Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA-ona wkurzona

Spór o cnotę.

Polecane posty

Gość ONA-ona wkurzona

Witam, Chciałabym Was zapytać co sądzicie na temat takiego wątku : Wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi na mieszkaniu, ogółem było zabawnie, śmialiśmy się i rozmawialiśmy... Wszystko było Okey, do momentu kiedy moja przyjaciółka przeszła na temat dziewczyn, które się puszczają i tańczą na rurze w klubach go-go. Wypowiadała się o nich z pełnym szacunkiem i zrozumieniem. Nie uważała, że robią nic złego. Mało tego stwierdziła,że to nawet może być fajne. yyyy... ja oczy takie i zastanawiam się co ona pierdoli ?? Patrzę na jej faceta, a on nic. Z początkiem myślałam, że robią sobie jaja z Nas i chcą zobaczyć jak zareagujemy, ale niestety okazało się, że ona mówiła całkowicie poważnie. Byłam w szoku i zaczęłam ją krytykować. Powiedziałam, że takie dziewczyny nie są wartościowe, że nie szanują siebie itp. Po czym spotkałam się z niesamowitą opozycją z ich strony, że przecież one mogą być dużo bardziej wartościowe niż nie jedna panna, a że wybrały taką drogę to ich wybór.. I wtedy nie wstrzymałam i zapytałam jej faceta : A co byś zrobił jakby ona zaczęła tańczyć od jutra w klubie go-go.. inni kolesie by się nią podniecali, a może nawet ją dotykali ? Coś co miało być tylko dla Ciebie, jest teraz udostępnione dla wszystkich. Cieszyło by Cię to ? Odpowiedział : nie przeszkadzałoby mi to. Bo to jej życie i ma prawo wyboru. Heh.... no to zapytałam, czy gdyby Cię zdradziła, to też by Ci to nie przeszkadzało? Przecież ona ma prawo wyboru. A Ty ją kochasz.. więc w czym problem ? Nikt nic nie odpowiedział. Masakra... tak się zastanawiam, czy ja jestem jakaś staroświecka, czy ja czegoś nie rozumiem ? P W całej rozmowie tylko mój chłopak był za mną, który też twierdził że ciało to nasz skarb o który musimy dbać i nie pokazywać wszystkim. Bo ten skarb nie należy do podziału. Co Wy o tym sądzicie ?

Gość ONA-ona wkurzona
nikt się nie wypowie ?

Gość jak cialo tao taki skarb
że nikt nie powienien go oglądac to przjdz na islam tam kobiecie wiadc tylko oczy i twoja dbalość o nienaruszalnosc wzrokowa ciala bedzie zaspokojona

Gość hejaho
tańczenie na rurze jest OK puszczanie się jest BEE czaisz?

Gość zanetkaa93
Ja takze uważam że taniec na rurze nie jest niczym złym.. Ja też chciałabym spróbować :) Ale puszczanie się nie nie nie

Gość aaajaje_kokodżambo
no tak, taniec na rurze może i dla niektórych nie jest złym.. Ale dyskusja toczyła się na temat tego, że taka dziewczyna jest w związku i kogoś ma. Trochę to dziwne jak dla mnie.. Nie wiem czy wiecie, ale dziewczyny tańczące na rurze mają różne akcje i zlecenia. Czasami muszą się rozebrać do naga, czasami tańczą w różnych podniecających strojach, czasami mają taniec zamawiany tzn. taki gdzie idą do osobnego pokoju z pewnym napalonym kolesiem i tańczą przed nim z gołym tyłkiem i cyckami.. no niestety tak jest. Wiem to stąd, bo kiedyś moja znajoma była menadżerką w takim klubie. Dlatego uważam, że dziewczyna będąca z kimś w poważnym związku, nie powinna robić takich rzeczy.. bo racze, żaden normalny facet tego nie będzie tolerował... A sytuacja w której laska jest sama i nie ma nic do stracenia a jej się to podoba.. heh, no to się bije z moimi wartościami, ale ok niech już będzie. Jak kto lubi przecież.