Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naaaanaa

Co to może być ? Pomóżcie

Polecane posty

Gość Naaaanaa

Mam problem, od 2 tygodni boli mnie podbrzusze, to taki ból jak podczas okresu ale słabszy.. Do tego czułam czasem takie jakby kłucie w jajniku, ale bardziej prawym.. Wczoraj wieczorem dostałam okres, tak jak miał wystąpić, bo stosuję tabletki anty, więc zawsze jest na czas.. Problem polega na tym, że miałam dość obfite miesiączki, zwłaszcza w pierwszych dniach, a teraz jest jakoś ledwo ledwo.. Stosuje tampony, i tak jak zawsze o tej porze był pełniusieńki, to teraz ledwo co jest zapełniony.. trochę mnie to martwi bo nigdy się to wcześniej nie zdarzyło.. Co o tym myślicie, czym to może być spowodowane ?

Gość Naaaanaa
aa, i miałam taką jakby infekcje, i zaczęłam stosować tabletki dopochwowe gynalgin, przez 8 dni, przedwczoraj wzięłam ostatnią.. Czy one mogły spowodować to że okres jest słabszy ?

Gość Naaaanaa
?

Gość Hurrra!
mialam podobnie i okazalo sie ze jestem w ciazy, a tabletki tez niby bralam.

Gość Naaaanaa
podobnie czyli konkretniej jak ? i jakie bralas i jak dlugo ? zdazylo sie ze zapomnialas polknacczy cos ?

Gość Hurrra!
nie zapomnialam zadnej, jak w zegarku bralam. nie pamietam jakie bralam to bylo ze 3 lata temu, nie zwrocilam uwagi mieszkam za granica wiec nie wiem czy tez takie sa w polsce. W kazdym badz razie trafilo sie. Jest mozliwosc ze jestes w ciazy? tzn uprawiasz/uprawialas seks?

Gość Naaaanaa
uprawiam i to dosyc czesto, z tym ze tez zabezpieczamy sie gumkami, ale nie zawsze... a po za tym raz zdazylo mi sie ze wzielam jakies 12h pozniej tabletke to bylo jakis miesiac temu, i wtedy chyba skonczyl we mnie ale juz dokladnie nie pamietam.. z tym ze ja juz 4 lata je biore i wszystko bylo ok, a jakie mialas objawy ciazy ? dostalas normalnie okres ?

Gość Hurrra!
pobolewalo mnie podbrzusze jak na okres i ciagle mialam wrazenie ze tego dnia dostane, i to trwalo z tydzien. niestety okresu nie bylo, piersi zazwyczaj mialam nabrzmiale na tydzien przed okresem a wtedy to juz 2 tygodnie jakies dziwne wielkie byly i troche odrzucalo mnie od fajek ogolnie na zapachhy wrazliwsza sie zrobilam. tabletki dalej bralam tak jak bylo wskazane ale okresu nie dostalam. dziwne to bylo bo normalnie przez dobre 3-4 lata bralam te tabletki. Ogolnie na nic nie zwrocilam uwagi tylko na te pobolewajace podbrzusze jak na okres taki mdly bol. okresu nie dostalam, ale krwawienie moze wystapic jesli zaszlas w ciaze tylko skape wiec lepiej sprawdz, zrob test bo lepiej wiedziec wczesniej, bez wzgledu na decyzje jaka bys w tej sytuacji podjela.

Gość Naaaanaa
aha.. ale mnie brzuch teraz boli, tak jak by ten okres faktycznie byl mocny, wiec nie wiem czemu tak jest... robilam jakies 2 tygodnie temu test ale niczego nie wykryl, a drugi jakieś 9 dni temu i tez nic.. wiec sama nie wiem

Gość Hurrra!
to do gina, no kafeteria to niestety nie wrozka ze sprawdzalnoscia 100% wiec mozemy tylko gdybac.

Gość Naaaanaa
no wiem, powtorze test za dwa dni, i zobacze

Gość dobranocka366
też obstawiam ciążę miałam podobne objawy, i okres jeszcze przez 3 miesiące ale słabszy

Gość takieeeeee
tabletki dopochwowe, raczej nie maja wplywu na okres

Gość Naaaanaa
a co ma na niego wpływ?