Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wie co robic

doradzcie mi prosze.!!!

Polecane posty

Gość nie wie co robic

jakis miesiac temu odzwał sie do mnie były chłopak ktory zerwał ze mna w lipcu. pisał ze mna i twierdził ze załuje tego co sie stało. ze dopiero jak sie cos straci to sie doceni....ja dosc chłodno odpisywałam. potem sie spotkalismy na imprezie ze znajomymi. było troche tak jakbysmy znow byli razem . tanczylismy przytulał mnie.. potem powiedział kolezance ze chciałby wrocic ale boi sie ze znow nie wypali. od tamtej pory nawet smsa nie napisał.. a to juz jakies 3 tygodnie. wczoraj kolezanka robiła impreze miał byc , myslałam ze sprawa sie wyjasni ale mu podobno cos wypadło i nie przyjechał. predko okazji do spotkani nie bedzie. nie wiem sama mam napisac czy sprawa jest juz oczywista?? namieszał mi tylko w głowie..

Gość nie wie co robic
a wiec? napisac do niego czy dac sobie spokój

Gość huyu
Nie pisz nie dzwoń, pewnie panna z którą się spotykał po Tobie puściła go kantem i szuka pocieszenia.

Gość huyu
Chyba, że chcesz z siebie zrobić koło ratunkowe na każdą okazję

Gość nie wie co robic
nie miał zadnej panny :(

Gość huyu
Nie bądź tego taka pewna, przecież by Ci się do tego nie przyznał.

Gość nie wie co robic
no pewnie masz racje ale rozdrapane rany sie nie chca goić...zabawił sie mna i tyle a ja mma dalej nadzieje

Gość huyu
Wiem że ciężko pogodzić się z rozstaniem. Powód zarwania zaciera się w pamięci, budzą się miłe wspomnienia ale wytrzymaj ten okres. Baw się na imprezach nie zwracaj na niego uwagi a będzie Ci coraz łatwiej.

Gość hekluj
Wydaje mi sie,ze powinnas poczekac.Nie goraczkuj sie az tak,bo mozesz sie rozczarowac.Nie wiem jak u Ciebie,ale u mnie,to facet musi zabiegac o mnie.

Gość nie wie co robic
juz tak było a on wtedy napisaół... nie wiem po co. zerwał potem wszystko rozgrzebał i poszedł sobie nawet nie potrafi tego skonczyc normalnie. powiedział ze chce wrocić i nic...

Gość nie wie co robic
nie straciłam głowy zupełnie i zdaje sobie sprawe ze w obecnej sytuacjii to on musiałby sie starac dlatego do niego nie pisze, ale wiesz ja teraz zyje w takim zawieszeniu i to jest najgorsze

Gość huyu
Nikt nie zasługuję na taką huśtawkę emocjonalną, bawi się Tobą i Twoimi uczuciami. Za słowami powinny iść czyny ale jak widać jemu na tym nie zależy.

Gość hekluj
No wiec swiadczy to o Jego niedojrzalosci.Radze dobrze poczekac.Ja osobiscie bym temat zlała,bo ktos,kto nie potrafi do konca sprawy zalatwic jak sie nalezy,to jest u mnie skreslony,ale Ty zrobisz,jak uwazasz.

Gość nie wie co robic
no własnie nie wiem czym sobie zasłuzyłam na takie traktowanie. Myslałam ze wczoraj sie wyjasni wzystko a tu wiadomosc ze on jednak nie może przyjechać. dzieki za rade :)

Gość nie wie co robic
myslisz ze jest na co jeszcze czekać?Ja to wszystko wiem ale wiesz jak to jest serce nie sługa. byłam z nim 3 lata i nigdy nie myslałam ze jest niedojrzały .czasem sie zastanawiam czy byłam slepa przez ten czas czy on sie uwstecznił...

Gość huyu
Kurde byłaś z nim 3 lata? 1.12 my mamy trzecią rocznicę, mam nadzieję że mojemu po tej dacie nie odbije ;)

Gość huyu
Mieszkaliście razem? Nic tak nie zbliża/rozdziela ludzi jak decyzja o wspólnym zamieszkaniu.

Gość nie wie co robic
tak zerwał ze mna chyba praktycznie w 3 rocznice bo to było pod sam koniec lipca w czwartek jak sie wszystko zaczeło i 3 lata pozniej tez w ostatni czwartek lipca wszystko sie skonczyło.

Gość huyu
Wtedy bys wiedziała czy jest niedojrzały dużo szybciej.

Gość nie wie co robic
nie ale jakbysmy dalej byli razem to pewnie bysmy zamieszkali . On własnie mowił tej mojej kolezance ze chciałby wrocic ale tyle juz bylismy razem ze trzeba by sie ustatkowac a on boi sie ze znow by mu sie potem odwidziało

Gość huyu
Życze Ci szczęścia niezależnie od tego co zrobisz ;)

Gość hekluj
Latwo nie jest,to zrozumiale,ale co z Twoja godnoscia.Nie wiem,czy jest na co czekac,ale porozmawiac(o ile sie zdecyduje)mozna.To o niczym nie swiadczy.Zycze powodzenia

Gość nie wie co robic
no własnie ja bym chciała z nim pogadac i to skonczyc albo w te albo w te ale sama pisac nie bede. Dzieki, troche by mi sie tego szczescia przydało bo juz nie daje rady pomału:(