Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donald Tłusk Płemieł EłPe

Dlaczego gardzicie pracą za 5 zł na godzinę?

Polecane posty

Gość Donald Tłusk Płemieł EłPe

Obliczmy. Człowiek musi spać 8 godzin, więc przez 16h na dobę można spokojnie pracować. 16hx30dnix5zł=2400zł Taki dobrobyt wam zapewniliśmy razem z kolegami w sejmie, a wy jeszcze lenie jedne nosem kręcicie :-O Jak mówi Merkela, moja pracodawczyni z Niemiec - Arbeiten polacken!@ 😠

Gość nie gardze wcale
Gdyby ta praca za chociaz 5 zl na godzine byla. Ja szukam jakiejkolwiek i wzielabym tez taka za piec zlotych, ale nie spelniam wymagan, nie mam doswiadczenia i zawsze ktos inny trafia na stanowisko.. sprzedawcy albo kasjerki.. Nawet o prace kasjerki trzeba rywalizowac nic nie jest proste. Nawet dla nie wybrzydzających.

Gość dfr56ja tam pochleja
a ja nawet za 3zlbym poszla.ale nie ma zadnej,moze za free bym zanalazla, chodz ciezko

wolę popracować tydzień nad porzygotowaniem hakerskiego ataku na konta polityków. Tydzień przyjemnej kasy i zarobek wiele milionów :) No i ta satysfakcja, że żyd Rostowski zostanie bez emerytury :D🖐️

nie gardze wcale Gdyby ta praca za chociaz 5 zl na godzine byla. Kpisz, czy o drogę pytasz? Takiej pracy jest w bród.

Gość otojapytajaca
Ja odkąd skończyłam 16 lat pracowałam za 5 zł na godzinę , po szkole kilka h i w soboty od rana . Starczało mi na swoje wydatki. Teraz pracuję za 8 h za godzine ( pełen etat), do końca studiów nie mam co marzyć o lepiej płatnej pracy... niestety takie są realia. Obecną prace dostałam tylko dlatego, że podczas nauki w LO zdobyłam doświadczenie.

Gość ddasasdasdasdasdasd
ja poszedłem kosić trawę za 5 pln BRUTTO za godzinę popracowałem 1 dzień i mówię pier­dolę pracę za 5 zł brutto i porzuciłem pracę, potem poszedłem do innej pracy i miałem 1500 PLN (nie pracowałem na godziny) NA RĘKĘ. jak się chce to się potrafi

Gość nie gardze wcale
- H to, ze ogloszenia sa nie znaczy, ze taka prace latwo dostac i znaczy, ze jest jej tyle, ze mozna dostac ot tak. Wiesz ile osob zglasza sie do takiego sklepu gdzie wisi ogloszenie? pracy poszukuje od roku, poki co mam srednie takze odpowiednie na prace w jakims sklepie czy markecie wiecej nie wymagaja, ale doswiadczenia mi brak i za duzo chetnych. Roznosze te CV, rozmawiam, wysylam i niestety nic mi nikt nie zaproponowal. A nie sa to prace dobrze platne wychodzi z 800 miesiecznie. Ale niestety nawet tyle nie moge zarobic. Nie wiem gdzie niby tej pracy jest w brud, bo ja nie moge znaleźć zadnej czy to w sklepie, czy to na stacji, czy markecie, jako niania jedynie nie chce bo jaka kolwiek umowe chocby to bylo zlecenie, ale zawsze jednak chcialabym miec.

Gość vbn vkhhgsduofguykgsdukfgv g
a ja mam 20 lat i średnie wykształcenie i na brak ofert pracy nie narzekam :) właśnie czekam na jedną.

Gość ja pierdoleeeee
"potem poszedłem do innej pracy i miałem 1500 PLN (nie pracowałem na godziny) NA RĘKĘ. jak się chce to się potrafi" A na co pracowałeś? Żeby wykonać jakąś pracę zawsze potrzeba czasu. Nawet jeśli zasuwasz na akord możesz chyba mniej więcej wyliczyć ile mniej więcej wychodzi na godzinę. A skąd przedstawiciele proletariatu za 5 zł jesteście?

Gość bo mam godność
i to jest wszystko, co mam. Gdy szukałam pracy, określiłam sobie pewne minimum, za które chcę pracować - i tak długo szukała, aż znalazłam.

Gość difianna
rynek pracy to gowno

Gość podlasianka***
bo jestem stworzona do wyzszych celów, 5zł do ja codziennie daję dziecku do szkoły:D

Gość leniwiec biedny33
dobrze ze dajesz sa takie co nie mja nawet 1zl ja bym naweyt za 1zl pracowala serio juz by bylo 8zl za za 8h:) a tak nic nie mam