Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalaxxx

Dlaczego facet nie chce uprawiać seksu?

Polecane posty

byc moze i gowno wiem ale to nie Ja jestem swietym znieczuleniem i jakos nie narzekam :P:P:P:P na to co od zwierzatek dostaje

Gość cciekawy 255
święta co takiego straszngo sie stalo w twoim zyciu z tak to wszystko znienawidzilas??? czy masz juz tak od zawsze??

Ale nie znienawidziłam wszystkiego. Przedkładam tylko miłość duchową nad cielesne doznania. Nad te wszystkie obrzydliwe zabawy kiedy to mężczyzna wystawia drżący język i patrzy na kobietę stojącą nad nim w rozkroku która pragnie obdarować go ciepłym i słonym strumieniem ze swojego wnętrza. Moczem. Czy to Cię dziwi?

anonimowy to byl Gal ktory zreszta najprawdopodobniej wcale z galia wiele wspolnego nie mial :P:P:P:P

Gość cciekawy 255
hmmm nie wiem bo moja kobieta nigdy nie obdarowala mnie moczem.... wiec ni wiem jakie moze byc to doznanie, moze przyjemne moze nie... ale w seksie liczy si dla mnie (dopieszczanie) mojej kochanej. nie widze przyjemności w zwyczajnym przeleceniu. to dla mnie jest duchowosc... pełne oddanie partnerce:)

nie wiem czy zmadrzalas ale niech ciemniejsza strona mocy bedzie z toba :) bede niesmialo kibicowal :P:P:P:P

Jest tyle ciekawych rzeczy na świecie do kolekcjonowania: znaczki, puszki, plakaty z ulubionymi gwiazdami, a tu wszyscy chcieliby orgazmy. Jesteście monotematyczni.

tylko prosze mi mamus , coreczek i w ogole zwierzatek, nie balamucic, bo sie wkurze

zaczne kolekcjonowac puszki i bede ci przysylal regularne relacje z rozrostu kolekcji i bedziesz miala na sumieniu moj alkocholizm i impotencje :P

Gość cciekawy 255
i tu sie zdziwisz zbieram znaczki, monety, podstawki pod piwo:D przymiezam sie do odznaczeń wojskowych i hoduje rybki akwariowe a ze w łóżku lubie pofantazjować to juz źle????

domyslam sie dlatego, zapewne ta zmiana spodobalo sie ............a zreszta nie wazne :) ale pilnuj sie "znieczulona", jakos nie mam ochoty nawet przypadkiem trafic na twoj nekrolog, a debili sfrustrowanych swiat jest pelen

jak czytalas, a nie tylko ogladalas, to dzienna ma jednak wiecej "za uszami" :P:P:P

Gość natiiiii
Kurde ja też to przeżywam Nie myślałam ze mnie to spotka. Zachowanie widze ze powiela wiele panów. Próbowałam go przetrzymać żeby juz nie robić awantur nie denerwowac sie nie płakać wyszło tyle ze 4 miechy bez seksu, dotykania sie. On jest skrepowany odmawia mi. Ja tez jestem skrępowana nie zaczynam nawet. Ostatnio sie poryczałam bo chcę normalnego związku Powiedział że sie zmien,i ale wiecie co nic sie nie zmieniło. Przez pierwsze 3 miesiące związku było oki sam inicjował potem jak ręką odjął. Czasem po pijaku gdzies mnie w łóżku szukał mija 3 rok i jest to gehenna. Myśle że poprostu problem jest w jego głowie zaparł sie i coś nie zaskakuje już. Zdradzac go nie bedę bo nie dośc ze zrobie krzydę jemu to i sobie. Miałam okazje ale na myśl o tym robi mi sie żle. Nic chyba nie pomoże trzeba zmienić partnera lepiej nie będzie:(

Gość gość
ma chore stercze, które nie produkuje optymalnej ilości zawiesiny dla plemników. Brak odpowiedniego ciśnienia spermy nie wyzwala erekcji i wytrysku, a brak wytrysku to ch**j nie seks, więc po ch*j się ośmieszać.

Gość gość
zmienić tryb życia, w tym dobre odżywianie, wyeliminować stres lub brać wspomagacze np. Permen