Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna124

Prezent dla młodej pary:)

Polecane posty

Witam Pod koniec sierpnia, będę świadkową u mojej siostry. Dlatego chcę zasięgnąć rady czy wykupienie dla młodych "romantycznego weekendu" gdzieś nad morzem czy też w górach, będzie odpowiedni, czy też mi zbytnio coś takiego nie wypada?? Rozglądałam się w internecie i widziałam wiele tego rodzaju ofert. Chcę zaznaczyć, że siostry nie zapytam czy podoba jej się taki pomysł bo ona jak zawsze powie mi "Nie zawracaj sobie głowy, nie chce nic od Ciebie" ble ble bleee. A ja chce dać jej coś wyjątkowego, bo ona taka własnie jest

Gość jeżeli dobrze ją znasz
jeśli wiesz co lubi i że byłaby zadowolona z takiego weekendu to myślę że to odpowiedni prezent. Na przykład ja nie byłabym zadowolona dlatego że nie lubię krótkich wyjazdów (ledwo się zapakuję, dojadę i już muszę wracać) i jedziemy na podróż poślubną na 3 tyg. Ale jak siostra lubi krótkie wypady w kraju to pewnie jej się spodoba. Ja wolę ciepłe kraje i egzotykę. Wyspy kanaryjskie, Japonia, Chiny ,Indie, Dubaj, Melediwy etc

dokładnie - jeżeli siostra lubi takie wypady to uważam że taki prezent będzie trafiony :D ja bym się napewno z mężem z takiego wyjazdu ucieszyła :)

Myślę ze wybrałaś bardzo dobry prezent! Cały szum przygotowań weselnych pewnie zmęczy młodą parę wiec kilkudniowy odpoczynek będzie chyba najlepszą forma podziękowania za wysiłek włożony w całą uroczystość. Wydaje mi sie że nie powinnaś nic mówić siostrze, zrób jej miła niespodziane a prezent wręcz po całej uroczystości, stworzy to miłą, bliska atmosferę( nie jesteś przecież zwykłym gościem). Sierpień to świetny okres na wakacje ale... w górach! jestem miłośniczka tego typu wypraw i uwierz mi nie ma chyba nic piękniejszego jak romantyczny zachód słońca w Górach Świętokrzyskich;) Oczywiście nie wysyłaj ich na biwak;d ! Niech zażyją odrobinę luksusu np w tym hotelu : http://hotelparadiso.pl/ . Polecam go z osobistego doświadczenia. Udanego przyjęcia;) Odezwij sie i zdaj nam relacje jak siostra zareagowała na prezent!;) P.S Jesli jednak nie tylko ty z rodziny masz problem co wybrać na prezent to polecam Młodej Parze stworzenie bloga internetowego na którym poza wgraniem zdjęć, dojazdu itp będą mogli stworzyć listę prezentów ślubnych i ułatwić bliskim dobór upominków a tym samym unikną rozczarowania;) http://supersluby.pl/

Bardzo fajny pomysł, o ile wcelujesz z terminem wyjazdu. O ile jestem za dawaniem pieniędzy w prezencie, to myślę, że taki wyjątkowy prezent akurat od Świadków będzie strzałem w 10 :)

Gość niewiedzace c
swietny pomysl. sama bym chciala dostac taki prezent

Gość jeżeli dobrze ją znasz
Wiele par już przed ślubem ustala podróż poślubną i czasem też nie mówi o tym oficjalnie tylko po ślubie oznajmiają rodzinie i znajomym że za 3 dni jadą na 2 czy na 3 tyg do ciepłych krajów. Dlatego byłabym ostrożna w załatwianiu w ciemno terminu wyjazdu bo może okazać się że ich podróż i twoja wycieczka zbiegną się w czasie

Gość Anginka 28
komplet garnków :D