Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhgjnnj

Przestroga dla wszystkich poschizowanych mamusiek

Polecane posty

Gość dcfvv
trafny komentarz pod artykułem: No to sobie lwica poryczała. Jakie niby zagrożenie stwarzały te quady? Przejechałyby obok i tyle. A jakby TIR jechał też by wylazła na drogę i się darła? Za głupotę i agresję się płaci. Dziwne że mąż nie kozakował tylko ona.

Hmmm..a co mam zrobic takiej babci ktora postanowila na ruchliwej jezdni uczyc wnusia jezdy na rowerze, i do tego wymachiwala rękoma aby samochody tak blisko ich nie mijaly,bo dziecko jak piane jezdzilo ? Takze w zrobic z dooopy babuni garaż ? chcialo by sie, ale czlowiek ma chyba na tyle logiki, ze powinien swoje fantazje przystopowac

Gość mmnnkkcccc
zrobiła sobie dziecko i myslała że coś się jej od obcych ludzi z tego względu należy.... przeliczyła się kobita, szkoda jej ale nie miała racji. inni też mają prawo normalnie funkcjonowac, nie tylko jej dziecko....

Gość mmnnkkcccc
Hmmm..a co mam zrobic takiej babci ktora postanowila na ruchliwej jezdni uczyc wnusia jezdy na rowerze, i do tego wymachiwala rękoma aby samochody tak blisko ich nie mijaly,bo dziecko jak piane jezdzilo ? Takze w zrobic z dooopy babuni garaż ? chcialo by sie, ale czlowiek ma chyba na tyle logiki, ze powinien swoje fantazje przystopowac xxx zadzwonić na policję. powalona babcia, jakby ktorys potracil wnusia to by potem dostala do glowy

Gość bhu78nic nowego
wieszx to smutna i straszna historia.....i nikomu sie nie zyczy smierci ale to fakt mamuski maja nasrane idzie taka z karawana , dumna jak paw swiata nie widzi i mysli ,ze jak powila dziecko to cudu dokonala!!!!!!!!!!!!!!!!! i jaj caly swiat i kazdy ma uwazac BO ONA Z DZIECKIEM IDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bhu78nic nowego
CZESTO MACIE ZAPALENIE PIECLUCHOWE MOZGU!!!!!!!! MATKI POLKI AGRESYWNE TERRORYSTKI

Gość jezdzenie quadem 70 km/h
po polnej drodze a potem ucieczka z miejsca wypadku to nie jest normalne funkcjonowanie, to debilizm hołoty na quadach. pol biedy jeśli kretyni sami sie zabijają, gorzej gdy ofiarami są niewinni ludzie tak jak ta kobieta czy turysta w górach, któremu idiota złamał nogę. Gość specjalnie obsypał ich żwirem, potem zawrócił żeby koło tej rodziny ponownie przejechać, najechał na nią, nie hamował, a jego koleś uciekł. mam nadzieję ze dostanie wyrok nie za nieumyślne spowodowanie śmierci a za zabójstwo. bydło na quadach należy tępić, nie ma "ja mam quada i mogę wszystko, łącznie z zabijaniem ludzi". jak widze ta hołotę w lesie to dzwonię na policję.

Gość gfdgfdgf
Gość specjalnie obsypał ich żwirem, potem zawrócił żeby koło tej rodziny ponownie przejechać, najechał na nią, nie hamował, a jego koleś uciekł. xxx skoro widziała tępa dzida, ze koles cwaniak to po co znim zaczynała? kolejna wózkarka terrorystka.

Gość lookoflooks
wyluzuj idiotko wyzej i zamknij ten ryj niewyparzony ta kobieta nie zyje, a koles jest winny bezsprzecznie idioko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość alinka33-89
wieszx to smutna i straszna historia.....i nikomu sie nie zyczy smierci ale to fakt mamuski maja nasrane idzie taka z karawana , dumna jak paw swiata nie widzi i mysli ,ze jak powila dziecko to cudu dokonala!!!!!!!!!!!!!!!!! i jaj caly swiat i kazdy ma uwazac BO ONA Z DZIECKIEM IDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dOKLADNIE

Gość jezdzenie quadem 70 km/h
faktycznie, ona terrorystka a on "cwaniak". lecz się człowieku, miała prawo tam iść a ten śmieć ją zabił.

Gość gfdgfdgf
miała prawo tam iść , tak samo jak on miał prawo tamtędy jechac, ale nie bo ona musiała egzekwować siebie i swojego bękarta. po co pokazywała fucka? czy to jest w ogole matka? to jakas agresywna głupia dziewczyna!

Gość Icy Moon
Przeciez widac ze to wszystko pisze jeden i ten sam idiota

Gość 09309232
nie wiem. ale ja weszłam tu dzisiaj po 1 pierwszy i też sądzę że kobieta nie miała racji, chociaż oczywiscie to straszne jak to się skończyło...

nie było nas tam. nie wiemy jak to się wydarzyło. znamy tylko "prawdopodobny przebieg zdarzenia" być może koleś ma nierówno pod sufitem i fakt pokazania fucka go rozjuszył tak, że postanowił ją rąbnąć tym kładem a być może było tak, że koleś sobie jechał a poschizowana babka wlazła mu wprost pod koła byle tylko nie obudził dziecka gdybać sobie mozemy. nie było nas tam. nie nam oceniać. fakt faktem kobieta nie żyje a dziecko jest sierotą :(

Gość po co wylazła na środek?
Gdyby szła bokiem to nic by się nie stało. tak wiecie że on specjalnie ją obsypał? jechał to i spod kół strzelało,guady nie mają opcji obsypywania którą się złośliwie włącza. Nazywacie go mordercą? Ja znam jednego mordercę-zatłuk kijem bejsbolowym swojego starszego brata na ulicy,bo tamten tydzień wcześniej zwrócił mu uwagę o zbyt głośną muzykę. Morderca ma 29lat, ofiara 40lat i 3 dzieci. I co? Dostał 5lat! qurwa 5lat,bo zabił będąc pod wpływem narkotyków od których był uzależniony. Tutaj nie wiadomo co to było-może wypadek,bo facet chciał przejechać blisko żeby ją za tego fucka wkurzyć? a ona podlazła za blisko? Gdyby zabił z premedytacją to by uciekł z miejsca wypadku jak kolega,a że został to pewnie był po prostu zdziwiony że ją zahaczył. a ona uważała że jak jest na spacerze z dzieckiem to nawet mucha nie może pierdnąć,bo jej to będzie przeszkadzać.

Gość dcfvv
Czytając wypowiedzi na forum stwierdzam, że większość ograniczyła się do przeczytania samego tytułu, czyli - zabił kierfowca, bo pokazała fucka - i już drzecie mordę. Proponuję przeczytać całość, jest tam między innymi napisane "Gdy nadjeżdżali ponownie kobieta zeszła bliżej środka jezdni, usiłując doprowadzić do zatrzymania pojazdów. Została uderzona..."

jakieś dziwne rzeczy wyczytaliście z tej relacji - według mnie kobieta szła poboczem z rodziną i dawała znaki kierowcom quadów, żeby zwolnili - szutrowa droga to droga z kamykami - jak ktoś jedzie szybko to naturalne, że odpryskują i mogą kogoś zranić dość boleśnie, więc mnie zachowanie tej kobiety nie dziwi - bo alternatywą była ucieczka z wóżkiem w krzaki... sorry, ale nawet jak jest kałuża na drodze to się zwalnia, żeby kogoś nie oblać... a jak ktoś furią reaguje na wystawiony palec to ma problem... błąd kobiety, że nie doszła do tego wniosku na czas i wlazła im pod koła

Gość mamuśka8728272
Gdy nadjeżdżali ponownie kobieta zeszła bliżej środka jezdni, usiłując doprowadzić do zatrzymania pojazdów. xxx nie umiesz czytać? zeszła do środka jezdni i wymusiał zatrzymanie? po co kozaczyła? bo ona i jej dziecko sa najwzniejsi? zamiast sie usunac z drogi i pozwolic przejechac to nie, bo ona jest najwazniejsza bo urodzila...

Gość phi ... to tak jakbym ja
WLAZLA sobie na droge i chciala zatrzymac pedzacy samochod ;/ niby jej zal, ale z drugiej strony sama sobie winna. szkoda tylko teraz kierowy quadu, ktory ma problemy przez taka kretynke.

nie jest najważniejsza, bo urodziła, jest uczestnikiem ruchu - tak jak kierowca quada - została uderzona z prędkością ok. 70km/h - sorry ale przejeżdzanie z taką predkością na takiej drodze koło ludzi jest bandytyzmem, ale wiem, ze ciężko zrozumieć, bo w Polsce to naturalne, ze jak widzisz pieszego na chodniku, a obok kałuże to przyspieszasz i wjeżdżasz w nią - bo to zabawne prawda? i jest na to przyzwolenie jak widać

Gość bgffcfb
tutaj macie zdjęcia jak ta droga wyglądała. szeroka. mozna bylo spokojnie przejechac i przejsc obok nich, ale nie, kretynka musiala wyegzekwowac swoje widzi mi się. http://gizycko.wm.pl/102151,Rozpedzony-quad-zabil-kobiete-Kierowcy-grozi-8-lat-wiezienia.html#axzz2DLhCFVIv

Gość nie dla bachorów
Nie wiem, czy wlazła, ale widzialam te typy, co jeżdżą quadami wszędzie, gdzie się da - mimo zakazów, olewając ludzi, prawo, śmiejac się wszystkim w twarz. W lasach i górach płoszą zwierzynę. Ani ona, ani człowiek nie ma szans w starciu z taką maszyną, a quadowcy cwaniakują i specjalnie robią takie akcje, jak z ta laską - "ja ci pokażę, co ja mogę"! Ai razu nie widziałam, żeby któryś z nich zwolnił. W dodatku na to nie trzeba żadnego prawka, sadzają za kierownicę jakieś dzieci i myślą se jacy to oni są cool. Ile razy widzę to bydło, tyle razy życzę im szybkiej i bolesnej śmierci.

Gość nie dla bachorów
Wypadek to jak ci gumka w gaciach pęknie niemoto ale jak zawracasz w stronę ludzi których przed chwilą zasypałeś piachem i ich dziecko w wózku i przy pełnej prędkości uderzasz w kobietę bez śladów hamowania bo ośmieliła się wcześniej zwrócić uwagę na twoje burackie i chamskie zachowanie to już jest zbrodnia. I nie ma najmniejszego znaczenia czy chciałeś ją tam tylko nastraszyć czy też objawić się ze swoją bezgraniczną głupotą którą tak żarliwie tu epatujesz tak czy siak za takie coś powinni wieszać za jaja na najbliższym drzewie. No ale żyjemy w cywilizacji gdzie za zabicie matki 4 miesięcznego dziecka grozi co najwyżej 8 lat w luksusowym kurorcie na koszt podatników więc to i tak pikuś za coś takiego. Oby się nie wywinął układzikami jakie posiada.

bgfccfb - wiesz co? jak latem będę w Polsce to zapraszam na taką drogę - chętnie sobie wokół ciebie pojeżdzę z dużą prędkością- zobaczymy jak wtedy będziesz śpiewać:)

Gość bo pojaz to można ot tak sobie
zatrzymać, pstryk i stoi w miejscu. Piesi bardzo często nie liczą się z hamowaniem (tutaj prawdopodobnie nie było hamowania bo prawdopodobnie gwałtownie i znienacka kobieta wyszła bliżej środka drogi)

Mam wrażenie, że część wypowiadajacych się osób ma iloczyn a nie iloraz inteligencji. Mało istotne czy laska była matką, żoną, kochanką, babcią czy teściową. Nie ma to najmniejszego znaczenia, była uczestnikiem ruchu drogowego. Idąc bez dziecka wykurwiłabym się gdyby jakiś dekiel zapierniczał koło mnie 70/h po szutrowej drodze.

bo pojaz to można ot tak sobie-> wiesz jak ja wsiadam za kierownicę, to włączam myślenie i wiem że pieszy może być nieobliczalny. Jeżeli ktos nie zdaje sobie z tego sprawy to moze powinien zacząć jeździć hulajnogą?