Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polecony przedwczorajszy

polecony przedwczorajszy

Polecane posty

do niewtajemniczona jeszcze nie musisz mnie pouczać, ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię odróżnić świat realny od wirtualnego :O i nie wczuwam się tak w zatruwanie innym życia, po prostu czasem trzeba wrzucić na luz wiesz.....

Gość do qwertyxxxxx
to samo się tyczy ciebie :O nie jesteś tu od tego żeby mi mówić co mam robić :classic_cool: to raz . dwa jak się do kogoś zwracasz to bez wykrzyknika, bo możesz być zle zrozumiana .trzy nie znasz sprawy ? nie twój interes , odpuść sobie chyba że lubisz się wpraszać w nie swoje sprawy :classic_cool:

Gość ta zapomniałeś jeszcze
o pomidorze :D

Gość ta i zna twoje maile
jakie rozsyłałeś po ludziach oczerniając innych użytkowników na przestrzeni miesięcy ? przestań i skończ :O

do qwertyxxxxx to samo się tyczy ciebie nie jesteś tu od tego żeby mi mówić co mam robić to raz . dwa jak się do kogoś zwracasz to bez wykrzyknika, bo możesz być zle zrozumiana .trzy nie znasz sprawy ? nie twój interes , odpuść sobie chyba że lubisz się wpraszać w nie swoje sprawy po pierwsze nie mówię tylko piszę, po drugie to jest forum, więc mogę pisać co mi się podoba i jakim tonem chcę, po trzecie nie wiesz na ile znam sprawę, a wierz mi, że dobrze.

troche było nieczytelnie wiec jeszcze raz: do do qwertyxxxxx to samo się tyczy ciebie nie jesteś tu od tego żeby mi mówić co mam robić to raz . dwa jak się do kogoś zwracasz to bez wykrzyknika, bo możesz być zle zrozumiana .trzy nie znasz sprawy ? nie twój interes , odpuść sobie chyba że lubisz się wpraszać w nie swoje sprawy Po pierwsze nie mówię tylko piszę, po drugie to jest forum, więc mogę pisać co mi się podoba i jakim tonem chcę, po trzecie nie wiesz na ile znam sprawę, a wierz mi, że dobrze.

Gość na koniec
"Po pierwsze nie mówię tylko piszę, po drugie to jest forum, więc mogę pisać co mi się podoba i jakim tonem chcę, po trzecie nie wiesz na ile znam sprawę, a wierz mi, że dobrze." Chcesz się na poważnie przejechać? Więc po pierwsze Pani drobiazgowa jeśli już to napisałaś bo mówimy o czasie przeszłym. :D Dwa to jest forum z REGULAMINEM którego musisz przestrzegać będąc użytkownikiem. Więc teoria o robieniu "co ci się podoba" jest w tym przypadku nieaktualna :D Po trzecie jeśli znasz sprawę będąc osobą trzecią, to tylko źle świadczy o głównym bohaterze tego tematu :D

Gość tak polecony
zgwałciłeś nas na mailu :O mając żonę :O

Gość uprawiałeś wirtualny sex
z koliberkiem- Jolką a masz przecież żonę! :o

Gość rozdaje kawe
Podobno co jest zdrada ustalają 2 strony :) Dla jednej kobiety masturbacja myśląc o innej dla drugiej sex z inna która się kocha.

Gość rozdaje kawe
ale raczej pisanie o uczuciach, miłości jest już zaliczane do skur..ństwa :)

Gość rozdaję słodycz
motasz się teraz, wiemy jakie to były rozmowy..

[zgłoś do usunięcia] duchowisko2 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5426665 Masz tego kutasa co Cię dreczy na pomarańczowo duchowisko2 siare dokładną robisz z Koliberkiem i to Cię zgubiło ośla pało raczej kilkanaście nicków, to informacja bliższa prawdzie nie wiem po co to robisz ? nie pacyfikujesz govna, robisz tylko zamieszanie nie zmieniasz poglądów ? a twój związek ? jak to jest ? podobno kochasz żonę, a zarazem szukasz tu kobiety do towarzystwa robisz zamieszanie polegające na bezpodstawnym wyzywaniu innych mało wyszukanymi określeniami. kolejny z misją tępienia kurrestwa które tylko ty widzisz ? a sam szukasz kochanki, taki jesteś Vera przynajmniej rozpierrdala kurrestwo, a ty z nędzy walisz smuty Przecież te oskarżenia się wykluczają, no tak ale już argumentów brakowało:O Teraz już wszystko wiem to była zemsta i o ile plan mieliście całkiem,całkiem to wykonanie fatalne,nie spodziewaliście się że sam się odkryje co? Moge to zrobić bo jestem szczery.Ale zmobilizowaliście takie siły na mnie jednego,że aż mi to schlebia . Taka dobra rada ode mnie bo szczery człowiek ponoć jestem:)Następnym razem upewnijcie się,że wszyscy w Waszej drużynie są tylko z Wami:D Spoko nie chowam urazy tylko dlatego,że jesteście literkami w sieci które składają się na jakąś tam nazwę.Przynajmniej nudno nie było pozdrawiam agresorów i dziękuje bo choć niechcący ale pomogliście:)Na tym kończę nic więcej nie ma sensu zwłaszcza,że tylko ja pisze otwarcie. A Wy ...chcecie to piszcie macie tu gościa co na Was gwiżdże :D:D:D

Gość (: lol :)
własnie wróciłam z poczty , wysyłałam sporo poleconych :)

Ja jestem orginał, jakieś chooje się rzuciły na mojego nicka i go profanują po całym kaetełe😡