Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kandydaci_na_napaleńców

przyłapani na seksie..

Polecane posty

Wczoraj przez cały dzień miałam niezmierną ochotę na seks.. W momencie, kiedy powiedziałam mojemu chłopakowi, że już nie wytrzymam, dowiedziałam się, że on też ma od początku dnia parcie. Kiedy wróciliśmy razem do domu, szybko rzuciliśmy się na siebie już z samego progu. Nasze ciuchy były porozrzucane po całym pokoju. Nie czekaliśmy długo na rozwinięcie akcji, tylko przeszliśmy do rzeczy.. Wsadził go od razu, a ja krzyczałam jak głupia, że tego chce, że ma mnie wziąć i porządnie przelecieć. Brał mnie od tyłu od przodu, ja też po nim skakałam.. Później doprowadził mnie do orgazmu, leżałam na plecach i miałam rozchylone nogi, kiedy dostałam porządnego wytrysku z pochwy.. przy tym krzyczałam.. a on spuścił się na mój brzuch w tym samym momencie... Nie opisywałabym tego wszystkiego, gdyby nie fakt że wtedy przyjechali moi rodzice do domu... a że mieli klucze to sobie otworzyli.. kurwa.....

Gość Jot-Ha-Jot-Be-Ce
nie no fanie, że facet Cię zaspakaja i Ty jego.. ale hahaha jaka była reakcja rodziców ? Coś powiedzieli czy się zniesmaczyli ? hahaha

Gość Idealni Rodzice by powiedzieli
Ojciec do chłopaka: Brawo, chłopcze! Ja w Twoim wieku też byłem taki ogier! Masz u mnie plusa! Matka: Córeczko, tylko pamiętaj, drogie dziecko, żeby zaraz wytrzeć nasienie z brzucha, broń Boże nie dotykaj, bo Ci zaszkodzi!

masakra... no daj spokój.. Dostałam orgazmu, potrzebowała już tego wytrysku bardzo... on tak samo... naturalna potrzeba ludzka.. Aż tu nagle starzy... Moja mama się przeraziła, mój chłopak zaczął się ucierać i ścierać swoją spermę ze mnie i moje śluzy z łóżka.. a ja uciekłam do łazienki ... Z nerwów aż zapaliłam papierosa... I przeprosiliśmy rodziców za tą sytuację.. Najpierw byli zniesmaczeni całkiem a później się śmiali.. heh, ale obciach

Gość ale Ci fajnie
ejj zajebiście masz, że koleś doprowadził Cię do wytrysku... my razem z moim próbujemy i nic ;/ heh.. życie jest niesprawiedliwe ... a kolesie zawsze mają ten wytrysk .. . .