Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

jaki lek jest lepszy na taki stan??

Polecane posty

Gość smutna104

Pisze tutaj bo juz sama nie wiem co mam robic...otoz mam 21 lat i tak zle jeszcze nie bylo ze mna..czuje ze moje zyce stracilo sens, tak bezwarosciowa sie czuje, na niczym sie nie moge skoncetrowac..mam takego dola ze mam wrazenie ze ludzie sie ze mnie smieja...powoli trace znajomych, przez swoje niskie poczucie wartosci kazdego faceta od siebie odstraszam,,tak zle w moim zyciu to chyba nie bylo nigdy...nie potrafie w strefie uczuc zadnej dezycji podjac sama..jest mi tak zle ze juz nie wiem co mam robic z tym zyciem, totalnie nic mnie nie cieszy, nie ma we mnie tego zycia co bylo kiedys, niby ladna jestem a ja w ogoleczuje sie jak jedno wielkie nic, nie wiem nawet dokad to moze zycie idze bo nawet nie iwem czego chce..juz nie wiem co mam robic..czuje ze dla nikogo nic totalnei nie znacze..nie wiem czy to zycie ma jakis sens.. nie wierze ze cos dobrego mnei spotka. jestem w takiej pustce emocjonalnej.wszystko mi przeszkadza i irytuje.. kupilam sobie tabletki zeby chcoaiz zaczelo mi sie chcec cos zmieniac.. kupilam Nervomix control bo Pani w aptece mi go poleciła ale zastanawialam sie nad Depriem?? jak mylscie ktory z tych lekow na taki stan bylby lepszy??

Gość odsj
nie faszeruj sie chemia bo sobie watrobe zniszczysz szukaj pomocy u psychiatry .

Gość odsj
pani w aptece wszystko doradzi tak aby pozbyc sie czegos

Gość smutna104
musze sobie jakos pomoc, zapisalam sie do psychologa juz ale to dopiero za dwa tygodnie ide, ale jak narazie musze do tego czasu zyc ale w takim stanie to juz nie moge...dlatego musze cos brac zeby mi sie troche poprawilo..tyle ze nie wiem co lepsze czy ten nervomix control czy deprim??

Gość fru fru fru
idz do psychiatry, moze sie nie obedzie bez antydepresantow

Gość smutna104
przeciez deprim jest na depresje wiec moge go uzywac?? bo ten nervomix to chyba tylko na uspkojojenie jest?? ale psychiatra to juz chyba ostaecznosc jest a ja nie mysle o smierci czy cos po prostu poglubilam sie ze swoimi emocjami, uspokoic swoje mysli odnalesc na nowo w zyciu...

Gość smutna104
uzywal ktos takich lekow?? i moze podzielić sie opinia??

Gość smutna104
poradzi ktos cos jeszcze??

Gość fru fru fru
deprim i podobne ziolka (dziurawiec) nie zaszkodza ale nie musza pomoc, sprobuj