Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasiaaaa09090

kolezanki mojego chlopaka

Polecane posty

Gość joasiaaaa09090

co zrobic gdy chlopak ma 2 kolezanki z ktorymi spal w przeszlosci? Chdzilo tylko o sex i nic wiecej, ale jakos nie potrafie tego zaakceptowac. Co mam zrobic? prosze o pomoc

Gość effcia;;;;
w związku nie powinno byc żadnych koleżanek, żadnych!!!ja przez takie koleżanki straciłam faceta na zawsze...

Gość joasiaaaa09090
jestem tego samego zdania, ale on nie utrzymuje z nimi kontaktu, chodzi o to ze uprawial z nimi sex, a ja nie potrafie tego zaakceptowac. a co najgorsze wiedzialam ze ma kolezanke, ktora mieszka w norwegi i gadal z nia istatnio na fb ale nie powiedzial ze to ta kolezanka, tylko ze zwykla kolezanka.... sama sie zorientowalam ze to ona, ale on nie widzi w tym problemu ze mi nie powiedzial. co robic?

Gość joasiaaaa09090
prosze o pomoc!

Gość joasiaaaa09090
czy powinnam byc zazdrosna? co powinnam zrobic? prosze o pomoc,nie mam z kim o tym porozmawiac

Gość effcia;;;;
mój były też utrzymywał kontakty z koleżankami tyle, że z MOIMI, z którymi go poznałam no i tak mu namotały w głowie,że odszedł ode mnie do dziewczyny z którą one go poznały, musisz ukrócic to, a jak tu moze ci ktos pomoc, sama dla siebie musisz znaleźc rozwiązanie

Gość joasiaaaa09090
wiem wlasnie, kocham go bardzo, nie potrafie zyc bez niego, myslalam zeby go zostawic ale nie potrafie.

Gość chce pomoc bardzoo
dlaczego nie powiedział Ci że ta koleżanka to ta koleżanka od seksu? albo ma coś do ukrycia albo nie chciał Ci tego mówić bo bał się, że Cię zrani. Nie znam Twojego chłopaka, ale nie powinien utrzymywać z nią kontaktu. Spytaj się jakby on się czuł gdybyś to ty utrzymywała kontakt z kolegą od seksu? powiedz mu że ejsteś wobec niego fair i on też powinien taki być. po co mu jakieś znajomości z kurwami (bo inaczej tego nie idzie nazwać) skoro teraz ma i kocha Ciebie? spytaj się go o to. Jeśli mu zależy powinien zawiesić kontakt bo przecież zwykła koleżnaka to nie jest.

Gość joasiaaaa09090
to samo mu powiedzialam, ale on nie rozumie w ogole w czym jest problem, to byla krotka rozmowa bo ona byla mu winna jakies pieniadze, ale nie powiedzial mi ze to ona, nie wiem co robic:(