Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kioo0000000000000

HUNTERY ,KTÓRE DLA 17 LATKI??

Polecane posty

Gość dajta spokój durnej
zawsze jakiś baran sie znajdzie ,co nie na temat swoje trzy grosze wsączy

Gość taa ty i sanie ,chyba papier
tak idź do tego swojego ccc ,tam dobrze cie ubiorą :))))))))))) :)))))))

Gość kioo0000000000000
weźcie mi nie zaśmiecajcie:( rady a nie kłótnie proszę

Gość wszystkie
są obrzydliwe jak to kalosze i racja ja nie wiem jak modna może być guma w której noga się poci i nie wmówicie mi że w tych firmowych to nie bo guma zawsze jest gumą i noga zawsze się w niej zachowa tak samo :/ ale jak już koniecznie autorko musisz to te drugie ładniejsze

nie rozumiem po co ta dyskusja? jak ktoś ma 400 zł na kalosze to niech takie kupuje, ludzie zazdrośni strasznie :-o autorko ja bym wolała te klasyczne czarne

Gość kioo0000000000000
tak muszę ,bo córka wspominała ,że jej sie podobaja ,wezmę drugie z powodu tych ocieplaczy,które można dokupić .....ja mam i mnie się noga nigdy nie spociła ,ale faktem jest ,że nie nosiłam po 9 godzin non stop.....to tak jak z crocs'ami niby guma a świetnie sie nosi ,choć nie wszystkim sie podobaja u mnie i ja i córka i nawet mąż mamy po 2 pary i całe lato z nosimy ,choć nie "na miasto" tylko tak po parku czy na plazy i sa super wygodne

Gość kioo0000000000000
dzięki juuuuuuujuuuuuuuuu-myślę że skoro takie opinie to dziewczynie w jej wieku może rzeczywiście te czarne będą bardziej odpowiadac ,choć jak zakładałam temat skłaniałam sie raczej do tych pierwszych

Gość kioo0000000000000
z kokardą-----to nie ten typ ,żeby glany nosiła ,to drobna blondynka ,ubiera sie raczej klasycznie:))glanów pewnie nawet by ie przymierzyła ;))) ale dzięki