Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama corki i syna

asymetria ciala niemowlaka

Polecane posty

Gość mama corki i syna

witam moja corka 4 miesieczna ma skierowanie na rehabilitacje masaz + cwiczenia ma glowke z jednej strony plaska a z drugiej wypukla fizjoterapeutka powiedziala ze ma cale cialo nie symetryczne lekarz rodzinny dal skierowanie do neurologa moja corka przy badaniu fizjoterapeltki starsznie plakala i skora na szyji popekala czy wasze dziecko tez mialo asymetrie ciala jak wyglada taki masaz? napiszcie po jekim czasie sa efekty lekarka mowila ze czeka nas dluga rehabilitacja.

Gość Gratzz
Z tego co wiem, to uciska się jakieś punkty - m in na brzuszku i trzeba mieć stalowe nerwy bo dziecko strasznie płacze. A jak się objawiała asymetria? Nie kladlas dziecka raz na jeden, raz na drugi boczek?

Gość njankjahlshbjsd
Mój synek mial asymetrie ulozeniową głowki. Po porodzie jego glowka wygladala jak nadepniete gumowa pilka. Nic z tym nie robilam, lekarze powiedzieli, ze mial malo miejsca i jak zacznie rosnac wszystko sie wyprostuje, po 6 miesiacach sladu nie bylo.

Gość mama corki i syna
tak wlasnie uciskala ta pani w miejsca kolo szyji i na brzuchu i jak lezala na plecach wlasnie wiem ze trzeba miec nerwy bo ja sie dzisiaj razem z malutka poplakalam ze to moja wina. jak sie objawiala asm. jak corka miala 1,5 miesiaca bylam u lekarza rodz. byla inna do ktorej my chodzimy myslalam ze ma jakies dziwne wybrzuszenie na tulowiu ze jakas gula jej wystaje kolo zeber lekarka stwierdzila ze wszystko ok ostatnio bylam na szczeppieniu i pani doktor zobaczyla glowke i dala skier. do ortopedy ten dal skier. na rehabolitacje dopiero oni stwierdzili jak jest zle

Gość mama corki i syna
hej jest tu ktos??

Gość mama corki i syna
zadna mam sie juz ni wypowie?