Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade jade jade

PYTANIE MAM!!!

Polecane posty

Gość jade jade jade

A wiec chodzi o to, ze sobie zdaje na prawko :classic_cool: I takie mam pytanie, ze jak musze sie zatrzymac np,na skrzyzowaniu to musze nacisnac sprzegło i hamulec i trzymac to sprzeglo by mi auto nei zgasło? tak? :classic_cool: Bo cos Mi tak troche gasło :classic_cool::O

Gość jade jade jade
Nikt tu nie ma prawka :O

Gość mogę Cię zabrać do
W samochodach nowych jest funkcja auto start-stop itp.

Gość halinka_mądra_głowa
oplułam sobie klawiaturę przez Ciebie! :) ihaha a kiedy masz ten egzamin??

Gość jade jade jade
Jeszcze daleko do egzaminu :classic_cool: Jechałam drugi raz dopiero :classic_cool: I powiedzcie Mi kurde zeby mi to auto nei gasło jak np.puszczam pieszego nie? To sobie jade , jade hamuje powolutku i naciskam sprzegło i hamulec by sie zatrzymac by przepuscic tego jełopa i czymam to sprzeglo tak dlugo az nie rusze nie? :O:O Czy Wy mnie rozumiecie? :O

Gość jade jade jade
Możesz sobie pomarzyc o moich tzytzkach :classic_cool:

Gość mogę Cię zabrać do
Nie ma tzytzków nie ma porady :classic_cool: ps sama jesteś jełopem i mówię to ja zadeklarowany pieszy. ps 2 pytaj się o takie rzeczy o swojego instruktora :D

Gość latająca.... ..
tak trzymasz sprzęgło i wrzucasz luz skrzynia biegów ale trzymasz hamulec a jak ruszasz wciskasz sprzęgło i bieg i puszczasz sprzęgło i tak za każdym razem

Gość jade jade jade
Nie bede sie juz go pytac bo mowil mi tysiac chyba razy :classic_cool: No, powiedz :classic_cool: Ja uwielbiam pieszych :classic_cool:😍

Gość jade jade jade
latająca } Dziękuje :) Zrozumialam :classic_cool: Ja Mu kurfa pokaze w tym tygodniu jak jezdzą kafeteriusze:O:classic_cool:

Gość mogę Cię zabrać do
uważaj tylko być nie pomyliła dźwigni zmiany biegów z "wajchą" pana instruktora :D

instruktor ci nie wyjasnil podstawowych zasad dziajania silnika ? Jak zatrzymalas sie na swiatlach (sprzeglo i po tem hamulec) i nie chce ci sie trzymac sprzegla, to musisz wrzucic biegi na luz. Potem jak chcesz ruszyc to wciskasz sprzeglo, 1 i ruszamy. Jak przepuszczasz pieszego czy inny samochod, to trzymasz sprzeglo i odrazu zmieniasz na jedynke i czekasz by ruszyc, bo tak jest szybciej a ulica to nie miejsce na odpoczynek.

Gość jade jade jade
Bez obaw :classic_cool: Przy zmianie biegóf zdarzylo mi sie tylko szturchnac go lekko w reke :classic_cool: Dziwne uczucie :classic_cool:

Gość jade jade jade
sunny night fenkju :classic_cool: Swietnie Mi to wytlumaczyles/las :classic_cool: Wiesz jak to jest drugi raz dopiero na ulicy , stres :O :classic_cool: ­ On mi kazal wlaczyc kierunkowskaz w lewo a Ja zamaist tego naciskam na sprzeglo :classic_cool: :D ehh:O załosne to byuo :classic_cool: