Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Proszę o wypowiedzi najlepiej mądrych ludzi :) [pytanie filozoficzne]

Polecane posty

Ale to chyba dobrze, że nie chciał Cię przelecieć, bo widocznie traktuje Cię poważnie. A skoro się całowaliście to musi się on Tobie podobać i może wreszcie będziesz szczęśliwie zakochana :classic_cool:

Gość Pani Czkawka[nl]
Wprawdzie przez całe trzy godziny rozmowy jego przyrodzenie wystawało mu dęba z rozpiętego rozporka ale nie chciałam go peszyć zwracając mu na to uwagę.Jeszcze by się obraził.A to tylko przecież czysty przypadek.:(:)

W zasadzie spodobał mi sie dopiero jak mnie pocałował :) Zmienił się wtedy z żaby w księcia :) i po tym jak moja kol oceniła go 9/10 :) momentalnie zapomniałam o tym z uczelni o którym pisałam jeszcze tydzień temu (oceniałam go 10!/10, a moja kol 7/10 :( ) Fajnie by było gdyby traktował mnie poważnie, mam nadzieję,że nigdy nie dowie sie o mojej działalnosci kafeteryjnej :classic_cool:

Gość BartoRommeo
23:29 Blehehehehe dobre qrfa haha :D:D Cała Czkawką.:classic_cool:

Gość Cinxxxxsexx
:D:D:D:D:D:D

jak się jest ze sobą blisko i się kocha to można zaakceptować o wiele gorsze rzeczy niż kafeteria :D:D

serio? :D jak to wyczuwasz? ale z jego strony? bo z mojej to wiadomo iskra jest prawie zawsze :D ja też o dziwo mam jakieś dobre przeczucia ;) a Ty nadal jesteś zakochana? :)