Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magtmb

Mam okropne piersi boje sie ze facet bedzie sie brzydzil

Polecane posty

Gość hbtr4nrhb
paskudne

Gość fojesdifnisfhb
up;) tez mam podobne co myslicie o nich faceci?

Gość sex is fucking great
a te pierwsze mają zezowate sutki!!

Gość kobietazpasjąąąąą
a moim zdaniem wcale wielkość się nie liczy (no.. byle nie były miroskopijne) ja jestem szczupłą kobietą, mam bardzo fajne ciało, małe piersi i jak założe koszulkę bez biustonosza to faceci aż kwiczą poza tym liczy się też całokształt, sposób w jaki kobieta działa na faceta nie zależy od rozmiarów (chyba że są skrajne) a od tego czy jest zmysłowa, czy ma w sobie seksapil

kobietazpasjąąąąą - w końcu kobieta która jest świadoma swojej sexualności mimo - a może dzięki małemu biustowi

Gość Tmd.p
A co myslisz o zwisach autorki?

Gość akacja85
napisała tu jakas laska do Ciebie,zebys poczekala rok za nim pojdziesz do łozka z facetem. Sorry ale prawie padłam. Ile Wy macie lat? 13? Dziewczyno rznij sie ile wlezie, bo skes to fajna sprawa jest :)cycki masz spoko, a jest cos w Twoim ciele z czego ejstes zadowolona? np moze masz zajebiste nogi i swietny tyłek ? ja mam małe cycki a faceci i tak pragna je mietosic. Bo to własnie chodzi o ta pewnosc siebie w łozku. Nie przejmuj sie zwisami. Poprostu dzialaj. Faceci tez maja komlpeksy małych kutasów ale tak nie gderaja

Gość akacja85
napisz czy sie wkoncu ruchałas , bo zaciekawił mnie ten temat heheee UPRAWIAJ SEKS BO POTEM BEDZIESZ STARA I NIKT CIE NIE BEDZIE CHCIAL (wymyslono tez operacje plastyczne :))

Tmd.p - nie dramatyzuj - nie wiszą do kolan- cycki jak cycki - jedne są małe inne duże a jeszcze inne obwisłe - a osobiście wolę małe - ale sa tacy którzy preferują duże i wiszące

Gość kobietazpasjąąąąą
bo rozmiar to nie wszystko dbam o swoje ciało, jestem szczupła, mam zadbaną skórę, lśniące włosy ubieram się tak by podkreslić swoje atuty, ale nigdy nie ubieram się ordynarnie czasem wystarcza obcisłe dzinsy i luźna koszulka, niedbale spięte włosy i możesz mieć każdego faceta wystarczy mieć uśmiech na twarzy, nie jakać się, umieć nawiązać kontakt, nie pleść głupot i co najważniejsze okietować tak- by facet mimo tego dażył Cię szacunkiem i wiedział, że nie jesteś łatwa niestety ale nieśmiała kobieta, która pokazuje wokół, że ma kompleksy - nigdy nie będzie kobietą wampem, na której sam widok facet jest oczarowany usposobienie widać na twarzy i wpływa ono na to jak Cię facet odbiera

Gość kobietazpasjąąąąą
o właśnie, ktoś tu napisał pewność siebie w łóżku ja bym dodała jeszcze spontaniczność, entuzjazm i 100aktywność nie czekam aż facet coś zrobi ale sama prowokuję, dotykam, liżę, całuję jak mam ochotę to chwytam go za spodnie i przyciągam, patrząc w oczy!!! nie uciekam wzrokiem, nie udaję niedostępnej po cholere? nie mam 18 lat tylko 28

Gość Atgdt
Temat jest o czyms innym

Gość kobietazpasjąąąąą
od jakiegoś czasu jestem wolna i szczęśliwa i niezależna :) więc ja jestem szczęściarą :D

Gość do kobietazpasjąąąąą
uprawiasz przygodny seks? anal tez lubisz?

Gość kobietazpasjąąąąą
nie lubię anala i nie uprawiam PRZYGODNEGO SEKSU z byle kim muszę danego faceta chociaż trochę znać ale seks bez zobowiązań jak NAJBARDZIEJ

Gość do kobietazpasjąąąąą
a cipke sobie golisz?

Gość kobietazpasjąąąąą
tak, lubię wyglądać estetycznie, busz nie dla mnie :D włosy noszę jedynie na głowie, noo i mam brwi i rzęsy :) a dlaczego pytasz?

Gość vera z cheshire
Moje piersi są okropniejsze 😭 wyciągnęły się do kolan tak się nimi duch zabawiał :(