Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkdfghjkdfghjdsf

moja pierwsza praca na emigracji w usa - opowiadanie

Polecane posty

Gość dfghjfdghjkfdghj
cześć owieczko :)

Gość teczowa AUreola
to lepsze jest ten moj cien, ten moj cien chodzi za mna w noc i w dzien tylko raz opuscil mnie pobrac pensje w SB

Gość aaaalllaaammmaaakkkootttaaaa
Ona chyba tak do konca nie wie co robić i takie rzeczy sobie kręci bo chodziła po gwiazdach, ale żadna gwiazda do niej nie pasuje. Musiałaby sobie przypasować gwiazdy,żeby do niej pasowały. Jest sama - no to zespół muzyczny taka tam kariera i znajomość i np. jakaś ksiażka by jej się przydała i znajomośc i tak sobie iść dalej w sztukę. Bo ja w ogóle inaczej o niej myślałam, a tak by mogła tyle skorzystać ode mnie???? tyle ile. Bo to forum też ma dział kultura - takie coś , ale co tu pasuje. Nic. A tak mogłaby zaistnieć jeszcze nawet - może nie stała praca, ale coś by mogła jeszcze osiągnąć i tak do Polski by musiała wrócić i tu by musiała jakiś program mieć swój nawet w telewizji. Matce się pokazać. Takie coś. No albo coś innego może robić. Po prostu nic jej nie pasuje z żadnych gwiazd - tylko chodziła po nich. Musiałoby jej coś pasować, zeby mogła dalej coś robić. Takie filmiki to się ona zaniza. Jak ona leci? Ma tam jakieś swoje poglądy , że kariera do końca tez nie. Bo powinna coś osiągnąc - z tych filmików tez, a nic jej nie pasuje. Szkoda w sumie :(

Ide już stąd - już ma więcej komentarzy to mogę iść. Ja też miałam wyjechać i smolić całe wasze szkoły ale JAK?Nie umiałam i tyle. Nie było to możliwe. Wszystko żle od początku do zasmolonego końca, a długo się nie poddawałam i padłam. I wiem jak i się nie dam i tyle. Niestety - to tylko Polska gdzie skończyłam. I zmarnowałam sobie całe życie. W sumie mi je zmarnowano bo co tu było. Nic - tak jak mówi. Strach co będzie dalej. A dziś ani tego. Ani tyle :( Ja mam tylko strach bo jestem z komunizmu. Komunistka :(

Ja już dla siebie w tej Polsce skonczę z tym całym układem, za który wszyscy, którzy NAPRAWDE OSIĄGNĘLI TYM UKŁADEM WIELE dziękują. Ale z tej całej historii - z tych filmików też wynika jak USA jest krajem, który DOSŁOWNIE NA POLSKĘ powstał. Dla mnie. I tylko się zastanawiam - co to są Niemcy 2012 na przykład? Drugie USA. Ale Polska - najlepszy przyjaciel? :(

Nie uważacie, że oni powinni zaprosić ją nawet do Polski do telewizji? Nawet gościnnie. Z tego chodzenia po gwiazdach też można zostać gwiazdą. Czemu nie? No i jak pani sobie tam radzi, ale cóz... musiałaby im chyba pierogi od matki przywieźć. A zresztą nie wypowiadam się, ale takie to jest społeczeństwo :(

Gość dfghjfdghjkfdghj
Dziękuję za oglądanie i proszę o subskrybowanie.Jeśli liczba subskrypcji przekroczy zamierzoną w odpowiednim czasie to pokaże tzytzki.:)

No i co Pani tym osiągnie? Może coś Pani wtedy osiągnie w Polsce zwłaszcza bo w USA to może też chociaż... ale w Polsce? I tyle. Na szczęscie wyjechała Pani bardzo wcześnie... :( :( :( :( -tyle o tym myślę ale jakaż strata dla świata byłaby to np. brak Polski. Coś strasznego :(

Ale macie tutaj słownictwo :( No cóz... na szczęście nie wszyscy są tacy lub przynajmniej się nie ujawniają. Ale ja byłam tu najgorsza hahahaha :( ps. chciałam napisać, że autorka filmiku zna życie lepiej ode mnie - od razu skomentowała co może osiągnąć w Polsce i tak dalej... no cóz... :( Widocznie też wie co pisze czy robi... a ja? Ja jej tylko próbowałam? próbuję dobrze życzyć. A sobie tez... tyle.

Gość Podszywie jesteś jebnięty
dokładnie.Mamejo z kurevskiej rodziny.:(