Przewielebny pastor Fiutazy
wiemy piczka będzie mokra bez końca a fiut szczywny będzie bez viagry

no ja widziłam szczurka karmionego tym długo i miał na całym ciałku takie guzy:( wielkości łebka:( nie wiem jak Wy ja nie chcę czegoś takiego mieć:O

Gość cccvolumin
W cs nie ma zresztą ponoć lvl tylko booty mają poziom ale chrzanić to.:classic_cool:

Gość żremy to
w parówkach. Cholera wie, co nam to może zrobić, doświadczenia na myszach dały niedobre wyniki. W czwartym pokoleniu żrących gmo myszy dostawały awyrodnień i raka. Dlaczego nie miałoby to dotknąć też i ludzi? Ci co o tym handlują, produkują i tworzą, sami mówią, ze nie wiadomo jaki to będzie miało w przyszłości wpływ na człowieka. Ale biznes jest najważniejszy, nie ludzkie zdrowie.

Gość ja pier dole
Przecież w parówkach masz wszystko - wrzucają największe odpady przemysłowe, mielą to a ty to potem wpierdalasz pod nazwą "parówki". Akurat GMO to najlepsza rzecz która może człowieka spotkać w parówach :classic_cool:

Gość concordia
a zastanawiacie się,że jecie hormony i stąd - tycie, nowotwory

Gość żremy to
jasne, co nie zmienia faktu że gmo może za sto czy 200 lat zmienić ludzi w potwory.

Gość gwiazda polarna.
a co komu po biznesie jak nie będzie już ludzi? :O podpisałam petycję przeciw GMO ale wątpie czy to pomoże

Gość żremy to
oni tak nie myślą, rak też w końcu zabija żywiciela :(

Gość concordia
my to nie dożyjemy, na szczęście ale już teraz tyle dzieci autystycznych a po takiej trefnej żywności , to dopiero zaczną się rodzić potwory przerażające, że nic nie możemy zrobić, jedynie protestować bezskutecznie!

Gość gwiazda polarna.
możemy protestować odmawiając kupowania czegokolwiek do jedzenia i umierając z głodu :P wtedy zbankrutują a jak mamy umrzeć to tak czy tak...

Gość gh
gmo powoduje raka.bezplodnosc i inne choroby

Gość NIE DLA GMO !!!!!!!
TAK WYGLĄDAJĄ SZCZURY KARMIONE GMO l http://prawdaxlxpl.files.wordpress.com/2012/09/szczury-gmo.jpg l Francuscy naukowcy z Uniwersytetu Caen twierdzą, że genetycznie modyfikowane jedzenie jest niebezpieczne dla zdrowia. Przedstawili wyniki swoich badań, w których szczury żywione kukurydzą GMO zaczęły chorować na raka. Oprócz tego 50 proc. samców i 70 proc. samic żywionych wyłącznie genetycznie modyfikowanym ziarnem, umierało przedwcześnie. l NIE DLA GMO !!!!!

Gość jemy od dawna
jedząc mięso bo nie ma innej soi paszowej jak tylko GMO. i jakoś żyjemy a długość życia się zwiększa.

Gość NIE DLA GMO !!!!!!!
taaa, a zachorowalnosc na raka spada z roku na rok, juz niedługo nowotwory w ogóle znikną ty durniu :o

Gość zachorowalność na raka
jest taka sama i najczęsciej wynika z hormonów które jemy.

Gość skończ pitolić
:o

Gość Dla mnie to zabawne że
Doda ,osoba posiadająca w sobie kilogramy plastiku ,silikonu i botoksu tak bardzo obawia się modyfikowanej żywnosci..Celebrytka nie zauważyła że sztuczne żarcie nie może jej zaszkodzić bo ona już dawno się zmodyfkowala.Gdy widzę takich obrońców natury ogarnia mnie pusty śmiech-więcej szkodzą niż pomagaja bo z poważnej sprawy robia marny kabaret.