Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Nie przyjeli mnie do policji bo miałam mandat za picie w miejscu publicznym!!!!

Polecane posty

jaki absurd no :( Przecierz to tylko mandat...

Gość hhhhhhhhhhhhheh
No tak, jesteś skończoną kretynką (piszesz "przecierz" zamiast "przecież"), więc masz świetne predyspozycje do bycia policjantką.

Gość policeman4
z taką ortografią do policji nie bierzemy. a mandatów trzeba sie wystrzegać, jest wystarczająco dużo kandydatów, i nie potrzeba jeszcze takich z mandatami. zresztą po tej wypowiedzi wnioskuję, że i tak nie przeszłaby pani testów psychologicznych. funkcjonariusz ma być wzorem dla innych.

Narozrabiałaś:P.Ale jeżeli okażesz skuteczne zasługi dla mojego pobytu w pałacu belwederskim i mnie tam zainstalujesz będziesz mogła uzyskać podobny zawód a ściślej zawód kata:classic_cool:.

no no, ciekawa definicja skończonej kretynki, najlepiej zgłoś ją do jakiegos wydacy słowników że ma zmienić definicje słowa "kretyn" na "osoba która pisze przecierz zamaist przecież".

Gość Ruda z Wyboru :)
serio? dostałam taki mandat jak byłam gówniarą, 2 miesiące przed 18stką :D właściwie to usiłowanie picia w miejscu publicznym bo schowalismy a panowie policjanci byli mili ;D ale jaja, to znaczy że nie wzięliby mnie do policji...?

Gość powaznie?
jak ktos ma mandat za picie to go skreslaja?:(

Gość policeman4
nie tylko za picie. z reguły nie bierze się także tych, co mają mandat nawet za przejście w miejscu, gdzie nie ma pasów; nie ma bowiem znaczenia, za co, ważne, że jest mandat. od otrzymania mandatu muszą upłynąć 2 lata, nim będzie mogła się pani starać o przyjęcie do służb mundurowych, albowiem dopiero po tym okresie będzie pani figurować jako osoba, która nie była karana. kandydatów jest tak dużo, że nie trzeba i jeszcze szukać wśród tych, co mają mandaty. pozdrawiam.

aaaa to jak dwa lata to już mi "wygasło", super :)

a tak nawiasem, jeśli mogę zapytać, jaki jest limit wieku i wymagania?

Gość policeman4
zapraszam do zapoznania się z informacjami na stronie komendy głównej policji, zakładka praca. tam znajdują się wszystkie niezbędne informacje. zostaje jeszcze telefon, w razie czego. jeżeli chodzi o wiek, to nie jest on ustawowo określony, więc w praktyce może starać się nawet ktoś, kto ma 50 lat, ale osobiście powiem, że jeśli ktoś ma powyżej 35 lat i chce patrolować ulice, to niech sobie odpuści... do 35 r. ż. raczej nie będzie problemu. najwcześniej to zaś 18 r. ż. (w praktyce 19, bo nie znam kogoś, kto by skończył szkołę średnią wcześniej, a jest ona w zasadzie niezbędna).

Gość ddddddddddddddddddddd
ZA DUŻO CIĄGLE DONOSICIE NA PAŁY ZA WPISY NA KAFE I PÓŹNIEJ ONI SIEDZĄ I SZPIEGUJĄ CO SIĘ DZIEJE, GDYBY NEI PARU KAPUSIÓW NA FORUM TO BY GO TU NIE BYŁO DO CH­UJA.

Gość Jakby na tym forum panował wzg
lędny poziom i nie byłoby gróźb, wlepiania jakiś wstrętnych filmików itp. to też mielibyście spokój. Niestety na tym forum poziom wypowiedzi jest taki jak na szkolnym korytarzu.