Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odyseAaaaaa

u mojej lokatorki ciagle przesiaduja goscie...

Polecane posty

Gość odyseAaaaaa

Dziele z nia mieszkanie ona ma jeden pokuj że wspolna kuchnia a ja mam drugi przejsciowy... Dzisiaj wracam że szkoly a oni wszyscy siedzieli w moim pokoju bo niby u niej schla podloga :/ bezczelnosc, rozsiedli się na moim tapczanie. Tylko się na nich spojrzalam i wyszli. Do teraz u niej siedza, już zjedli nawet kolacje i nawet nie spiesza się żeby wyjsc... Ja jestem już tak wkurzona bo nawet minuty spokoju nie mam..... Co ja mam zrobic? Zglosic to wlascicielowi? A moze zrobic im awanture? Tylko że ja. Nie potrafie..... Co byscie zrobili?

Gość ixyyyyyyyyyyy
na poczatek radze przestudiowac slownik

Gość odyseAaaaaa
Przeciez nie bede na nia jeszcze kasy wydawala to jest jakas debilka a jej koledzy się panosza jakby byli u siebie

Gość ixyyyyyyyyyyy
skoro nie siedza u ciebie to w czym jest teraz problem?

Gość odyseAaaaaa
Ja już nie wiem..

Gość odyseAaaaaa
No w tym że. Oni się ciagle kreca i gadaja i się smieja i ogladaja tv na caly regulator

Gość odyseAaaaaa
Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami. Poznacie ich po ich owocach. Czy zbiera się winogrona z ciernia, albo z ostu figi? Tak każde dobre drzewo wydaje dobre owoce, a złe drzewo wydaje złe owoce. Nie może dobre drzewo wydać złych owoców ani złe drzewo wydać dobrych owoców. Każde drzewo, które nie wydaje dobrego owocu, będzie wycięte i w ogień wrzucone. A więc: poznacie ich po ich owocach. Nie każdy, który Mi mówi: "Panie, Panie!", wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie. Wielu powie Mi w owym dniu: "Panie, Panie, czy nie prorokowaliśmy mocą Twego imienia, i nie wyrzucaliśmy złych duchów mocą Twego imienia, i nie czyniliśmy wielu cudów mocą Twego imienia?" Wtedy oświadczę im: "Nigdy was nie znałem. Odejdźcie ode Mnie wy, którzy dopuszczacie się nieprawości!"

Gość domi nika
a próbowałaś porozmawiać z koleżanką, że to Ci przeszkadza?

Gość odyseAaaaaa
Oczywiscie wielokrotnie zwracalam jej uwage ona widocznie udaje albo jest tak tepa i pusta. Oni ja wykorzystuja bo nie maja pradu ani ogrzewania w domu, No bez przesady od poludnia tu przesiaduja....

Gość Ralina ran
Oczywiscie ze zglos to wlascicielowi mieszkania.sama tez sie odzywaj,badz bardziej asertywna

Gość domi nika
skoro tyle tem przesiadują to niech może ona więcej dokłada do opłat za wodę/gaz/prąd i wytycz twarde granice, że w Twoim pokoju ma ich nie być

Gość domi nika
albo zaproś swoich znajomych i bawcie się głośno do późnego wieczora?

Gość odyseAaaaaa
Swietny pomysl

Gość odyseAaaaaa
a tamci goście mnie zapraszają do zabawy w swingersów :(