Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Proszę o wypowiedzi najlepiej mądrych ludzi :) [pytanie filozoficzne]

Polecane posty

To już mój 3 topik dzisiaj, nie wiem gdzie znikneły :( w każdym razie Chciałam się podzielić z Wami taką refleksją i pytaniem filozoficznym co motywuje młodego, przystojnego chyba zdrowego samca do tego aby przyjść do młodej w miare niebrzydkiej :classic_cool: samicy, spedzic z nią kilka godzin i nie przelecieć? 😭

ukazanie się jako wspaniałego meżczyznę, aby później zdobyć jej serce i ruchać ją kiedy chce? :D

Porządny jest 🖐️ :D Jak ja bym chciała żeby bylo więcej takich przytsojnych facetów jak mój były :D wtedy nie martwiłabym się o moją przyszłość :P a tak...same pasztetowe pajace :(

pedała - no tego sie troche obawiam :( coś wspominał o geju :( skizto - to dobra taktyka? ale przecież mógłby i bez tego? może trzeba z nim chodzić ? :( :O pomarańczowy - coby Ci pawia na cycki nie puścić - to mógł od tyłu :( nie jestem Pindzia - no moze masz racje, moze po prostu jest taki z klasą..ale to już było 3 spotkanie... :( Ciapata- Twoj tez byl taki? a kiedy wreszcie dał?

Nie mój taki nie był :D Mój to ruchacz nie z tej ziemi :( co nie znaczy, że ja mu dałam prędko! W każdym razie mój gdyby tylko mógł przeleciał by mnie na pierwszym spotkaniu :(

Gość a to ciekawe .....
A co, swedzi cie cipa :O :O ?

Zależy, co jest dla Ciebie ważne. Ja byłabym przeszczęśliwa na Twoim miejscu. Nie wyobrażam sobie, że sama mogłabym się związać z facetem, która wpycha w każdą napotkana dziurkę. On Cię po prostu szanuje. Gdyby minęło sporo czasu, mogłabyś się niepokoić. 3 spotkania to naprawdę niewiele.

Gość a ja mam spa, małego spa
mróz na dworze

Gość a ja mam spa, małego spa
Torbę to chyba na słoik się zakłada.

Nie swędzi mnie c*pa ale chciałabym poczuć bliskość:( nie wiecie jak to jest być pasztetem całe życie...samotnie :( a tu święta idą 😭 Pomarańczowy - dziękuję :) chociaż nie chciałabym,żeby ktoś to robił z litości 😭:classic_cool: Nie jestem Pindzia - w sumie masz rację. To porządny chłopak. Kto wie? Może przy odrobinie szczęścia okaże się,że jest prawiczkiem? :)

może to przeciwnie, on myślał, że to z Tobą trzeba chodzić. :D:D Wyglądasz na porządną kobiete! :D:D

Gość Boxofficeer
Motywuje go to że następnym razem w końcu dasz znak że masz ochotę na sex barania móżdżku.:classic_cool:

Jeśli wszystko inne na spotkaniach było w porządku, to fakt, że nie skończyliście w łóżku jest również jak najbardziej w porządku:) A jednak są faceci, którzy myślą głową a nie główką! Oby to o to chodziło :) Powodzenia ;)

Gość Boxofficeer
O ile go dasz....bo szczerze wątpię.Ach to kobity....

Gość 0000sexxx
Może szuka przyjaciółki...po prostu. :P Wy kobietki uwielbiacie tak dopieprzać często chętnym facetom no i trafiła kosa kosa na kamień.:p

Pom- jak już mówiłam, lodów nie robię :) Box - cały czas daję mu znaki :( Nie jestem Pindzia - chyba nic nie jest w porzadku na spotkaniach, on tylko rozmawia ze mna... co prawda wszystko co mowi jest ciekawe... ale czegos brak :( dziekuje! tez mam nadzieje ze o to chodzi :) skizto - wygladam na porzadna...to co powinnam zrobic by wygladac mniej grzecznie? zaraz zaraz a może go przeraziły te pluszaki na półkach?! :O :O

a skąd się znacie? i może jakieś szczegóły? I po co Ci pluszaki? Mało to kurzu i roztoczy bez tego? :D:D

o popatrz, on też wspomniał cos o kurzu i alergii :) i żebym to brała pod uwagę (to może znak,że mnie jeszcze odwiedzi?:) ) poznaliśmy się w klubie, na imprezie. Co więcej...całowaliśmy się wtedy :classic_cool: A pluszaki po co mi? Lubię je bardzo. Poza tym już za kilka lat,może będą się nimi bawiły moje dzieci :classic_cool: