Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka28a

ja pierdole jego była

Polecane posty

Dziś wybrałam się moim facetem na zakupy i spotkaliśmy tam jego byłą 3lata temu zakończył się ich związek i teraz jest zemną myślałam że już do niej nic niema opowiadał mi jaka ona jest okropna i takie tam a ona jest piękna duze niebieski oczy zajebiście ubrana nowiutkie auto, i przede wszystkim miła przedstawiła się mi porozmawialiśmy chwilkę a on stał tak się na nią patrzył aż ślina mu leciała kurde nawet nie potrafił się zachować przymnie , bardzo głupio się czuję myślę że ona znowu mu się w głowę wbiła ona jest kierownikiem dużej firmy a ja tylko zwykłą sklepową. Gdy się rozeszli to ona była głupią brygadzistką a dziś ma wszystko mój facet teraz cały czas o niej mówi troszkę się czuję głupio mój facet ma swoją firmę a ja nic parę razy go złapałam na tym że myli imiona . A naj gorsze jest to że rok temu ona mu przesłała mu na urodziny bardzo drogi zegarek a ja go mu nie dałam tylko sprzedałam i teraz wszysko wyjdzie na jaw buu sprzedałam na złość

Gość blada twarz...
no to się przygotuj ona na niego zarzuci sieci on odejdzie od ciebie na szybki namiętny sex z nią i zostaniesz z ręką w nocniku:P

Wiesz co życzę tobie aby to wyszło na jaw głupia z ciebie szmata , a kasę pewnie straciłaś szmata

Gratulacje na początku twojego tekstu było mi cię żal , ale jak dalej przeczytałam dziewczyno co ty zrobiłaś?

Gość hdgdhdkjdhdhdjdkdkdk
a co ona takiego zrobiła? chyba co on jej odpieprza gnój jeden ,nie potrafi się przy swojej kobiecie zachować taki zwykły pies na baby ..weź go pieprzni ,ogarnij się ,dorabiaj kasy ,wyjedz najlepiej i szybko sobie znajdziesz PRAWDZIWEGO faceta ,a nie takie coś..

Sorki czytałaś to całe jego była przesłała mu zegarek a ona go sprzedała ,

Gratuluje pomyslu z kradzieza. Na poczatku tekstu Ci wspolczulam, ale jesli tak sie na prawde zachowalas to dalas tylko swiadectwo tego ze w porownaniu z jego byla jestes chciwa prostaczka.

Gość blada twarz...
powinien cie rzucić co za durna krowa! prostaczka, kombinatorka, bez klasy

He he śmiać mi się chce jak się dowie to na pewno będzie próbował do niej wrócić .

Wiesz co nie jest mi ciebie żal , ty po prostu lecisz na kasę zabierz się do pracy i sama zarabiaj a nie żerujesz na kimś jak słyszę takie dziewczyny jak ty to nie dobrze mi się robi hehee

i bardzo dobrze ,ze go sprzedała ! jasne,niech jeszcze mu przyniesie w pysku ten zegarek,a tamtą picze trzeba ustawić ,chyba wie,ze jest zajęty ? :O kretynka i on tez kretyn ...jak sama autorka napisała "ślinił się na jej widok" co to w ogole jest za związek? ja bym mu coś większego odwaliła,należe do takich kobiet z którymi się nie zadziera mimo tego iż nie wyglądam na taką ,mam faceta i jest dumny,ze ma twardą sztunie i nie dam sobie wejść na głowe ;] a dla takich kobiet facet musi mieć jaja

Gość nhbjkjb
i bardzo dobrze ,ze go sprzedała ! jasne,niech jeszcze mu przyniesie w pysku ten zegarek,a tamtą picze trzeba ustawić ,chyba wie,ze jest zajęty ? kretynka i on tez kretyn ...jak sama autorka napisała "ślinił się na jej widok" co to w ogole jest za związek? ja bym mu coś większego odwaliła,należe do takich kobiet z którymi się nie zadziera mimo tego iż nie wyglądam na taką ,mam faceta i jest dumny,ze ma twardą sztunie i nie dam sobie wejść na głowe ;] a dla takich kobiet facet musi mieć jaja Juz sie tak Anka nie produkuj pod roznymi nickami

wy myslicie,ze ona go sprzedała dla kasy ? hahaha ...naprawde jestescie chorzy ,napisała dlaczego to zrobiła to po 1. a po 2. to chyba jasne,ze nie przyniosła mu kasy ze sprzedanego zegarka bo był ją dręczył pytaniami skąd ma pieniądze,zresztą co się tak spinacie o tą kase? dziewczyna pracuje w sklepie bo sklepie ,ale pracuje ... jestescie idiotami i pieprzonymi materialistami !!!!!! jaka cała biedna POLSKA !!!!!!!

I tak uważam że jest głupią szmatą w pewnym stopniu okradła swojego chłopaka