Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mag1988

zakochany we mnie napisał do mnie ostatnią wiadomość . Piękna??? co ja mam robić

Polecane posty

Gość mag1988

Cześć mam nadzieję, że na spokojnie przeczytasz sobie tą wiadomość. Ostatnio pisałem Ci, że pewnie już więcej się nie zobaczymy, z kolei ta wiadomość jest pewnie już tą ostatnią. Ma bardziej formę pożegnalną. Dlaczego ją piszę ? Chyba tak będzie najlepiej... ja non stop zakochany, wyglądam na jakiś znak od Ciebie ale jak widać nasza znajomość nie ma jakiegoś dalszego rozwoju. Chcę Cię jeszcze raz przeprosić za te najazdy i to pragnienie pocałowania ale nie żałuję bo robiłem wszystko żeby Cię zdobyć, robiłem wszystko i mam żal, że Ty tego nie widziałaś, że nie dałaś mi tej szansy. Gdybym miał lampę Aladyna wiesz jakie życzenie bym wypowiedział.. nie to żebyś była ze mną ale żebyś była szczęśliwa obok mnie ! Moje marzenia nigdy się nie spełnią....choć nadal będę je miał. Chciałbym się kiedyś jeszcze do Ciebie przytulić, może wydać Ci się to nieprawdopodobne ale ja cały czas Cię czuję, Twoje ciepło, Twój zapach, Twoje ciało.. Wiesz jak bardzo chciałbym Cię pocałować.. Dlaczego ja tego nigdy nie zrobiłem??Przecież zawsze mi się podobałaś. Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym się z Tobą kochać i być przy Tobie, no ale nie muszę Ci tego pisać przecież tyle razy już to robiłem. Przyjdą święta, Twoje urodziny, dzień kobiet itp. ja zawszę będę o tym wiedzieć, choć nie dostaniesz smsa , ani kwiatków ale ja będę o tym pamiętać. Nie znam Twojego adresu ale kwiatki byś dostała, wysyłał bym na klub żeby Ci przekazali ale nie zrobię tego , bo na pewno Ty tego byś nie chciała. Pisałem Ci kiedyś, że jestem szczęśliwy, że Ci się układa- nie prawda!! Chyba sam sobie to wmawiałem. Jak pomyślę, że jesteś z nim to mi się aż słabo robi z zazdrości. Często zastanawiam się czy masz jeszcze to zdjęcie ode mnie, albo naszyjnik, bo puzzli na pewno nie ułożyłaś. Ja mam tylko Twój podpis na zdjęciu, które niedawno dostałem. Wprawiłem to zdjęcie za szkło. Będzie to moja jedyna pamiątka materialna jaka jest związana z Tobą. Pamiętam jak pisałaś i mówiłaś mi że jestem dla Ciebie ważny, jak zapraszałaś mnie do Iławy na wakacje lub wspólny wyjazd nad morze, zobacz jak teraz to wygląda, nie ma nas... wiszę Ci , masz mnie gdzieś. Jesteś młoda, jeszcze całe życie przed Tobą ale nie życzę Ci żebyś doświadczyła tego co ja bo to jest bezlitosne i okropne. Zrozumie mnie ten, który tego doświadczył. Jest mi cholernie smutno i przykro. Piszę to wszystko ze łzami w oczach..Byłem szczęśliwy i najpiękniejsze chwile w życiu przeżyłem tylko dzięki Tobie, spotkania , rozmowy , przytulanie no i to kiedy ubrałaś się dla mnie w tą kieckę jednoczęściową tą granatową. Serce mi się radowało niesamowicie. Dziękuję Ci za to i za wszystko . Słabo Ci idzie w rozgrywkach, chciałbym Cię jakoś pocieszyć no ale Ty tego nie potrzebujesz bo masz swojego pocieszyciela. Kocham Cię i zrobiłbym wszystko żeby Cię uszczęśliwić i być z Tobą. Zerwiemy ze sobą wszelkie kontakty ale uwierz, że ja będę nadal miał Cię w sercu. Choć fizycznie nie jestem z Tobą to i tak mam Cię właśnie w nim. Jesteś i będziesz najważniejszą osobą dla mnie do końca życia i nigdy nie przestanę Cię kochać. Być może wyjdziesz za niego ale ja i tak będę Cię kochać. Proszę wspomnij nie raz sobie o mnie, przypomnij sobie jak się uśmiechałaś do mnie, jak się przytulaliśmy , to jak o Ciebie zabiegałem. Niektórzy śmieją się ze mnie ,że robię z siebie idiotę, że Ty masz mnie w dupie a ja latam za Toba. Nawet podejrzewają, że Ty się nabijasz z tym swoim ze mnie, ale po mnie to spływa bo wiem, że kieruję się uczuciem , że kocham i to, że nie latam za jakąś tam wymalowaną lalą , która myśli dupą... robiłem to bo chciałem być szczęśliwy z osobą, która jest dla mnie najważniejsza na świecie. Myślę że mnie babcia z dziadkiem dobrze wychowała, wiem co to życie bo sporo przeszedłem i może dlatego ja to tak przeżywam albo dlatego , że jestem strasznie uczuciowy. Nigdy nie żałowałem , że Cię poznałem, ale gdybym wiedział że tak będę cierpieć nie zdecydowałbym się na znajomość z Tobą. Jeśli możesz coś dla mnie zrobić to proszę usuń mnie ze znajomych na fb bo ja nie mam do tego siły,a nie chcę patrzeć na kolejne dodane zdjęcia z nim , czy jakieś komentarze. Nie pisz już nigdy więcej do mnie no chyba że zmienisz do mnie nastawienie. (czego tak bardzo bym chciał) tak jak ostatnio nie odpisuj mi na tą wiadomość !!!! Nie sprawiaj mi większego smutku. Los jest nieprzewidywalny być może wyjdziesz za Patryka, być może się z nim rozstaniesz ale pamiętaj, nie zależnie co się stanie ja będę na Ciebie czekać tak jak pisałem wcześniej nawet i do końca życia. Kocham Cię Magdo . Żegnaj Marcin Ps. Nie miej mi za złe że to napisałem, najlepiej przemilcz to proszę,

