Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalnamozejestem

Brzydzę się że mój chłopak robił minetkę byłej

Polecane posty

ooo no to faktycznie niespodzianka,chociaż tyle a pitolić mogę bo całkiem niedawno zapamiętałam Cię jak jeszcze byłeś w związku a poza tym upieram się że to niewłaściwa kolejność zdradzać i zerwać.Właściwiej byłoby najpierw zerwać a potem szaleć do woli z kim się chce

Gość nie_wyrabiam
Zgadzam sie ze sweet hardy boy(em), a ludzie ktorzy wypytuja o takie szczegoly (lody/minety, anale, kto mial jakiego, ktora miala jakie cycki, gdzie sie spuszczal etc.) to masochisci. Trzeba miec ogolne pojecie (dziewica/prawiczek or not) a podejscie do seksu? To wychodzi w praniu, w codziennosci, wystarczy sluchac, nie trzeba pytac. Naprawde, kurna, wypytywanie o jakies drastyczne szczegoly ktore w obecnym zwiazku nie maja znaczenia (dla mnie moi ex i to co z nimi robilam to zamierzchla przeszlosc i szczerze mowiac nawet niektorych rzeczy nie pamietam) to czysty idiotyzm bo mozna tylko napsuc sobie krwi, nic poza tym.

to zależy jaką się ma psychikę. Ja pytam bo wiem że co bym nie usłyszała to to jakoś zniosę za to jak w ogóle niczego sie nie dowiem nie będe spała po nocach

Gość depesza
nikt tutaj nie mowi o wypytywaniu o szczegoly, jesli druga polowka sama wyskoczy z tekstem z przeszlosci albo dowiadujesz sie jak ja podczas jeszcze bycia dobrymi znajomymi nie para to jest cos zupelnie innego

Gość nie_wyrabiam
Jasne, jest, po prostu trafilas na wylewnego chlopaka ALE ja pisze o podejsciu autorki, wypytywanie o oral to juz sa szczegoly :/

Gość ale cyrk
wiessz co.... to żee on chwali ci się (bo to chwalenie się nic innego) co to nie robił z byłą to znaczy tylko, że jest bardzo niedojrzałym chłopcem lub była go rajcuje. Jakbys ty mu mówiła ile sposobów bzykania masz na koncie to by powiedział, adios, nie chce byc z taką szmatą. Ja w twoim wieku potrafiłam już odróżnić przygłupa takiego jak ty masz od poważnego faceta z którym można się związać. Opowiadanie sobie nawzajem co się robiło w łóżku z ex to gówniarskie i idiotyczne zachowanie. Bo po co niby....? Co to wnosi do związku??? On chce ci się wydawać takim kozakiem co to tak bzykał, a ciekawe czy ty doszłaś z nim chociaż raz, sama sobie odpowiedz czy to taki casanova przez duże C. A jeszcze jedno jeśli bez gumki bzykał jakąś nimfomankę i teraz z tobą też bez gumki jedzie, to ja bym się przebadała, bo raka szyjki wywołuje w 99 % wirus HPV przenoszony przez takie panienki b. często i łatwiej o niego niż o jelitówkę.

Gość nie_wyrabiam
ale cyrk, ale autorka napisala,ze to wyszlo niedawno i podczas rozmowy, a poza tym kojarze podobny topic na uczuciowym i tam dziewczyna pisala, ze sama go zapytala w trakcie jakiejs rozmowy i b. prawdopodbne,ze to pisze ta sama osoba, wiec nie ma powodu zeby obsmarowywac faceta, niestety, wypytujacy sie zdarzaja...

Gość ale cyrk
co za pustostan, te dziewczyny coraz głupsze są. Do moderacji: proponuję zamienić nazwę tego forum na forum internetowe dla nastolatek

''A jeszcze jedno jeśli bez gumki bzykał jakąś nimfomankę i teraz z tobą też bez gumki jedzie, to ja bym się przebadała, bo raka szyjki wywołuje w 99 % wirus HPV przenoszony przez takie panienki b. często i łatwiej o niego niż o jelitówkę.'' no widzisz warto wiedziec choćby po to by sobie zrobić badania :) a czy kłamanie i zbywanie jest dojrzałe? może sam z siebie niepotrzebnie z tym wyskoczył ale gdyby zapytała a on by odpowiedział szczerze to to niedojrzałość? ja uważam że kłamanie jest niedojrzałe

Gość nie_wyrabiam
ale cyrk, kogo masz na mysli piszac o pustostanie? niestety, jesli to jest jedna i ta sama osoba, to moge tylko tyle napisac,ze autorka zapytala biednego faceta, a teraz sie gryzie, bo uslyszala nie to co chciala. Kiedy sie o cos pyta nalezy sie liczyc z roznymi odpowiedziami i zastanowic dobrze czy jest sie w stanie je zniesc. Jesli nie, to po co pytac?

Gość nie_wyrabiam
gwiazda polarna, badania nalezy robic bez wzgledu na to co mowi ta druga osoba, bo jaka masz pewnosc, ze nie klamie? Rozne historie sie w zyciu zdarzaja, a 100% pewnosc dadza tylko badania i finito :P 'a czy kłamanie i zbywanie jest dojrzałe? ' klamanie na pewno nie jest dojrzale, ale klamstwa nie nalezy utozsamiac z niepowiedzeniem czegos co drugiej osobie do szczescia nie jest potrzebne. Bo w innym wypadku nalezaloby rozumiec,ze na samym poczatku zwiazku nalezy opowiedziec cala swoja przeszlosc seksualna ze szczegolami, inaczej jest sie klamca :P 'może sam z siebie niepotrzebnie z tym wyskoczył ale gdyby zapytała a on by odpowiedział szczerze to to niedojrzałość? ja uważam że kłamanie jest niedojrzałe ' niedojrzaloscia jest ciskanie sie o odpowiedz na pytanie, ktore samemu sie zadalo w sytuacji, w ktorej nie bylo niezbednym zadawanie go.

ale jedno nie wyklucza drugiego.I to i to jest niedojrzałe A związek powinien sie wiązać z jakimś zaufaniem..jeśli już od razu miałabym zakładać że to co facet mi powiedział to kłamstwo to po co taki związek :( najpierw dla ostrożności cichaczem zrobie sobie badania potem dla ostrożności znowu sie badam bo przecież on może zdradzać najlepiej jeszcze sprawdzać telefon,pocztę i w ogóle wszystko. Bo przecież to co powiedział może być kłamstwem.e lepiej prosić faceta o wyniki badań :D

Gość nie_wyrabiam
gwiazda polarna, to zalezy jak szybko sie decydujesz na seks, jesli zalozmy po roku, gdzie znasz juz ta druga osobe, to zupelnie co innego niz jesli decydujesz sie na to po tygodniu czy miesiacu. Zaufanie buduje sie z czasem i lepiej zrobic badania "po cichu" niz pozniej zmagac sie z hpv do konca zycia (i oby tylko z hpv).

Gość depesza
u mnie moj facet sam badania zrobil, na seks czekal 2 lata ten pelny i wlasciwy bo wzgledy zdrowotne i inne jakos nie sprzyjaly temu :p :p