Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trainspotting PL

Jak zagadać do dziewczyny na sympati

Polecane posty

Gość Trainspotting PL

Dzisiaj fajna dziewczyna wysłała mi "oczko" na sympati, jak do niej zagadać? Może napisać "Siemka, chcesz się lepiej poznać?" a może coś innego? :)

Najlepiej napisz prawdę. Jeżeli bardzo ci się spodobała to napisz jej o tym i może coś o sobie? No wiesz o tym co porabiasz na tej całej sympatii-oczywiście bądź szczery!

Gość Trainspotting PL
Tzn. opis swój mam. Generalnie potem już jak się wkręcę w gadkę to spoko ale myślę jak zacząć. Z początku miałem napisać "Cześć, co cię tutaj sprowadza?" ale to suche jak żart z Familiady :O

No jak chcesz być skuteczny choćby w minimalnym stopniu to zrób jak ci radzę,no ale wiesz-ja nie znam twoich zamiarów i mogę sie mylić.

Gość Trainspotting PL
A ty jak byś jej napisał/ła na moim miejscu? :D Zamiary to mam takie, że chcę ją poznać :P Myślę, że lepiej jakąś krótką wiadomość bo nie będę eseju pisał przeciez :P

No ok!-Ty sam najlepiej wiesz po co ci ona potrzebna do szczęścia Ja nie wiem ,bo nie piszesz o tym .

Gość Kandorellaa
To forum jest jak wariatów worek.Trza zrobić przegląd i część wysłac już do tworek.:classic_cool: Kandorella dziś rymuje,jutro sławę swą planuje.Yo!!:classic_cool:

Jak już wymienicie się komórkami i poprzez rozmowe rozwiejecie swoje wątpliwości co to tego że chcecie sie spotkać to dopiero sie okaże co i jak;)

Gość ****S****
Potem mi jakoś zapłacicie za te porady.Tzn Jej zapłacisz a Ona się ze mną rozliczy.:classic_cool:

Gość Trainspotting PL
Napiszę jej :P Cześć, dzięki za oczko, chętnie bym cię poznał bo wydajesz się być interesującą osobą Co o tm myslicie?

Gość RaZR
Słuchaj, nie wymyślaj żadnych tekstów z kosmosu. Po prostu napisz "cześć" i tyle. Siedze już ponad rok na tego typu portalu i już to wszystko znam. Te dziewczyny które mi coś wysyłają zazwyczaj chcą sprawdzić czy im odpisze, po protu chcą się dowartościować. Już próbowałem różnych "otwieraczy" ale to działa tylko na kilka zdań, jeśli nie podobasz jej się fizycznie to ona przestanie odpisywać, wcześniej czy później. Dlatego ja zawsze piszę zwykłe "cześć" i ona odpisze lub nie. Teksty typu "chce Cie poznać" są na maksa słabe. Od razu tym komunikujesz jak to na nią lecisz. Po prostu zacznij rozmawiać, i po około trzech dłuższych rozmowach proponujesz spotkanie. I wtedy ona się musi zgodzić bo wiele jest takich co to nie mają zamiaru się spotkać a tylko sobie po pisać, są łase na komplementy. A pro po, nie dawaj żadnej lasce komplementów. To nie działa, a Tylko się tym zdradzasz. Ona ma się zastanawiać czy Ci się podoba, wtedy się bardziej stara. I nie bierz sobie niczego do serca. Jej się w każdej chwili może odmienić. Nie ważne co ona Ci napisze, ważne czy przyjdzie na spotkanie. To się liczy. Powodzenia.

Gość cała prawda o kobietach
napisz jej ile zarabiasz.