Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic złego

Wściekłam się jak cholera a On nie widzi w tym nic złego

Polecane posty

Gość nic złego

Męża nie było w sobotę i w niedzielę cały dzień bo pomagał mojemu bratu w remoncie kuchni (buduje brat dom). Wrócił i opowiada, jak to Mu się przyszła bratowa rzucała na szyję w podziękowaniu, że robi Im tą kuchnię. Stwierdził, że On nie reagował na te Jej zaczepki. Cholera mnie bierze, tymbardziej, że mnie tam nie było. Siedziałam w domu z dwulatką. Czy Wy też byście bały się na moim miejscu? Ufam mężowi, ale dziwnie się poczułam, jak mi o tym opowiadał i powiedziałam, że mi się to nie podoba i jak się powtórzy taka sytuacja, osobiście dopilnuje żeby ten remont szybko się skończył.

Moze wcale dziewczyna nie ma nic zlego na mysli tylko jest wylewna w okazywaniu uczuc. Ja tez potrafie ludzi porzadnie wysciskac jak jestem im za cos wdzieczna :) Co do bania sie to czego sie tu bac. Piszesz ze nie reagowal i ze mu ufasz. Jesli ona konkretnie go nie podrywala tylko wysciskala to dla mnie to nie sa zaczepki.

Gość nic złego
Może ktoś jeszcze wyrazi swoją opinię?

Gość oj tammmm przesadzasz
naprawdę przesadzasz..

Gość gfdgfdgf
Przesadzasz.... pomagał bratu w remoncie - to sie chwali. a to że się mu przyszła bratowa rzuciła - i co z tego? przeciez nie przeleci bratowej! czy ty wszedzie widzisz podtekst sexualny? moze tak juz dziewczyna ma. i lepiej wyluzuj, bo mając taka babe w domu, koles sobie szybko kochanki poszuka.

Ja na Twoim miejscu nie byłabym zazdrosna ;) przy okazji spotkania poobserwuj zachowanie bratowej w stosunku do Twojego męża i miej ją na oku ;)

Na moje oko Twój mąż chciał byś była o niego zazdrosna :D Jeśli chodzi o całą sytuację to przesadzasz ;) Przecież nie byli oni sami w tym mieszkaniu oraz pewnie remont był za darmo wiec nie dziwię że że dziewczyna się tak cieszyła i w taki sposób podziękowała.

Gość zonaKraka
Przesadzasz... zresztą- brat chyba był przy tym?

Gość nic złego
Dzięki dziewczyny, trochę się uspokoiłam. Tak , brat był przy tym. Mąż wczoraj jeszcze raz spokojnie na ten temat ze mną pogadał. Argumentował tak jak Wy. Stwierdził, że jestem bardzo zazdrosna... i tak jest ale czemu ma nie być. Jest fajnym facetem i myślę, że trochę zazdrości (oczywiście nie chorobliwej) w związku musi być:)