Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blur

8 kg w 4 TYGODNIE!

Polecane posty

też mam łydki rodziennie grube, nawet nie wiem ile jest obecnie, poźniej zmierze, no ale 40cm to jest conajmniej, zawsze mam problemy z dopinaniem się butów, więc obecnie zaopatrzam sie w botki za kostke ;) no własnie przeszukałam już chyba całe alegro i nadal nie jestem pewna co bym chciała kupić, no ale jutro pojde to może chociaż jeden prezent uda się zdobyć :) uwielbiam boże narodzenie :)) a na mazurach najpiękniej latem, chociaż zimą tez jest dosyć ciekawie :) amoje menu nadal pozostaje zagadaką, chociaż robie się już głodna, więc zaraz muszę wymyślić jakiś obiadek, sama nie wiem na co mam ochotę :D

A ja prezenty mam juz wszystkie :) lubie miec wszystko przygotowane wczesniej... Tylko za siebie nie moge sie wziac :(

tez lubie miec wczesniej ale nie wychodzi ;p aparatko wchodz tutaj codziennie, to motywuje, ciężko jest odstąpić od diety jeśli wiesz, ze będziesz musiala się komuś "wyspowiadac" :)

trzymam za słowo :) u mnie dziś: bułka z szynką miseczka spagetti z mięskiem

Ile razy juz mowilam sobie ze OD JUTRA SIE WEZME ZA SIEBIE... Moze to spowiadanie cos pomoze... Chcialabym... Dobranoc :) do jutra

Gość mloda_00
sniadanie sledz w pomidorach:)obiad zupa pomidorowa z warzywmi i mozzarello:) niestety 3 kawałki czekolady i rafaello:( wiem popłynełam... ale pozniej fitness i poł joguru z ogórkiem i 3 plastry wedliny:) kolejny dzien za mna:) dzis tydzien:)

młoda, wcale nie jest tak źle UWAGA UWAGA jestem dziś złym człowiekiem, zjadłam pół mlecznej czekolady i bardzo mi z tym dobrze :D

Gość singielka600 000
ja wiem , że ci sie uda :)

Gość hehehehjoooo
hey dziewczyny ja tez bym chciala troche schudnac. Stawiam na zdrowe odzywiania + sport ( duuuzo sportu:) mam 166cm, 69kilo. Cel: 59! Schudlam juz 12 kilo. Dzisiaj zjadlam: 3 male kromki chleba bezglutenowego ( 1szt:55kcal) duzo warzyw, filet z kurczaka w pracy i po pracy jutro sie zaczernie, bo dzisiaj juz ide spac.

Hej ;-) Ja rowniez mam sporo do zrzucenia :) I chętnie się dołącze :)

Gość mamuska dwojeczki
dzien dobry wszystkim! ja wczoraj tez poplynelam hehe. zamiast kolacji im podwieczorku wsunelam 5 cukierkow. ale nic wiecej za to nie tknelam! wiec wyjdzie na rowni chyba:) poza tym lekko sie wczoraj podlamalam. przymierzalam sukienki i tylko w 1 dobrze wygladalam. zastanawiam sie teraz nad niareszta to porazka! ramiona mam jak Pudzianowski:( a wszystko na ramiaczkach. eh.. no ale nie ma sie co uzalac. odpuszczam sobie troszke cwiczenia nog, skupie sie na rekach. a jak u Was dziewczyny?

Gość Damyradelachyy
JA po sniadaniu, lyk herbaty I IDE na silownie pobiegac troche Zjadlam 2 kromeczki chleba z serkiem chili Tez mam boska sukienke, troche za mala, mam nadzieje ze wkrotce JA zaloze Buziaki

Gość mamuska dwojeczki
u mnie na sniad: bulka z salata, pomdorkiem pozniej na obiad polecialam.. bulka z grillowana piersia i plasterkiem sera i ketchupem plus rzadek bialej czekolady.. wyszlo lacznie wszystko od rana 1200 kca, wiec do jutra post. ale dam rade zapcham sue woda i herbatka z cytryna wiec mi nie zaszkodzi. tylko waga cos ani drgnie od tygodnia prawie. nie wiem co sie dzieje.. po miesiacu juz postoj? dziwne.

ale was tu dużo :))) x singielka twój wpis od rana poprawił mi humor :) x mamuśka ja tez dziś mam mieć post, przez wczorajsze czekoladowe szaleństwo :D a co do tej sukienki, jeśli ręce nie wygladają dobrze w towarzystwie cienkich ramiączek, zawsze można na wierzch ubrac marynarke lub jakiś sweterek, tez się czuje lepiej jeśli mam choćby krótki rękaw w bluzce, a najlepiej jesli jest to rekaw 3/4 od razu szczuplej się wygląda x aparatko ja tez z tych nieliczacych, u mnie przerodzilo sie to kiedys w obsesje, dlatego wole jesc mniej ale to na co mam ochotę :) x a u mnie narazie była jajecznica 3 jaja + 3 plastry szynki szklanka soku pomarańczowego rozmyslam nad postowaniem dziś ewentualnie coś jeszcze przegryzę, bo zaczyna mi doskwierac głód, no ale od czego mamy wodę :D

Niestety ja jem jak mam problemy jakies lub dola... Nie czuje glodu ale zajadam smutki... Jak to pokonac? Jesli czuje ze musze cos zjesc tylko po to zeby poruszac buzia??

Niestety ja jem jak mam problemy jakies lub dola... Nie czuje glodu ale zajadam smutki... Jak to pokonac? Jesli czuje ze musze cos zjesc tylko po to zeby poruszac buzia??

też tak mam, trzeba to jakoś pokonać, wmówić sobie, stad ta moja czekolada wczorajsza, ale uznałam, że na tym koniec. kazdy ma jakies dołki i załamania, ale trzeba patrzec dalej na swój cel i się go trzymać, a przede wszystkim wierzyć, że sie uda :)

Hejka :) U mnie początkowo też było 8 kg na miesiąc jednak teraz już waga nie jest taka łaskawa ;dd Motywacja wygasa ale nie poddaje się . Mogę się dołączyć?:)

Gość mloda_00
Wariatka93 a na jakiej diecie jestes? bo widzę że bardzo ładnie shudłas:) ja dzis sniadanie serek wiejski obiad zupa szczawiowa nie zabielona z jajkiem pozniej 1 kanapa z razowym chlebkiek serem i wedlina i nie dawno sałatka warzywna w miedzy czasie tez kilka plasterków sera własnej roboty:) a jak u Was jadłospis?

Na sniadanie trzy male kanapeczki z pasztetem, na obiad (niestety, choc uwielbiam) mieso z sosem z ziemniakami i surowka no i kikla kubkow herbaty w ciagu calego dnia plus garsc platkow sniadaniowych na sucho... Mysle na tym skonczyc ale jak to wyjdzie to nie wiem...

wariatko, super! daj znać co jadłaś :) x aparatko taki obiad na diecie to samobójstwo, nie mówię, że musimy sobie wszystkiego odmawiać, ale wystarczyło wykluczyć ziemniaki i było by dobrze, mięsko z sosem i surówką to znacznie lepszy wybór. x też jadłam dziś zupę szczawiową z jajkiem :D a było dokładnie tak: 2 plastry szynki 2 miski zupy (1 jajko) i w sumie nie wiem co dalej, postaram się już nic, bo jutro wyznaczyłam sobie ważenie, jest mniej ale już nie tak spektakularnie, ważne, że leci :)