Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zośka1209

prezent dla bratanicy - kolczyki?

Polecane posty

Hej, Zastanawiam sie nad prezentem świątecznym dla 3.5letniej bratanicy. Młoda uwielbia zabawę w makijaż, strojenie itd, ostatnio ciągle udaje że nosi kolczyki, więc pomyślałam, kupię jej klipsy dla dzieci. Zastanawiam się tylko, czy klipsy, tak jak kolczyki dla dzieci, powinny być hipoalergiczne, czy niekoniecznie,skoro ma nieprzekłute uszy? Bardzo ciężko mi znaleźć klipsy które nadawałyby się dla dziecka i były hipoalergiczne. Czy muszą być? czy plastikowo-metalowe typowo dziecięce będą odpowiednie?

Gość apisarka
koniecznie hipoalergiczne, to się jednak wciska w ciało może wymyśl coś innego? jakaś tiara, wisiorek, bransoletki - to łatwiej znaleźć i byłoby bezpieczniejsze

no właśnie się zastanawiam, jak nic nie znajdę to pewnie kupię jakieś spineczki itd :) szkoda trochę bo ostatnio ma straszna fazę na kolczyki ;) ewentualnie myślałam żeby kupić samą bazę do klipsów hipoalergiczną jak znajdę i dopleść do tego jakieś lekkie koraliki

znalazłam takie ale wydaje mi się że są za "dorosłe". chociaż może właśnie by się cieszyła że takie dorosłe... http://www.make-me-beautiful.co.uk/shop/product_info.php?products_id=1326&gdftrk=gdfV22001_a_7c378_a_7c4749_a_7c1326 http://www.make-me-beautiful.co.uk/shop/product_info.php?products_id=1327&gdftrk=gdfV22001_a_7c378_a_7c4749_a_7c1327 tylko inna rzecz że troche drogie bo prawdopodobieństwo że zgubi jest duże, chociaż to jest mała pedantka ;)

Gość apisarka
jakbyś miała bazę to możesz kupić normalne kolczyki w jakimś fajnym kształcie i doczepić/dokleić Te strony są za duże jak na moje łącze, więc i tak nie udało mi się niczego zobaczyć ;)

właśnie teraz przyszło mi do głowy że zdecydowanie nie mogą być wiszące bo młoda ma małego brata ktory wszystko łapie i nie chce żeby ją pociągnął za te kolczyki kiedyś przypadkiem bo ona się często do niego przytula. może sobie odpuszczę i kupię jej np jakiś dziecięcy zestaw do makijażu, niech się bawi ;)

Gość apisarka
a to jak jest mały brat to raczej odpada, mnie dziecko prawie wyrwało z uchem taką malutką kulkę...

Gość to może porozmawiaj z jej
rodzicami czy byłaby możliwość przekłucia małej uszu i kup jej kolczyki,nie klipsy

mogą być wkręty,nie muszą być wiszące

te propozycje które przesłałaś są dla dorosłych,tyle jest dla dzieci małych kolczyków że zawsze można coś wybrać

nie, na pewno nie chcą jej jeszcze przekłuwać uszu. Ale znalazłam chyba ładne, takie: http://www.ebay.co.uk/itm/190744087707?var=490108716071 hipoalergiczne i można wybrać opcję klipsy. Do tego chce jej jeszcze coś kupić, myslałam o łapaczu snów takim ładnym, piórkowym, w jej ulubionym różowym kolorze ;) bo zabawek dostanie całą masę, jeszcze ja pewnie będę w imieniu moich rodzicow jej dawać prezent bo rodzice na święta wyjeżdżają

tym bardziej chcę koniecznie klipsy własnie żeby w razie czego gdyby młody ją jakimś cudem za te kolczyki złapał to żeby po prostu się zsunęły a nie szarpnęły

Gość Bosski Roman
Kolczylki ale na łechtaczkę i sutki.

Gość qubiczka15
To ty debilko chcesz kolczykować malutkie dziecko !

Gość kilmandgaro
ale czy ona je nie połknie? takie małe elementy bałabym się dziecku kupować bo w każdej chwili może je zdjąć z ucha, to nie to małe złote kolczyki na wkrętki co dziecko samo nie ściągnie

czemu uważacie, zę 3,5 latka połknie kolczyk? o.O Mojej szwagierki, dopiero co skończyła 3 latka i w życiu by nic nie połknęła czego nie może. Trzy latki są juz dość samodzielne.