Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Welinka malinka

Nerwica lekowa

Polecane posty

Gość Welinka malinka

Mialam stresujace dziecinstwo i nie wiem czy to skutek tego ale cały czas czuje ogromne napiecie... Leki nie wiem dlaczego , boje sie chorób, wypadków, gniewu ludzi, na każdym kroku dosłownie coś mnie stresuje... Mam 22 lata i chce byc szczęśliwa ale to trudne dla mnie chyba

Gość Welinka malinka
Czy ktos tak miał?

Gość Jeżeli tak jest to
oznacza to że problem ten utrudnia ci normalne funkcjonowanie.Tak być nie powinno.Życie w strachu i lęku bez jego uchwytnej przyczyny jest sprzeczne z higieną zdrowia psychicznego dlatego ja osobiście na twoim miejscu by położyć temu kres,udałbym się po pomoc do lekarza.Chodzi mi o dobrego psychiatrę. Przypuszczam,że kilka miesięcy konsekwentnej terapii[być może lekowej wymierzonej w problem przewlwkłej nerwicy] z ewentualnym uwzględnieniem pomocy psychologa wyprowadzi cię na tor normalnego funkcjonowania.Wnioskuje zresztą z opisu twego problemu podobnie jak i ty iz to ewidentna nerwica o silnie lękowym odczynie.Musisz zawalczyć w ten sposób.Pozdrawiam!:)

Gość cubus
idź do psychiatry. trochę pracy nad sobą, spokoju i leki pomogą Ci z tego wyjść.

Gość Welinka malinka
Dziekuje za rzeczową poradę,czuje ze coś jest nie tak, rownież pozdrawiam :)