Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Mam do was 10 pytań! Odpowiedzcie ja mam 22 lata i odpowiem na każde pytanie

Polecane posty

Mam do was 10 pytań! Odpowiedzcie ja mam 22 lata i odpowiem na każde pytanie 1. Co chcecie dostać na Mikołaja? Odpowiedź: mieszkanie, samochód, prace 2. Co chcecie dostać na gwiazdke? Odpowiedź: dobrę prace, kariere w mediach 3. Jak zarobić w internecie? - nie znam odpowiedzi 4. Jak uciec przed długami? - nie znam odpowiedzi 5. Czy ktoś mnie lubi? - ja sam siebie lubię ale wy? 6. Jaki macie stosunek do ludzi bezdzietnych, homoseksualistów i samotnych matek z dziećmi oraz zwierząt? - taki sobie, najbardziej wkurzają mnie samotne matki które chcą pomocy od państwa a ta pomoc przydałaby się bardziej mniej. Ja lubię zwierzęta ale nie chce mieć własnych, nie lubię się nimi zajmowac. 7.Jakie filmy, seriale, telenowele lubicie najbardziej? wszystkie polskie seriale obyczajowe, komediowe, obejrzałem wszystkie seriale amerykańskie(komediowo obyczajowe/w tym mode na sukces/ oraz takie dokumentalne polskie życiowe jak trudne sprawy. A także wszystkie latynoskie telenowele od polsatu do zone romantici. 8.Jakie słodycze lubicie najbardziej? Milka i alpen gold 9.Dlaczego bronicie przede mną firmy wawel s.a - to dranie, ale ja nie znam odpowiedz. 10.Jakie jest wasze zdanie na temat kobiet która podnosi rękę na faceta a na temat faceta który podnosci rękę na kobiete - bo myślę nad zmianą płci. Bo wtedy będę mógł z liścia uderzyć nie tylko chłopa ale i babe. I nikt nie będzie mi mógł nic zrobić bo zawsze będę na wygranej pozycji.

1. Mieszkanie 2. Dobra praca 3. Na O2 być projektem 4. Uciec z Polski 5. Mam w Ciebie wyjebane 6. bezdzietni (ich sprawa, ale powinni mieć głodowe emerytury), homoseksualiści (byle nie wychodzili na ulicy), samotne matki (kwestia, czy brały ślub) 7. z serialów tylko Dragon Ball 8. Zdecydowanie Milka, ewentualnie Wedel 9. Wolę Wedla 10. Idioci co nie kontrolują emocji

Mam do was 10 pytań! Odpowiedzcie ja mam 22 lata i odpowiem na każde pytanie 1. Co chcecie dostać na Mikołaja? mamonę, puzzle, pamiętnik, zgode na postaeienie schroniska 2. Co chcecie dostać na gwiazdke? to samo 3. Jak zarobić w internecie? - nielegalnie zazwyczaj-duza kasa 4. Jak uciec przed długami? - jakimi? kazdy da sie obejsc 5. Czy ktoś mnie lubi? - nie znam cie 6. Jaki macie stosunek do ludzi bezdzietnych, homoseksualistów i samotnych matek z dziećmi oraz zwierząt? - do tych ostatnich mam najwiekszy szacunek. do pierwszych trzech zaleznie od jednostki 7.Jakie filmy, seriale, telenowele lubicie najbardziej? od tygodnia mecze ''charmed'' czasem obejrze jakas durnote w tv, u kogos, bo sama tv nie posiadam. filmy? dobre. 8.Jakie słodycze lubicie najbardziej? nienawidze slodyczy 9.Dlaczego bronicie przede mną firmy wawel s.a - WTF? 10.Jakie jest wasze zdanie na temat kobiet która podnosi rękę na faceta a na temat faceta który podnosci rękę na kobiete Kobiet sie nie bije i juz. facet,ktory podnosi reke na slbsza fizycznie plec, sam jest pizda. sa baby, ktore bija chlopow? ja swojego czasem poszturcham

Właśnie dlatego chciałbym zmienić płeć. Bo jak się dwie kobiety zejdą i głupio gadają to mogą strzelić z liścia. I to mi się podoba jak Brooke i Stephanie.