Gość ten twój marcin
rozpisał sie ale ile w tym prawdy

Gość wkurzonaonanaa
i co w zwiazku z tym? Smutne:(

Gość mag1988
od stycznia za mną chodzi. kiedyś sie z nim przyjaźniłam. Fajny, czuły chłopak ale ja mam już chłopaka. Nie wiem co z tym zrobić, żal mi Marcina . wiem że na pewno mnie nie kłamie, pisze prawdę..... boję się że stracę go na zawsze

Gość Magda i nie pisz wiecej
spadaj marcinie :))

Gość nie odpisuj i tyle 1444
Masz faceta, jesteś z nim szczęśliwa to olej adoratora. Koleś pisze, jakby miał żal do Ciebie za to, że nie zakochałaś się w nim na jego zawołanie. Chore to. G.wno powinno obchodzić go z kim jesteś i nie ma prawa sugerować jakobyś była tą "lalą". Pisząc te słowa chciał przemycić całą złość, którą do Ciebie czuje. Czytając ten jego list, wyczuwam przede wszystkim ogromny żal do Ciebie, wręcz chęć zdołowania Ciebie za jego zawód miłosny. Nie dopisuj, ignoruj, usuń z fb i żyj swoim życiem, bo nie stracisz nic wielkiego. Chyba, że musisz mieć tego typu adoratorów. Są różne zachcianki.

