Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrogmr

depresyjny charakter-sa tutaj tacy ludzie ktorzy czesto popadaja w beznadzieje?

Polecane posty

Gość odsj
tak sa ja tak mam .

Gość gfrogmr
jak sobie z tym poradzic ?

Gość odsj
biore tabletki

Gość odsj
i staram sie zyc z ludzmi w zgodzie .

Gość gfrogmr
jakie? ja bym musiala chyba cale zycie brac bo jestem taka od kiedy pamietam chyba od 14 roku zycia a mam 32

Gość odsj
sa inne tabletki ale skutecznosci nie moge stwierdzic chodzisz do psychiatry ?

Gość gfrogmr
a ziolowe moze jakies?

Gość odsj
tych co ja nie polecam bo watrobe sobie zniszczysz a ziolowe znam sa tanie ale raczej uspakajajace musialabym poszukac

Gość gfrogmr
dzieki

Gość odsj
Ziołowe antydepresanty to wyciągi z surowców roślin leczniczych, głównie z ziela dziurawca zwyczajnego oraz korzenia żeń-szenia. Oba zioła lecznicze wykazują szereg różnych działań, ale jedne z ich głównych właściwości to działania przeciwdepresyjne. Dostępne są w różnych postaciach farmaceutycznych: zioła do zaparzania, tzw. herbatki do zaparzania, nalewki lub oleje, tabletki ziołowe czy suchy wyciąg do żucia. Stany chorobowe, w których zalecane jest podawanie ziołowych antydepresantów, to umiarkowana i łagodna depresja, zaburzenia snu, nerwica, zaburzenia emocjonalne.

Gość Welinka malinka
Ja tak mam, czesto czuje sie nieszczesliwa... Jestem smutna, zestresowana, chyba mam nerwice co mnie dobija, czesto odczuwam besnadzieje a szczegolnie z powodu braku pieniedzy

bardzo fajny jest Ketrel, biore od roku, z tym ze u mnie depresyjny nastoroj mieszal sie z bardzo zarabistym nastrojem. Przy kazdej dawce dziala on inaczej- leczy depresje, dwubiegunowke i schizofrenie. Nie ma skutkow ubocznych, nie otumania ani porywajaco nie uspakaja. Czlowiek robi sie po nich normalny poprostu.

Gość pewnaosoba
Ja się właśnie załamałam- kafe zlikwidowała mi wątek mojego życia o ...łysieniu. Dlaczego? Ale tu są co niektórzy. Jeszcze przez to chyba napisałam odpowiedz w trybie word z dużej litery. Takie mam uznanie dla tego programu, że aż drukiem go napisałam :( Ale tu rozczarowanie moje STRASZNE - jak mogł ktoś - taki wątek - wszystkie zioła do włosów i nawet o jajku znalazłam kurzym i jeszcze o optymizmie. Coś strasznego. A jednak kafe sama się podsumowała- weżcie się przejmijcie tą stroną - kimś tu. Jeszcze was zetną i to wszystko. Cokolwiek napiszecie - porady nt. włosów - przecież to samo życie :(