Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi za rodziców

Mam 17 lat i bardzo mi wstyd za rodziców

Polecane posty

Moi rodzice maja juz swoje lata. Mama 37 ojciec 47. Wstyd mi za nich bo powiedzieli mi ze jak rozpoczne wspolzycie to mam ich o tym poinformowac. Mama pojdzie ze mna po tabletki do lekarza. Myslalam ze sie ze wstydu spale. W dodatku moj ojciec przechodzi z moimi rowiesnikami na ty. Przyszly raz do mnie kolezanki z kolegami i oni do niego pan a on do nich zeby mowili mu po prostu Janek. Myslalam ze sie ze wstydu spale, jeszcze ojciec do mojego chlopaka powiedzial ze jesli wyladuje ze mna w lozku to ma zakladac prezerwatywe. Nigdy sie tak nie wstydzilam :O

Gość annia.....................
No to masz nowoczesnych rodziców .Żal :D

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
ja tez tak mojej corce powiedzialam i nie zaluje

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
a tak w ogole,rzeczywiscie maja juz swoje lata,zwlaszcza mama,hehe...toz,to juz prawdziwa starosc

czasem też kąpię się z tatą, a on namawia mnie, żebym przyprowadziła jeszcze koleżanki

Ja dla mnie to masz bardzo fajnych rodziców. Po prostu mają do ciebie zaufanie i nie zabraniają ci tego.

Gość pod słońcem toskanii
Buehehhe:) Staruchy z nich doprawdy:) Wg mnie oni są bardziej współcześni niż Ty.

Gość Dlaczeto ci wstyd...?
nie rozumiem- to bardzo dobrze ze potrafia normalnie z toba rozmawiac, przeciez seks to nie jest jakims tematem tabu! to normalne ze kiedys przespisz sie z chlopakiem i rodzice sa na to otwarci i nie robia z tego zadnelgo halo...Masz fajnych rodzicow i pozazdroscic ze sa otwarci a n ie zacofani

Ja o takich sprawach wolalabym rozmawiac jedynie z mama. Wolalabym zeby tata sie nie wtracal, zwlaszcza ze zaczal na ten temat rozmawiac z moim chlopakiem i mowic mu ze ma uzywac prezerwatyw. I jeszcze w dodatku jak ja z mama bylysmy zajete w kuchni, on wypalil do niego z takim tektem.

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
to powiedz mamie,zeby na tate wplynela w tej sprawie

Gość Justek099009
Zazdroszczę, bo moi rodzice nigdy nie mieli takiego fajnego, luźnego podejścia do tych spraw... oni robili z tego tabu.