Gość ...i na odwrot....
no masz czekasz na cud a tu znow gasnica

Gość starch ma wielkie oczy
Cześć mam nadzieję, że na spokojnie przeczytasz sobie tą wiadomość. Ostatnio pisałam Ci, że pewnie już więcej się nie zobaczymy, z kolei ta wiadomość jest pewnie już tą ostatnią. Ma bardziej formę pożegnalną. Dlaczego ją piszę ? Chyba tak będzie najlepiej... ja non stop zakochana, wyglądam na jakiś znak od Ciebie ale jak widać nasza znajomość nie ma jakiegoś dalszego rozwoju. Chcę Cię jeszcze raz przeprosić za te najazdy i to pragnienie, ale nie dałeś nam tej szansy. Gdybym miała lampę Aladyna wiesz jakie życzenie bym wypowiedziała.. nie to żebyś był ze mną ale żebyś była szczęśliwy obok mnie ! Moje marzenia nigdy się nie spełnią....choć nadal będę je miała. Chciałabym się kiedyś jeszcze do Ciebie przytulić, może wydać Ci się to nieprawdopodobne ale ja cały czas Cię czuję, Twoje ciepło, Twój zapach, Twoje ciało.. Wiesz jak bardzo chciałabym Cię pocałować.. Dlaczego ja tego nigdy nie zrobiłam??Przecież zawsze mi się podobałeś. Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym się z Tobą kochać i być przy Tobie, no ale nie muszę Ci tego pisać przecież tyle razy już to robiłam. Przyjdą święta, Twoje urodziny, dzień mężczyzny itp. ja zawszę będę o tym wiedzieć, choć nie dostaniesz smsa , ale ja będę o tym pamiętać.Pisałam Ci kiedyś, że jestem szczęśliwa, że mi się układa- nie prawda!! Chyba sama sobie to wmawiałam.Pamiętam jak pisałeś i mówiłeś mi że jestem dla Ciebie ważna,zobacz jak teraz to wygląda, nie ma nas... wiszę Ci , masz mnie gdzieś. Jestem młoda, jeszcze całe życie przede mną ale nie życzę Ci żebyś doświadczył tego co ja bo to jest bezlitosne i okropne. Zrozumie mnie tą, która tego doświadczyła. Jest mi cholernie smutno i przykro. Piszę to wszystko ze łzami w oczach. Dziękuję Ci za to i za wszystko . Słabo mi idzie w rozgrywkach, chciałabym się jakoś pocieszyć no ale nie mam jak. Kocham Cię i zrobiałbym wszystko żeby Cię uszczęśliwić i być z Tobą. Zerwiemy ze sobą wszelkie kontakty ale uwierz, że ja będę nadal miała Cię w sercu. Choć fizycznie nie jestem z Tobą to i tak mam Cię właśnie w nim. Jesteś i będziesz najważniejszą osobą dla mnie do końca życia i nigdy nie przestanę Cię kochać. Być może będziesz z nią..... ale ja i tak będę Cię kochać. Proszę wspomnij nie raz sobie o mnie, przypomnij sobie jak się uśmiechałeś do mnie, jak się przytulaliśmy , to jak o Ciebie zabiegałam. Niektórzy śmieją się ze mnie ,że robię z siebie idiotę, że Ty masz mnie w dupie a ja latam za Toba. Nawet podejrzewają, że Ty się nabijasz z tą swoją ze mnie, ale po mnie to spływa bo wiem, że kieruję się uczuciem , że kocham... robiłam to bo chciałam być szczęśliwa z osobą, która jest dla mnie najważniejsza na świecie. Myślę że mnie babcia z dziadkiem dobrze wychowała, wiem co to życie bo sporo przesszłam i może dlatego ja to tak przeżywam albo dlatego , że jestem strasznie uczuciowa. Nigdy nie żałowałem , że Cię poznałam, ale gdybym wiedziała że tak będę cierpieć nie zdecydowałabym się na znajomość z Tobą. Nie pisz już nigdy więcej do mnie no chyba że zmienisz do mnie nastawienie. (czego tak bardzo bym chciała) tak jak ostatnio nie odpisuj mi na tą wiadomość !!!! Nie sprawiaj mi większego smutku.Pamiętaj, nie zależnie co się stanie ja będę na Ciebie czekać tak jak pisałeam wcześniej nawet i do końca życia. Kocham Cię.........Żegnaj Magda Ps. Nie miej mi za złe że to napisałam, najlepiej przemilcz to proszę,M

Gość Oliwiaa2
Pięknie. Trudna sprawa.

Gość IMO12365
mag1988 "boję się że stracę go na zawsze" Masz swojego ruchacza, lepszy jest, to skąd ta fałszywa deklaracja? :D

Gość mag1988
wszystkie byłu fałszywe bez pokrycia,jedna w tę czy w tamtę co za róznica ?

Gość takkkkkkk
przeczytaliście te wszystkie wypociny ??? błagam......... :o

Gość takkkkkkk
wystarczy ,że facet napiszę , moja najukochańsza do końca dni moich będę wspominał te chwile , któe spędziliśmy razem ble ble bleeeeee , a wy już oczy w słup , too na pewno miłośc mojego życia !!! co za porażka ...... :o

Gość IMO12365
Przeczytałem całe 70%. :classic_cool: Facet jest zazdrosny i ma żal, a autorka udaje, że jej zależy na jego zdaniu. :D